• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canım hafta sonu ya herkes ailesiyle zaman geçiriyor sanırım ondan hiç paylaşın olmadı burada.
Hosbulduk canım.Aynen öyle bi nefes için kaçtık.gerçi moral bozukluğuyla döndüm bi insan 2 beden büyürmü:((( nasıl gidicek bu kilolar arkadaşlar 2 hafta sonra iş başlıyo:(

Kızlar selam,
Size bir şey sormak istiyorum. Kızım 3.5 aylık. Kulak memesini n arka tarafında bişey çıkmış. Egzama gibi. Her iki kulağında da var. Hava cok soğuk olduğundan kontrolü ne kadar dışarı da çıkarmak istemiyorum. O yüzden Dr a gidemedik. Aranızda böyle bisey yaşayan oldu mu ki.
Ne yapacağım ki ben
Canım meraba.benimde oğlumun yüzünde iki kaşının ortasında dediğin gibi vardı ben ona benzetiyordum çok baktım netten görsel bulamadım okudum dr en son çare gittim.bana ılık suyla sil sonra hametan sür dedi ama kremi az sür ve yay dedi. Allah'ıma şükür geçti.Bi dene derim.

Cevabın için tesekkur ederim canım. E yarın aldirayim o zaman. Kızım daki böyle yara kabuğu gibi. Dokununca ele geliyor. Kabarık bisey.

Screenshot_2016-01-10-23-21-06.jpg
herkese bol uykulu bi gece olsunnn:))))

Cevabın için tesekkur ederim canım. E yarın aldirayim o zaman. Kızım daki böyle yara kabuğu gibi. Dokununca ele geliyor. Kabarık bisey.

Benim kızımın da sol yanağında var canım dışardan sadece hafif bir kızarıklık gibi görünse de dokununca yara kabuğu gibi sert. Sağlık ocağında geçen haftalarda yaptırdığımız aşıda sağ tarafta vardı dt dermatit demişti isterseniz ilaca başlayalım demişti ben istemeyince vermedi o taraf geçti bu kez de solda var bilmiyorum ne olacak

Hosbulduk canım.Aynen öyle bi nefes için kaçtık.gerçi moral bozukluğuyla döndüm bi insan 2 beden büyürmü:KK43:(( nasıl gidicek bu kilolar arkadaşlar 2 hafta sonra iş başlıyo:KK43:
Ay sorma canım aynı sorun bende de var. Ben hamilelige de kilolu başlamıştım zaten. Bir de doğum kilolari. Doğumdan bu yana 15 kilo verdim. Ama daha çok vermem gerek.
Ben hiç alışveriş yapmak istemiyorum. Büyük beden kıyafet almak istemiyorum :cry:
Neyse bebisler sağlıklı olsun da ins gider bu kilolar da

Hımmm canım biraz ilerlemiş olabilir benimki daha çok döküntü türündeydi kabarıklık vardı ama kabuklu değildi. Hametani al ama 1 2 dene baktin artıyo aman diiim git. Bide Hametani ben poposuna da sürüyorum pişik kremi niyetine aklında olsun.boşa almış olmazsin.

Pişik kremi olarak da kullandığına gore bi zararı olmaz. Bi deneyeyim. Kontrol tarihimiz 26 ocak. Olmazsa daha erken giderim.
Saol canim

Ay sorma canım aynı sorun bende de var. Ben hamilelige de kilolu başlamıştım zaten. Bir de doğum kilolari. Doğumdan bu yana 15 kilo verdim. Ama daha çok vermem gerek.
Ben hiç alışveriş yapmak istemiyorum. Büyük beden kıyafet almak istemiyorum :cry:
15 mi Ben aldım üzerine nolur soyle naptın nasıl gitti

15 mi Ben aldım üzerine nolur soyle naptın nasıl gitti

Canım bünyeyle alakalı galiba doğumdan önce 19 kilo aldım 14.5 verdim ama hiçbir özel şey yapmadım. Ama bu kiloda da takıldım hamilelik ömcesi de fazla kilolarım vardı öylece duruyorlar:(

Pişik kremi olarak da kullandığına gore bi zararı olmaz. Bi deneyeyim. Kontrol tarihimiz 26 ocak. Olmazsa daha erken giderim.
Saol canim

Pişik kremi olarak ben de kullandım hatta sağlık ocağında hemşireye sorduğumda ilk onu tavsiye etti. Yüzüne yararı ya da zararı olur mu bilmiyorum ama pişik kremi niyetine kullanabilirsin

Aynı durumdan muzdaribiz canım kıyafet almak istemiyorum ama pantolonların da karnı çok sıkıyor kiloyu vermem lazım ama bir süredir gitmiyor aynı kilodayım:( Allahtan şimdi çalışmayacağım o kadar moralim bozulmaz ama bir yere kadar

Kızlar selam,
Size bir şey sormak istiyorum. Kızım 3.5 aylık. Kulak memesini n arka tarafında bişey çıkmış. Egzama gibi. Her iki kulağında da var. Hava cok soğuk olduğundan kontrolü ne kadar dışarı da çıkarmak istemiyorum. O yüzden Dr a gidemedik. Aranızda böyle bisey yaşayan oldu mu ki.
Ne yapacağım ki ben
Canim benim oglumun butun vucudu oyle kirmizi kabariklar yayildi yuzde kulakta idi gecer dedim ama arttu yarin gotrcem doktora her gun yikamiyorm ondan mi bilmem

Mutlaka insan üzülüyor ama çocuğun sağlıklı olsun yeter benim kıza da tombiş diyorlar sürekli bozuluyorum
Aman canim neye uzuluyon maasallah buyusunde sukur yani kilo alinca insan nasil seviniyo doydugumi anliyorz boylelikle...ama bana tombis dyolar ben bozuluyorm yalan da degil☺üstüne ustluk bir kilo almisim.dalgaya alcam bi sure napim gtmiyo yemeden de kesmiyorm hayırlısı

Back