- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Merhaba canim hosgeldinHerkese mrb
Sukur canim iyiyz bugün pek gremedm ama aklma geliyor acaba yazan oldu mu diye siz de iyisiniz insallah prensesimiz nasil oy kuzucuk
Aman canim neye uzuluyon maasallah buyusunde sukur yani kilo alinca insan nasil seviniyo doydugumi anliyorz boylelikle...ama bana tombis dyolar ben bozuluyorm yalan da degil☺üstüne ustluk bir kilo almisim.dalgaya alcam bi sure napim gtmiyo yemeden de kesmiyorm hayırlısı
Canim görümce geldi benim esim vardiyali bugun calisiyordu o olmasaydi ben girerdim insan sıkılıyor hele bebis uyursa soğuk bi de havalar burada bi aciyo bi kapanıyor benim memleket cok soguk olurİyi Çok şükür sıkıntımız yok. Ben bugun sürekli girdim çıktım yazan yoktu. Haklı olarak buraya giremiyor insanlar eşlerin bir hafta sonu var evde oldukları birlikte vakit geçiriyorlar ya da iş olmadığından misafir ağırlamaları oluyor
Canim onlar kendine baksin vericez insallah banada dyolar ama bazen guluo geçiyorum bazen aliniyorum☺canim ben 65 ama boy kisa sayilir gobek ben burdayim dyo okula baslicam bir aya hic bir etek olmuyo zor bise alcam buyuk bedenden ben 18 aldim gtmiyo guya emzir gder dediler yok tatlim ole olmadiNe bileyim kendim de kiloluyum zaten aa sana benziyor yanakları falan diyorlar tombul şişko bu falan diyorlar üzerime alıyorum lafı.ne düşüneceğimi sapıttım artık:) ne yapalım artık vereceğiz bir şekilde canım kiloları. Sen sonuçta daha zayıfsın hatırladığım kadarıyla bana göre. Ben 77 kilodayım şu an kendimi fil gibi hissediyorum. Doğum sonrası şimdilik kilo almadım ancak veremiyorum da tıkandım
Canim görümce geldi benim esim vardiyali bugun calisiyordu o olmasaydi ben girerdim insan sıkılıyor hele bebis uyursa soğuk bi de havalar burada bi aciyo bi kapanıyor benim memleket cok soguk olur
Bak maasallah kilo almamissin bence ek gidaya gecince gder benim arkadas 20 kilo verdi bizde vercez saglik olsundaNe bileyim kendim de kiloluyum zaten aa sana benziyor yanakları falan diyorlar tombul şişko bu falan diyorlar üzerime alıyorum lafı.ne düşüneceğimi sapıttım artık:) ne yapalım artık vereceğiz bir şekilde canım kiloları. Sen sonuçta daha zayıfsın hatırladığım kadarıyla bana göre. Ben 77 kilodayım şu an kendimi fil gibi hissediyorum. Doğum sonrası şimdilik kilo almadım ancak veremiyorum da tıkandım
Canim sen benim memlekettesn gorevin geregi bilirm ayazi coktur ..gunes var gbi gorunse de soguk yakiyo insanin yuzunu ah canim bizde çıkamadık eve hapsoldumValla senin memleket soğuk baya hiç kızımı alıp gezmeye çıkamadım geçenlerde -10 -12 leri gördük burada. Benim de eşimin dışarda işi vardı bugün ondan girip girip durdum
Canim onlar kendine baksin vericez insallah banada dyolar ama bazen guluo geçiyorum bazen aliniyorum☺canim ben 65 ama boy kisa sayilir gobek ben burdayim dyo okula baslicam bir aya hic bir etek olmuyo zor bise alcam buyuk bedenden ben 18 aldim gtmiyo guya emzir gder dediler yok tatlim ole olmadi
Bahar gelsin bebisleri alir cikarz eve tikilmayiz☺Valla senin memleket soğuk baya hiç kızımı alıp gezmeye çıkamadım geçenlerde -10 -12 leri gördük burada. Benim de eşimin dışarda işi vardı bugün ondan girip girip durdum
Iyi boyun canim maasallh 160 benim be aksam yiyorz ama geceler uzun aklim hep yenekte omrumde bu kadar istahli olmadim hamileyken de cok yerdm istah cok olunca...ama ins gdecek zamanla daha yeni bizim dogumlarBenim boyum da uzun değil ki 166-167 cm civarı ama ne yapayım kısamıyorum yemeyi akşam olmadık bir vakitte birden acıkıveriyorum bir iki bir şey atıştırınca da gidemiyor ama ne yapayım
Ben eskişehirliyim aslen bizim oralar da soğuktur ama buranın rüzgarı oluyor bir de o mahvediyor geçen sene -25 gördük cildim zaten hassas havasından suyundan dolayı ellerim sürekli çatladı kanadı mahvoldum. Bu sene daha iyi gidiyor ama ilerleyen zaman nasıl olur bilmiyorum. Boşver canım çıkmayın oğluşunu hasta etme havalar dengesiz mikrobu da çok olur bu havaların bir de domuz gribi vakaları var bir süre daha dayanın sonra çıkarsınız. Ben özellikle kalabalık ortama gitmek istemiyorum hasta edersek diyeCanim sen benim memlekettesn gorevin geregi bilirm ayazi coktur ..gunes var gbi gorunse de soguk yakiyo insanin yuzunu ah canim bizde çıkamadık eve hapsoldum
Evet canım ben de öyle düşünüyorum onlara da bize de iyi gelir. Yürüyüş falan da yapılır biraz kilolar gider:)Bahar gelsin bebisleri alir cikarz eve tikilmayiz☺
Canim bizim ev yuksekte ve etrafinda ev yoktu ruzgar cok vuruyordu...yok cikmayalim haklisin zaten burada olenler var domuz gribinden insan korkuyo..kalabalık ortam risk tasiyo Allah korusunBen eskişehirliyim aslen bizim oralar da soğuktur ama buranın rüzgarı oluyor bir de o mahvediyor geçen sene -25 gördük cildim zaten hassas havasından suyundan dolayı ellerim sürekli çatladı kanadı mahvoldum. Bu sene daha iyi gidiyor ama ilerleyen zaman nasıl olur bilmiyorum. Boşver canım çıkmayın oğluşunu hasta etme havalar dengesiz mikrobu da çok olur bu havaların bir de domuz gribi vakaları var bir süre daha dayanın sonra çıkarsınız. Ben özellikle kalabalık ortama gitmek istemiyorum hasta edersek diye
Gider diyorlar canım ben de inanmak istiyorum şu an tek yapabileceğim bu gibi duruyor. Takılmayayım diyorum ama eski giysilerimi giyince göbek ayrı yanlarım ayrı pırtlayınca üzülüyorum birazIyi boyun canim maasallh 160 benim be aksam yiyorz ama geceler uzun aklim hep yenekte omrumde bu kadar istahli olmadim hamileyken de cok yerdm istah cok olunca...ama ins gdecek zamanla daha yeni bizim dogumlar
Insallah hem hava aliriz hem de eski kiyafetlere gireriz gecen cok sinir oldum sinirden guldm kendme bir etegim vardi cok sevdgm bu bana olur dedim biluyorm.olmaz imkansız iyce zorladım.ve patladi fermuar☺☺Evet canım ben de öyle düşünüyorum onlara da bize de iyi gelir. Yürüyüş falan da yapılır biraz kilolar gider:)
teşekkürler ben giderek uyku saatini geriye çekmeye uğraşıyorum bir ara 3 te uyuyan bızdığımı bugün 11 de uyutmayı başardım:)Hoşgeldin canım aramıza:) her çocuğun düzeni farklı oluyor benim kız da erken uyumuyor hiç en erken 12
Uzulmemek elds olmuyo su an bise de yapamiyoruz..benim okuldan bi hoca 30 almis hepsi gtti kiz ince...ama hemen girmiyomtsGider diyorlar canım ben de inanmak istiyorum şu an tek yapabileceğim bu gibi duruyor. Takılmayayım diyorum ama eski giysilerimi giyince göbek ayrı yanlarım ayrı pırtlayınca üzülüyorum biraz
Bizim evin çevresinde evler olmasına rağmen yüksekte olduğu için soğuğu hissediyoruz. Evin buralarda kar varken aşağılarda bir şey olmuyor iklim farkı var zaten :) şimdi önümüzdeki ay memlekette olacağız eşimin görevinden dolayı kara kara düşünüyorum ne yapacağım ya hasta olursa diye. Akrabalar konu komşu gelip gidip duracak. İnsanımız da çok düşünmez ki hasta olduklarında falan da gelirler sevmeye çalışırlar zaten bağışıklık sistemleri gelişmemiş bir de hızlı ilerliyor bebişler hastalanınca aman Allah korusun... sütümüzün koruyucu etkisi olsa da bir yere kadar sanırımCanim bizim ev yuksekte ve etrafinda ev yoktu ruzgar cok vuruyordu...yok cikmayalim haklisin zaten burada olenler var domuz gribinden insan korkuyo..kalabalık ortam risk tasiyo Allah korusun
teşekkürler ben giderek uyku saatini geriye çekmeye uğraşıyorum bir ara 3 te uyuyan bızdığımı bugün 11 de uyutmayı başardım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?