Guzel anneler gunaydin dun yikanan oglum uzun sure uyuyunca erkenden dikti beni ayağa sagolsun gülüp duruyor gözler fildir fildir zavalli ben☺☺butun kuzulara bol uykulu gazsiz sıkıntısız gunler insallah☺hayirli haftasonlari
arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım benim de bebeğim geç vakit uyuyor anca fırsat buldum yazmak için
Aramiza hosgeldin canim :)arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım benim de bebeğim geç vakit uyuyor anca fırsat buldum yazmak için
Herkese gunaydin :) benim oglan da dun 9bucukta uyudu (masallah:))3er saat arayla uyandik veee gune basladik artik herkese kolay gele :)Guzel anneler gunaydin dun yikanan oglum uzun sure uyuyunca erkenden dikti beni ayağa sagolsun gülüp duruyor gözler fildir fildir zavalli ben☺☺butun kuzulara bol uykulu gazsiz sıkıntısız gunler insallah☺hayirli haftasonlari
Herkese gunaydin :) benim oglan da dun 9bucukta uyudu (masallah:))3er saat arayla uyandik veee gune basladik artik herkese kolay gele :)
12bucuk gibi uyudum ben de normalde o uyuyunca ben de uyurdum ama dun oturasim geldi nedense :) 3 saat kesinlikle iyi yani baslardaki halimizi dusununce super hatta :)Size de kolay gelsin canım:) eğer geç uyumadıysan sen de biraz uykunu almışsındır birçok bebeğe göre 3 saat çok iyi. Oğluşunla iyi eğlenceler benim kız uykuyA devam ediyor en iyisi ben de kaldığım yerden devam edeyim:) mutlu günler:)
Süper tamam tatlım içim rahatladı :)Yok canım öyle bir şey değildi kapıdan anket tarzı bir şey doldurup gittiler numaraya internetten baktım buranın toplum sağlığı merkezinindi. Doğum ve sonrası bebek bakımıyla ilgiliydi. Zaten lojmandayım her önüne geleni almıyor güvenlikler
Canim Allah izin verirse bende 6.ayi dusunuyorm bakalim 4 bana erken gibi geldi hayirlisi artıkSen söyledikten sonra biraz araştırdım canım uzmanlardan bazıları 6. Ayda başlanmalı derken bazıları 4. Ayda başladığında sindirim sistemlerinin daha erken gelişeceğini düşünüyormuş. Sağlık bakanlığının önerisi 6. Aymış ben de muhtemelen o zaman başlarım
Senin kiz annecigini dusunmus oy maasallah☺banyo gunleri rahatliyolar benimki baygin gibi. seriliyor yataga uyusunlar da buyusunler☺☺Ay ilahi sen canım:) kolay gelsin sana. Benimki de dün banyo yaptı en son 2 de emen kızım korkuttu hala uyanmamıştı açtım gözlerimi bir baktım ki bizim kız cuk cuk iki parmağını emiyor anneyi rahatsız etmemiş:) normalde en geç 4 saatte uyanırdı da ondan hemen baktım. Yavrum benim sıl bir yorgunluksa uyumaya devam:)
Maasallah canimHerkese gunaydin :) benim oglan da dun 9bucukta uyudu (masallah:))3er saat arayla uyandik veee gune basladik artik herkese kolay gele :)
Senin kiz annecigini dusunmus oy maasallah☺banyo gunleri rahatliyolar benimki baygin gibi. seriliyor yataga uyusunlar da buyusunler☺☺
Süper tamam tatlım içim rahatladı :)
Canim Allah izin verirse bende 6.ayi dusunuyorm bakalim 4 bana erken gibi geldi hayirlisi artık
Canim benimki banyoyu seviyor ama 2 gunde bir yikiyoruz usutcem korkusuyla her gün yikamak mumkun olmuyor ama cdden rahatlatyor su bebisleriEvet ya soğuk olmasa hava her gün yıkayası geliyor insanın da hava soğuk ev bazen soğuk oluyor yıkayamıyoruz. Bebişleriniz banyo yapmayı seviyor mu?
Canim artik her emmeden sonra cikarmiyo ama cok da azalma yok bikac gundur dik tutuyorm o zaman rahat ediyo...kusunca cok fiskirtyo insallah iyce azalir hickirik tutunca benimki kusuuyor bi bitse 6 ayi buluyormus insallaj o kadar beklemeyiz tatlimCanım sizin kusmalar ne alemde? Bizimki çok şükür baya azaldı sadece kakasını yapamayıp çok ıkındığında oluyor
Benimki cok seviyo yikanmayi sudan cikinca agliyor :) 2 gune bir yikiyoruz biz de evimiz soguk olmuyo ama yine de korkuyorum usutucem diye. Banyo yapan cocuk uyur ya bizimki tam tersi uyumuyo :) bugun banyo gunumuz bakalim ne olacak :)Evet ya soğuk olmasa hava her gün yıkayası geliyor insanın da hava soğuk ev bazen soğuk oluyor yıkayamıyoruz. Bebişleriniz banyo yapmayı seviyor mu?
Cok tesekkur ederim canim. Cok sukur iyiyiz bugun. Seninki cok zormus. Benim sirf epiziyo, dogum yorgunlugu, sut kanallarini acmak icin surekli sagmak canima okumustu. Neyse geride kalmis. Dedigin gibi allah hepimizi korusun, saglikli oldugumuz her gune sukredelimAllah annelerimizden razi olsun cdden iyi ki varlar..Allah korumus kuzucugunu siz de hemencik atlatrsiniz insallah ben dogum yaptigimin ilk haftasi grip oldum bir de dikis agrisi oturanadm bi sure o durumda bebisle zaten ilgilenendm Allah hepimize saglik versin canimm
Ay cok dogru diyorsun aklimiza neden gelmedi. Benimki de tuvaletini yapamayinca cok huzurlaniyor dogru duzgun ememiyor. Gecmis olsunCnm çözdüm olayı benimki dün fazla yapmamıştı büyük cisini.o da gaz yapmis.aslında normal gazıyla birlikte biraz çıkıyor ama tam yapmamış ti.bugün iki kere yapınca rahatladı ve huzursuzlugu yoktu çok sukur
Hosgeldin canim. Ne guzel sayimiz artiyor yavas yavasarkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım benim de bebeğim geç vakit uyuyor anca fırsat buldum yazmak için
Bizim doktor da gelisimi cok guzel, 6 aydan sonra baslariz buyuk ihtimal dedi. Bir de sanirim her cocuk farkliymis, bazisi daha erken hazir olurmus mesala dille itme refleksi fln daha erken kaybolabilirmis, bazisi anne-babasi yerken yemege ilgi gosterirmis flnDoktor bize henuz ek gida hakkinda bise demedi ama erken 4..ay sanki annem 6 dan sonra baslarsn dyor bakicaz artik saglikla buyusun hepimizin yavrusu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?