2015 Ekim Anneleri

Aslında çok güzel açıklamışsın canım durumu. Ben de kızımı doğduğu günden beri yatağımın yanında yatırıyordum ama yatakta kıpırdanma seslerimiz bile onu rahatsız ediyordu ne zaman dönüp babasına sarılsam ağlıyordu bilmiyorum nefesimi falan mı hissediyordu. Baktım olacak gibi değil ayakucumuza aldım beşiğini şimdi daha rahat huzurlu ve uzun uyuyor. Her bebek muhakkak ki farklı ama uzun vadede problem yaratacağını düşündüğüm şeyleri yapmamaya çalışıyorum ben. Benim de en sevdiğim gece rutinim eşime sarılıp uyumak diğer türlü uyandığımda çok huysuz oluyorum:)

Çok güzel bi açıklama yapmissin bizim bebeğimiz uyuduktan sonra bizde esinle sarılıp sohbet ediyoruz sağolsun uyanmaz oğlum okuduğum kitaba gore güvenli ayrılmanın yolu güvenli bağlanmadan geçiyormuş bana çok mantıklı geldi acikcasi

Canim yazarsin bize de gelirler belki hayirlisi değişik bir proje☺

Sagolasin canim bilgilendirdigin icin hemşireler anlatyor dedigin gibi...canim ek gidaya 4.ay baslayanlar var 6 degil mi soylerler de 4 sanki erken

Allah annelerimizden razi olsun cdden iyi ki varlar..Allah korumus kuzucugunu siz de hemencik atlatrsiniz insallah ben dogum yaptigimin ilk haftasi grip oldum bir de dikis agrisi oturanadm bi sure o durumda bebisle zaten ilgilenendm Allah hepimize saglik versin canimm

Sagolasin canim bilgilendirdigin icin hemşireler anlatyor dedigin gibi...canim ek gidaya 4.ay baslayanlar var 6 degil mi soylerler de 4 sanki erken

Doğrusu var mıdır bu işin bilmiyorum ama bana da erken geliyor. En son gidişimizde çocuk dr umuz 5. Aya kadar sadece anne sütü sonrasında ek gıdaya geçeceğiz dedi. İlerleyen zamanda biraz daha netleştiririz bunu

Canim 15 inde 3 aylik olacak insallah belki anca gelirler ben isttayim belki sira gelmemestr☺☺

Sadece buraya özgü bir proje de olabilir kızlar bilmiyorum ki. Bir de kocaeliden bir arkadaştı galiba doğum yaptığı ilk zamanlarda bir hemşire gelip bilgilendirme yaptı demişti sanırım. Her yerde olmayabilir çalışma

Simdiy kadar böyle birşey olmamıştı gittiğimde soracağım gaz dir inşallah ve hemen geçer
Cnm çözdüm olayı benimki dün fazla yapmamıştı büyük cisini.o da gaz yapmis.aslında normal gazıyla birlikte biraz çıkıyor ama tam yapmamış ti.bugün iki kere yapınca rahatladı ve huzursuzlugu yoktu çok sukur

Kızlar bir soracağım benim doğumdan sonra zaman zaman sağ kasığımda hafif ağrı oluyor. Sorun ne bilmiyorum. Sezaryen oldum dikişin başlangıç yerinin biraz altı ağrıyan yer. Sizlerde de var mı böyle bir durum

Maşallah canım ne güzel bir düzen kurmussunuz.. Inşallah benimki de işe baslamadan Sizinkiler gibi olur.. Gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun.. Maalesef gündüz de çok kısa süreli uyuyor hep kucakta olmak istiyor..

Sagolasin canim bilgilendirdigin icin
Olabilir canim her yere ozgu degildir belki hayirlisi artik

Doktor bize henuz ek gida hakkinda bise demedi ama erken 4..ay sanki annem 6 dan sonra baslarsn dyor bakicaz artik saglikla buyusun hepimizin yavrusu insallah

Maşallah canım ne güzel bir düzen kurmussunuz.. Inşallah benimki de işe baslamadan Sizinkiler gibi olur.. Gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun.. Maalesef gündüz de çok kısa süreli uyuyor hep kucakta olmak istiyor..
Canim.insallah duzen oturur Allahin izniyle..aguline diye bi surup verdi gaz icin ben bunu hic duymamistim ama aldik iyi geliyor benim oglan gazli epey☺☺canim gunduz benimki de az uyuyor is guc yapmak hayli zor basinda durcam mecbur

Doktor bize henuz ek gida hakkinda bise demedi ama erken 4..ay sanki annem 6 dan sonra baslarsn dyor bakicaz artik saglikla buyusun hepimizin yavrusu insallah

Sen söyledikten sonra biraz araştırdım canım uzmanlardan bazıları 6. Ayda başlanmalı derken bazıları 4. Ayda başladığında sindirim sistemlerinin daha erken gelişeceğini düşünüyormuş. Sağlık bakanlığının önerisi 6. Aymış ben de muhtemelen o zaman başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…