2015 Ekim Anneleri

Estgfrlh cnm travel sistem bebek arabasında ana kucaginimi kullanıyorsunuz dedim hani soguk olurda usurmu diye.
Aynen oyle yapiyorum canim. Disari cikarken astronot giydiriyorum bir de ana kucagini ruzgar ve yagmurdan koruyan seffaf bir koruyucu var onu ortuyorum. Avm icinde cikartiyorum astronotunu battaniye ortuyorum. Ana kucagi cok korunakli canim hatta biraz terletiyor bizimkini

Kızlar size birsey sormak istiyorum.
Benim iki üç kere kanlı akıntım oldu ilkte adet diye düşündüm devamı gelmedi ikinci de belki ilişkiden dolayıdır diye düşündüm ama ilişki olmadığı bi dönem de yine tekrarladı. Adet olamaz araları yakın. Sizde de böle birşey yaşayan var mı?

Canim bilgilendirdign icin sagolasin ve cok geçmiş olsun tatlim..
Cok tesekkur ederim canim. Cok sukur edizimiz hasta olmadan atlatacagiz sanirim babasiyla. Cok zormus hastayken cocuk bakmak. Kendimize iyi bakmamiz lazim gercekten. Annem izin aldi da hem bana hem esime hem bebise bakti. Cennet annelerin ayaklarinin altinda valla. Iyi ki var canim annem

Ben kırkım çıkmadan 37. Gün başlayan 43. Gün biten bir kanama yaşadım dr adet olmuşsun diye düşünüyorum dedi 3 hafta sonra dediğin gibi kanlı akıntı geldi bir gün başka da gelmedi.nedendir bilmiyorum

Canım internette okumuştum bebeğe zararlı virüs enjekte ediyorlarmislar böyle şeylere itibar etmeyin diye linki bulursam yollarim

Yok canım öyle bir şey değildi kapıdan anket tarzı bir şey doldurup gittiler numaraya internetten baktım buranın toplum sağlığı merkezinindi. Doğum ve sonrası bebek bakımıyla ilgiliydi. Zaten lojmandayım her önüne geleni almıyor güvenlikler

Ya
Aaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Ay
Aynen canım bende de boyle oldu pembe bi akinti dedim hasta oluyorum heralde.ama devamı gelmedi.bende senin gibi düşünmüştüm ama zaman zaman oluyo.acaba ben sezeryan oldum arada dikiş yerlerimi aciyo içten kanama mi oluyo ????

[QUOTE="Selayic, post: 44527758, member: 723

Aynen canım bende de boyle oldu pembe bi akinti dedim hasta oluyorum heralde.ama devamı gelmedi.bende senin gibi düşünmüştüm ama zaman zaman oluyo.acaba ben sezeryan oldum arada dikiş yerlerimi aciyo içten kanama mi oluyo ????[/QUOTE]
Benim normal doğum ama sizde de olduğuna göre normal demek ki

2yasa kadar ayni yatak 2yastan sonra ayni odayı diyor canim

Bende 67.gunde adet oldum sandim biraz kanamam oldu 2.gun devam etmedi normalmis dr a sordum

2yasa kadar ayni yatak 2yastan sonra ayni odayı diyor canim
Bende bebeğe zarar verme korkusu var. Biraz büyüyünce olabilir ama şimdi çok küçük ezeriz diye korkuyorum.
Bir de zaten bölük pörçük uyuyorum onu da kenara kıvrılarak uyumak istemiyorum

P primavera1985 canım bebekle birlikte aynı yatakta uyuma konusunda ne düşünüyorsun merak ettim
Canim bize okulda ogrettikleri cocugun ileride bireysellesebilmesi icin ilk etapta annenin onun ihtiyaclarini "hemen" karsiladigi fuzyonel bir donemden gecmesi gerektigi. Boylelikle cocugun hem guven duygusunu hem de degerli oldugunu hissettigini ogretmislerdi. O yuzden ilk 6 ay ben edizi yatagimizin yaninda yatirmayi dusunuyorum. Hem benim icin de kalkip emzirmesi kolay oluyor. Ayni yatakta yatma dusuncesi beni korkutuyor ote yandan. Tracy teyzenin dedigi bir cumle var; devam ettiremeyecegin birseye baslama. Hatali ebeveynliklerin temelinde kisa vadede ise yarayan ama uzun vadede daha buyuk sorunlara yol acan cozumlerin oldugunu soyluyor. Ama arkadasin bahsettigi kitabi okumadim, belki kendi odasina gecisler icin cozumler sunuyordur. Bir de o kadar uzun sure ayni yatakta yatinca evliligin nasil etkilenir acaba. Benim mesala gunumun en guzel anidir esime sarilip uykuya dalmadan biraz konusmak. Ama gercekten her bebek farkli, sanki her bebegin ihtiyaclarini en iyi kendi annesi bilir gibi geliyor o yuzden bu sadece benim kisisel fikrim.

Bende bebeğe zarar verme korkusu var. Biraz büyüyünce olabilir ama şimdi çok küçük ezeriz diye korkuyorum.
Bir de zaten bölük pörçük uyuyorum onu da kenara kıvrılarak uyumak istemiyorum
Benim eşim vardiyalı çalışıyor bi hafta sıkışık bi hafta rahatsız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…