Estgfrlh cnm travel sistem bebek arabasında ana kucaginimi kullanıyorsunuz dedim hani soguk olurda usurmu diye.Canim cahilligimi mazur gor ben hala bilmiyorum aradaki farki. Maxi cosi yi kullaniyorum ben ana kucagi oluyor sanirim. Hem boylelikle araba koltugu yerine de gecmis oluyor.
Simdiy kadar böyle birşey olmamıştı gittiğimde soracağım gaz dir inşallah ve hemen geçerAy yazik kuzucuguna umarim geldigi gibi cabucak gecer. Bir doktoruna mi sorsan canim. Bazen baska seyler cikabiliyor yok sut alerjisi veya reflu filan gerci oyle birsey olsa cikardi herhalde simdiye.
Ah canim olmayan mi var bide saka gbi 1 kilo almisim tarti görmek istemiyorm ama mecbur basta gtti smdi durduBiri kilomu dedi??? o bende var iştekilo nasıl vermeyi başarıyorsunuz?tavsiyeler
ben 15-20 günlükken bıraktım uyandırma işini. baktım ki ben uyandırmasam da iki saat civarında uyanıyor bıraktım öylece. kendisi ne zaman acıkırsa o zaman emziriyorum kendisine bıraktım gündüzleri de öyle. zaten sürekli emmek isteyen bir bebek değil sadece karnı acıktığında istiyor. bilmiyorum doğru mu yaptım ama düzenimizi bu şekilde kurduk. geceleri ben de yatmadan değiştiriyorum sonra kirletmedikçe almıyorum. uykusu birden açılıveriyor değiştirince sonra 2 saat uyumuyor.sabah da ilk iş değiştiriyorum[/QUOTEtbiki iyi yapıyorsun cnm bebeisler açılınca zaten uyanıyor.biz uyandiriesak sinir sistemleri bozulur muş yurtdışındaki arkadasm buranın doktorları kesinlikle tavsiye etmiyor dedi hatta başından beri eiyorlarmis tbi orasını bilemem ilk zamanlarda bende uyandirdim cunki takı sarılık geçene kadar sonrası zaten iki saatte bir saatte kalkıyordu yani
Bende ne kadar çocukla içli dişli olursam okadar kolay ayrilcagimi düşünüyorum adem güneş güvenli bağlanma kitabini tavsiye ederim bunun içinbelki benim bebiş böyledir belki benden kaynaklıdır bilmiyorum ama ben hiç yanımıza yatırmadım. bebiş benim kokumu sıcaklığımı alırsa yatağında uyumaz büyüyene kadar böyle devam eder diye. hem ilerleyen zamanda anne baba için de zorluk yaratır diye düşünüyorum sonuçta özel hayat denen bir şey var. yani bebiş küçük belki bunları düşünmek için erken ancak ben böyle düşündüğümden hiç yatırmadım. uykusu gelince memede uyuyor kucakta uyuyor bazen dalmakta zorlanıyor ama bırakıyorum. kucağa alışsa bu kez de ağırlaştıkça zor olacak taşımak. bazen yatağına bırakıyorum oyuncaklarını ya da dönencesini izlerken uyuyup kalıyor. hatta bir an önce uyusun diye ayağımda saatlerce sallayıp sonra yorulduğum için yatağına bıraktığım kızım çipil çipil bakarken bir dk sonra uyuyabiliyorher bebek ayrı bir dünya ona göre davranmak gerekiyor sen de haklısın
Canim nereden almistin o kitabi. Kitapcilarda var midir acaba?Ay ben cok faydasini gordum. Yani rutinleri tam oturtamadim belki zamanla olur cok da zorlamiyorum. Ama bebek tiplerinden bahsediyor mesala bizimki biraz "nazli" bebek cikti ona gore davranmaya basladim, hem bebisimi de daha iyi anlar oldum. Sonra ebeveynlik hatalarinin fln aliskanlik yapmadan farkina varmak iyi oldu.
Valla her pedegog ayrı bisey söylüyor ben anlamadım bu isten bisey hadi pedegoglari geçtim çocuk yatağında uyumuyo geceleri koyduğum gibi bas bas bagriyo mecbur yanımda yatiriyorum
Biz de anakucagi ama uc aydan sonra kanguru dusunuyorum. Arabayla surekli asanasore yurumek asansorun dolu gelmesi gibi sikintilar oluyor.Biz ana kucağını kullaniyoruz
Biz de iki gune bir yikanip yaglaniyoruz. Vucut yikarken aglamiyor ama bas yikarken yaygara kopariyoruz2 güne bi yıkıyorum boncuğumu.semabed in sampuanini kullanıyorum
Biz de iki gune bir yikanip yaglaniyoruz. Vucut yikarken aglamiyor ama bas yikarken yaygara kopariyoruz2 güne bi yıkıyorum boncuğumu.semabed in sampuanini kullanıyorum
Bizim oglan ağır biraz kanguru kullanmayı gözüm kesmiyo yaBiz de anakucagi ama uc aydan sonra kanguru dusunuyorum. Arabayla surekli asanasore yurumek asansorun dolu gelmesi gibi sikintilar oluyor.
Gündüz ben işlere koşturduğu için pek yatamiyorum oglumlaGeceleri derin uyurum diye cesaret edemedim ama gunduzleri bazen beraber uyuyoruz kizimla.
Biz annemle hala elimizle yıkıyoruz sünger kullanmiyoruz.yiğit banyoyu sevmesine rağmen başı yıkanırken huysuzlanıyor.nefeslerini tutuyorlar normal yani.Biz de iki gune bir yikanip yaglaniyoruz. Vucut yikarken aglamiyor ama bas yikarken yaygara kopariyoruzbirkac seferdir dogal sungerle yikiyorum kizlar. Cok sert gorunuyor diye kullanmamistim ama suya girince yumusacik oluyor.
Ben de uykusuzluğun tavan yaptığı bi gece oğlum uyandığında hoplatıyorum zıplatıyorum gazını almaya çalışıyorum...Bugünlerde ne kadar yorgunum böyle. Çocuğum acıktım diye anlatmaya çalışıyor bense anlamamakta direndim uykusundan uyanan yavrumu uyanalı az oldu zaten diye kaldırmıyorum. Tabi ki kızım sesini artırmaya devam etti de saate bakmışım zamanı gelmiş emzirmenin.şimdi mutlu mesur emiyor
Adem güneşi ben de takip ediyorum beğeniyorum mantıklı da buluyorum paylaşımlarını. Ama bebek iki yaşına kadar anneyle yatmalı derken aynı yatağı mı odayı mı kastediyor onu hala çözemedim. Aynı yatakta yatmak çok zor çünküBende ne kadar çocukla içli dişli olursam okadar kolay ayrilcagimi düşünüyorum adem güneş güvenli bağlanma kitabini tavsiye ederim bunun için
Ben de uykusuzluğun tavan yaptığı bi gece oğlum uyandığında hoplatıyorum zıplatıyorum gazını almaya çalışıyorum...
Eşim emzirsene belki susar dedi.
Aaa hiç aklıma gelmemişti dedim.Sinirlendiğimi zannetmiş ama ciddiydim. Nası bi ıuykusuzluksa artık acıkmış olabileceği aklıma gelmiyor
Canim biz de seni ozledik benim bebekte gec uyuyor. 1 1 bucukta ama gece uyanmiyor gece uyumadan gaz ilacını veriyorum uyumadan yarim saat once emzryorm uyuyor bende baslicam bir aya..insallah kuzucugun duzene girer bir aya canim. Gunduz az uyut uzun uyuyor mu gunduzSelam kızlar ne kadar face grubuna gitsem de buranin yeri ayrı sayfaların ilerlediğini görünce çok sevindimYeni katılan arkadaşlar hoşgelmisler.. Gerçi ben huysuz oglumdan dolayı bir çok şeye vakit bulamıyorum.. S Sevdalinka00 pessinus özledim sizi.. Yazışmalari okudum da bebegi uzun uyuyan anneler şu işin sırrıni bana da bir soyleyiverin ikiden önce uyumuyoruz ve saat başı uyanıyoruz.. Ise donmeme bir ay kaldı kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.. SabahciyiM bir de 7 de okulda olmam gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?