- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Ay cok guzelmis ismi, bayildim. Opuyorum melegini
Teşekkür ediyorum canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok guzelmis ismi, bayildim. Opuyorum melegini
Canim bize okulda ogrettikleri cocugun ileride bireysellesebilmesi icin ilk etapta annenin onun ihtiyaclarini "hemen" karsiladigi fuzyonel bir donemden gecmesi gerektigi. Boylelikle cocugun hem guven duygusunu hem de degerli oldugunu hissettigini ogretmislerdi. O yuzden ilk 6 ay ben edizi yatagimizin yaninda yatirmayi dusunuyorum. Hem benim icin de kalkip emzirmesi kolay oluyor. Ayni yatakta yatma dusuncesi beni korkutuyor ote yandan. Tracy teyzenin dedigi bir cumle var; devam ettiremeyecegin birseye baslama. Hatali ebeveynliklerin temelinde kisa vadede ise yarayan ama uzun vadede daha buyuk sorunlara yol acan cozumlerin oldugunu soyluyor. Ama arkadasin bahsettigi kitabi okumadim, belki kendi odasina gecisler icin cozumler sunuyordur. Bir de o kadar uzun sure ayni yatakta yatinca evliligin nasil etkilenir acaba. Benim mesala gunumun en guzel anidir esime sarilip uykuya dalmadan biraz konusmak. Ama gercekten her bebek farkli, sanki her bebegin ihtiyaclarini en iyi kendi annesi bilir gibi geliyor o yuzden bu sadece benim kisisel fikrim.
Çok güzel bi açıklama yapmissin bizim bebeğimiz uyuduktan sonra bizde esinle sarılıp sohbet ediyoruz sağolsun uyanmaz oğlum okuduğum kitaba gore güvenli ayrılmanın yolu güvenli bağlanmadan geçiyormuş bana çok mantıklı geldi acikcasiCanim bize okulda ogrettikleri cocugun ileride bireysellesebilmesi icin ilk etapta annenin onun ihtiyaclarini "hemen" karsiladigi fuzyonel bir donemden gecmesi gerektigi. Boylelikle cocugun hem guven duygusunu hem de degerli oldugunu hissettigini ogretmislerdi. O yuzden ilk 6 ay ben edizi yatagimizin yaninda yatirmayi dusunuyorum. Hem benim icin de kalkip emzirmesi kolay oluyor. Ayni yatakta yatma dusuncesi beni korkutuyor ote yandan. Tracy teyzenin dedigi bir cumle var; devam ettiremeyecegin birseye baslama. Hatali ebeveynliklerin temelinde kisa vadede ise yarayan ama uzun vadede daha buyuk sorunlara yol acan cozumlerin oldugunu soyluyor. Ama arkadasin bahsettigi kitabi okumadim, belki kendi odasina gecisler icin cozumler sunuyordur. Bir de o kadar uzun sure ayni yatakta yatinca evliligin nasil etkilenir acaba. Benim mesala gunumun en guzel anidir esime sarilip uykuya dalmadan biraz konusmak. Ama gercekten her bebek farkli, sanki her bebegin ihtiyaclarini en iyi kendi annesi bilir gibi geliyor o yuzden bu sadece benim kisisel fikrim.
Canim yazarsin bize de gelirler belki hayirlisi değişik bir proje☺Ya sabah iki kez aramışlar duymadım internetten baktım toplum sağlığının numarası tekrar aradım Yenidoğan lara ziyarete geliyoruz bir proje kapsamında dedi güle güle büyüt projesi mi böyle bir şey dedi. Gelsinler de duruma göre yazarım buraya
Sagolasin canim bilgilendirdigin icin hemşireler anlatyor dedigin gibi...canim ek gidaya 4.ay baslayanlar var 6 degil mi soylerler de 4 sanki erkenS Sevdalinka00 @erciyes111 kızlar gelip anket tarzı form doldurdular bağlı bulunduğum aile hekimliği ile ilgili sorular sordular. Emzirme anne sütüyle ilgili bilgilendirme yapacaklardı kızım ağlayınca ve hemşiremiz bilgilendirdi deyince gittiler
Allah annelerimizden razi olsun cdden iyi ki varlar..Allah korumus kuzucugunu siz de hemencik atlatrsiniz insallah ben dogum yaptigimin ilk haftasi grip oldum bir de dikis agrisi oturanadm bi sure o durumda bebisle zaten ilgilenendm Allah hepimize saglik versin canimmCok tesekkur ederim canim. Cok sukur edizimiz hasta olmadan atlatacagiz sanirim babasiyla. Cok zormus hastayken cocuk bakmak. Kendimize iyi bakmamiz lazim gercekten. Annem izin aldi da hem bana hem esime hem bebise bakti. Cennet annelerin ayaklarinin altinda valla. Iyi ki var canim annem
Canim 15 inde 3 aylik olacak insallah belki anca gelirler ben isttayim belki sira gelmemestr☺☺Kac ayliksiniz cnm belki belli bi ay icin rutin kontrol vardir bizi arayan olmadi henuz
Kızlar size birsey sormak istiyorum.
Benim iki üç kere kanlı akıntım oldu ilkte adet diye düşündüm devamı gelmedi ikinci de belki ilişkiden dolayıdır diye düşündüm ama ilişki olmadığı bi dönem de yine tekrarladı. Adet olamaz araları yakın. Sizde de böle birşey yaşayan var mı?[/QUOTE
Canim benim afedersn belki iliski esnasinda acima vs yasandiysa ondan sonradan da gelebilir sikinti yoktur bence adet de ne vakit oluruz acaba 3 aylik olacam ben bakalim ne vakit olcaz
Sagolasin canim bilgilendirdigin icin hemşireler anlatyor dedigin gibi...canim ek gidaya 4.ay baslayanlar var 6 degil mi soylerler de 4 sanki erken
Canim 15 inde 3 aylik olacak insallah belki anca gelirler ben isttayim belki sira gelmemestr☺☺
Sagol cnmCanim kizimin ustunu battaniyeyle ustteki tutma bolumunden de muslin ortuyu katlayarak ortuyorum. Uyumuyorsa disariyi gorsun diye aciyorum.
Cnm çözdüm olayı benimki dün fazla yapmamıştı büyük cisini.o da gaz yapmis.aslında normal gazıyla birlikte biraz çıkıyor ama tam yapmamış ti.bugün iki kere yapınca rahatladı ve huzursuzlugu yoktu çok sukurSimdiy kadar böyle birşey olmamıştı gittiğimde soracağım gaz dir inşallah ve hemen geçer
Maşallah canım ne güzel bir düzen kurmussunuz.. Inşallah benimki de işe baslamadan Sizinkiler gibi olur.. Gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun.. Maalesef gündüz de çok kısa süreli uyuyor hep kucakta olmak istiyor..Canim biz de seni ozledik benim bebekte gec uyuyor. 1 1 bucukta ama gece uyanmiyor gece uyumadan gaz ilacını veriyorum uyumadan yarim saat once emzryorm uyuyor bende baslicam bir aya..insallah kuzucugun duzene girer bir aya canim. Gunduz az uyut uzun uyuyor mu gunduz
Sagolasin canim bilgilendirdigin icinS Sevdalinka00 @erciyes111 kızlar gelip anket tarzı form doldurdular bağlı bulunduğum aile hekimliği ile ilgili sorular sordular. Emzirme anne sütüyle ilgili bilgilendirme yapacaklardı kızım ağlayınca ve hemşiremiz bilgilendirdi deyince gittiler
Olabilir canim her yere ozgu degildir belki hayirlisi artikSadece buraya özgü bir proje de olabilir kızlar bilmiyorum ki. Bir de kocaeliden bir arkadaştı galiba doğum yaptığı ilk zamanlarda bir hemşire gelip bilgilendirme yaptı demişti sanırım. Her yerde olmayabilir çalışma
Doktor bize henuz ek gida hakkinda bise demedi ama erken 4..ay sanki annem 6 dan sonra baslarsn dyor bakicaz artik saglikla buyusun hepimizin yavrusu insallahDoğrusu var mıdır bu işin bilmiyorum ama bana da erken geliyor. En son gidişimizde çocuk dr umuz 5. Aya kadar sadece anne sütü sonrasında ek gıdaya geçeceğiz dedi. İlerleyen zamanda biraz daha netleştiririz bunu
Canim.insallah duzen oturur Allahin izniyle..aguline diye bi surup verdi gaz icin ben bunu hic duymamistim ama aldik iyi geliyor benim oglan gazli epey☺☺canim gunduz benimki de az uyuyor is guc yapmak hayli zor basinda durcam mecburMaşallah canım ne güzel bir düzen kurmussunuz.. Inşallah benimki de işe baslamadan Sizinkiler gibi olur.. Gaz ilacı olarak ne kullanıyorsun.. Maalesef gündüz de çok kısa süreli uyuyor hep kucakta olmak istiyor..
Doktor bize henuz ek gida hakkinda bise demedi ama erken 4..ay sanki annem 6 dan sonra baslarsn dyor bakicaz artik saglikla buyusun hepimizin yavrusu insallah