2015 Ekim Anneleri

Bahsedilen kitabı okumadım ama kastedilenin aynı odayı paylaşmak olabileceğini düşünüyorum. Diğer türlüsü güvenli bağlanmanın ötesinde anne bebek bağımlılığını geliştireceğini düşünüyorum şahsi fikrim. Çünkü bebek bir süre sonra daha bilinçli hareket edecek ve birlikte yatma olayı çok daha rahatsız edici boyutlara ulaşabilecek. Okulda gelen danışanlarım vardı benzer konularda rahatsız hisseden ve artık çocuğun odasına bir yatak atıp taşınmış olan eşiyle bir paylaşımı kalmamış olan. Adem güneş mutlaka uzman gözüyle bakarak yorumlamıştır ama benim kendi doğrularım var ve pek dışına çıkamıyorum

Canim bilgilendirdign icin sagolasin ve cok geçmiş olsun tatlim..

Kızlar size toplum sağlığı merkezinden falan gelenler oldu mu doğumdan sonra? Bugün sabah beni aradılar da ziyaret için geleceğiz diye merak ettim

Kızlar size toplum sağlığı merkezinden falan gelenler oldu mu doğumdan sonra? Bugün sabah beni aradılar da ziyaret için geleceğiz diye merak ettim
Canim kimse gelmedi arayan da olmadi senden duydum bize de gelirler o zaman ziyarete ne diye geliyorlar acaba gelen arkadaşlar varsa yaziverin

Canim kimse gelmedi arayan da olmadi senden duydum bize de gelirler o zaman ziyarete ne diye geliyorlar acaba gelen arkadaşlar varsa yaziverin

Ya sabah iki kez aramışlar duymadım internetten baktım toplum sağlığının numarası tekrar aradım Yenidoğan lara ziyarete geliyoruz bir proje kapsamında dedi güle güle büyüt projesi mi böyle bir şey dedi. Gelsinler de duruma göre yazarım buraya

İlk defa duyuyorum ben de merak ettim acikcasi bizi de bilgilendirirsen

Biz de anakucagi ama uc aydan sonra kanguru dusunuyorum. Arabayla surekli asanasore yurumek asansorun dolu gelmesi gibi sikintilar oluyor.
Üstünü örtüyormusunz peki tamamen kapatiyormusunz.Ben daha yeni aldım hiç kullanmadım k.bkmayin çocuk büyümeden biraz onu kullanayim

Üstünü örtüyormusunz peki tamamen kapatiyormusunz.Ben daha yeni aldım hiç kullanmadım k.bkmayin çocuk büyümeden biraz onu kullanayim
Canim kizimin ustunu battaniyeyle ustteki tutma bolumunden de muslin ortuyu katlayarak ortuyorum. Uyumuyorsa disariyi gorsun diye aciyorum.

Canım internette okumuştum bebeğe zararlı virüs enjekte ediyorlarmislar böyle şeylere itibar etmeyin diye linki bulursam yollarim

Canım internette okumuştum bebeğe zararlı virüs enjekte ediyorlarmislar böyle şeylere itibar etmeyin diye linki bulursam yollarim
Canim onu ben de duydum bi arkadas watshapptan gondermisti ama bu arkadasi arayanlarin numarasi belli

Şöyle bi haber

Eklentiler

• IMG-20160108-WA0006.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 217
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…