- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Adem güneşi ben de takip ediyorum beğeniyorum mantıklı da buluyorum paylaşımlarını. Ama bebek iki yaşına kadar anneyle yatmalı derken aynı yatağı mı odayı mı kastediyor onu hala çözemedim. Aynı yatakta yatmak çok zor çünkü
Hayirli cumalar guzel anneler ve melekleri☺☺
Canim bilgilendirdign icin sagolasin ve cok geçmiş olsun tatlim..Kizlar buarada domuz gribi salgini var. En azindan ankara da kesin var. Birden yataga seriyor iki gun yataktan cikmiyorsun. Cumartesi arkadasim gelmisti hic hasta gozukmuyordu, bizden cikista dogru yataga gitmis. Iki gun sonra esim aynisini oldu. Iki gun yatti 3. Gun hastaneye zor gitti. Domuz gribi olmussun dediler bebis hasta olmasin diye bana da hatta doktor antiviral verdi. Ayni gun ben hastalandim felaket. Doktor antiviral ve antibiyotik verdi. Erken aldigim icin yine daha hafif atlatiyorum ona gore. Ilk iki gun kullanirsan ancak ilaclarin faydasi oluyormus ama. Domuz gribi de soyle anlasiliyormus; eger yetiskini basini kaldiramaz halde yataga bagliyorsa bu siralar domuz gribiymis. Aklinizda olsun guzel anneler. Bizi ve meleklerimizi allah korusun
Canim kimse gelmedi arayan da olmadi senden duydum bize de gelirler o zaman ziyarete ne diye geliyorlar acaba gelen arkadaşlar varsa yaziverinKızlar size toplum sağlığı merkezinden falan gelenler oldu mu doğumdan sonra? Bugün sabah beni aradılar da ziyaret için geleceğiz diye merak ettim
Canim kimse gelmedi arayan da olmadi senden duydum bize de gelirler o zaman ziyarete ne diye geliyorlar acaba gelen arkadaşlar varsa yaziverin
İlk defa duyuyorum ben de merak ettim acikcasi bizi de bilgilendirirsenYa sabilgilendirirsen ışlar duymadım internetten baktım toplum sağlığının numarası tekrar aradım Yenidoğan lara ziyarete geliyoruz bir proje kapsamında dedi güle güle büyüt projesi mi böyle bir şey dedi. Gelsinler de duruma göre yazarım buraya
Üstünü örtüyormusunz peki tamamen kapatiyormusunz.Ben daha yeni aldım hiç kullanmadım k.bkmayin çocuk büyümeden biraz onu kullanayimBiz de anakucagi ama uc aydan sonra kanguru dusunuyorum. Arabayla surekli asanasore yurumek asansorun dolu gelmesi gibi sikintilar oluyor.
Ergonomik olanlardan bakiyorum ben de. Agirligi digerleri gibi hissettirmiyor deniyor. Burada da bahsi gecmisti.Bizim oglan ağır biraz kanguru kullanmayı gözüm kesmiyo ya
Canim kizimin ustunu battaniyeyle ustteki tutma bolumunden de muslin ortuyu katlayarak ortuyorum. Uyumuyorsa disariyi gorsun diye aciyorum.Üstünü örtüyormusunz peki tamamen kapatiyormusunz.Ben daha yeni aldım hiç kullanmadım k.bkmayin çocuk büyümeden biraz onu kullanayim
Canım internette okumuştum bebeğe zararlı virüs enjekte ediyorlarmislar böyle şeylere itibar etmeyin diye linki bulursam yollarimYa sabah iki kez aramışlar duymadım internetten baktım toplum sağlığının numarası tekrar aradım Yenidoğan lara ziyarete geliyoruz bir proje kapsamında dedi güle güle büyüt projesi mi böyle bir şey dedi. Gelsinler de duruma göre yazarım buraya
Tesekkur ederim canim. AminAaa çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Evet canim erkek. Ismi ediz. Seninkininki?senin bebişin erkek miydi canım?
Sagol tatlim bilgilendirdigin icinS Sevdalinka00erciyes111 kızlar gelip anket tarzı form doldurdular bağlı bulunduğum aile hekimliği ile ilgili sorular sordular. Emzirme anne sütüyle ilgili bilgilendirme yapacaklardı kızım ağlayınca ve hemşiremiz bilgilendirdi deyince gittiler
Biz de insanız pilimiz bitiyor bi yerde. Çok normal bence.Ya benim zaman zaman oluyor bu neden susmuyor diye düşünebiliyorum ama acıkmış olma ihtimalini düşünemiyorum. Zihnimiz de yorgunluğa bağlı oyunlar oynuyor resmen
Canim onu ben de duydum bi arkadas watshapptan gondermisti ama bu arkadasi arayanlarin numarasi belliCanım internette okumuştum bebeğe zararlı virüs enjekte ediyorlarmislar böyle şeylere itibar etmeyin diye linki bulursam yollarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?