2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
Ben kulak cubuğunu çaya batırıp nazikce siliyordum geçti dene istersen

Cn
cnm iyimisin üzme tatlı canını

Bizde de sma var. 2 kere kullandık sadece. Normalde emiyor bebeğim ama annemin doymuyor bu bebek krizlerinde verdim oğluma. Kokusu bana da balık gibi geldi. Oğlumda zaten içmedi, kustu. Ben de sma ile büyümüşüm ayrıca.

Kızlar meme ucu catlagiyla başım dertte tam olarak çatlak da değil resmen yarıldı ucun göğüse bağlandığı yer açıldı kaniyo yok böyle bi acı 2 aylık olduk yeni oldu başta olur böyle şeyler diye düşünürdüm bana bu durum için önerisi olan var mı

Can'ım Allah yardımcın olsun başka ne diyebilirim Allah onlara vicdan versin yapmadıklarını bırakmadılar en Mutlu olman gereken günlerde hep huzursuzdun inş Bi an önce düzelir herşey duam seninle

Kızlar internette gezinirken bunu buldum bazı arkadaşlar prima dan şikayetçi oluyodu sahte yada ikinci kalite olabilir bulunduğun yere göre farklı gönderebiliyorlar ablam Bakü de orda ikinci kalite var mesela bu yazıyı Bi okuyun isterseniz sahte ile gerçeği ayırt etme yolu çok güzel anlatılmış

Emerken sadece memenin ucunu alıp çekiştiriyordur muhtemelen. Memenin kahverengi kısmını tamamen almasını sağla birde tahinin üzerindeki yağı sürüp strec filmle kapatmıştım o da iyi gelmişti. Geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…