Maşallah canım yavruna kaç günlük oldunuzTeyzeleriii çağani rutin kontrol için doktora götürdüm. 60 cm boy 7 kilo olmus yawrum.testisi büyüktü onu sordum.su fitigi dedi.1 yaşına kadar gecermis
Canım bende huggies kullanıyorum bir numarasından memnundum iki numaraya geçtim acayip sızıntı yapıyo nedense memnun kalmadım açıkçası bide üç numarasını deniycemHuggies kullanan arkadaşım var o memnun ama almaya cesaret edemedim
Alla alla bu numaralr nie farklı oluyor anlamadım gittiCanım bende huggies kullanıyorum bir numarasından memnundum iki numaraya geçtim acayip sızıntı yapıyo nedense memnun kalmadım açıkçası bide üç numarasını deniycem
Ben kulak cubuğunu çaya batırıp nazikce siliyordum geçti dene istersenArkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
80Maşallah canım yavruna kaç günlük oldunuz
cnm iyimisin üzme tatlı canınıKızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun
İyiym cnm şimdi daha iyiymCn
cnm iyimisin üzme tatlı canını
İyi bari sevindim :)İyiym cnm şimdi daha iyiym
Canım beni d gruba ekler misinKızlar grubu kapalı yaptım. Bugün istekleri gönderin. Pcden eklemem gerek mail adresiyle ona da fırsat bulamayabilirim.
Maşallah yavruna baya iyi bakmışsın rabbim nazarlardan korusun güzel yavrunu
Bizde de sma var. 2 kere kullandık sadece. Normalde emiyor bebeğim ama annemin doymuyor bu bebek krizlerinde verdim oğluma. Kokusu bana da balık gibi geldi. Oğlumda zaten içmedi, kustu. Ben de sma ile büyümüşüm ayrıca.Kızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi
Ben ince 1 battaniye ile kundak yapıyorum. Üzerine de daha kalın 1 battaniye örtüyorum. Sıcacık uyanıyor oğlumkızlarr bebeklerinizi neyle yatırıyorsunuz ??
Battaniye mi daha kalın bişey mi ?
geceleri çok serin oluyor bazen neyle ystıracağımı şaşırdımm
Can'ım Allah yardımcın olsun başka ne diyebilirim Allah onlara vicdan versin yapmadıklarını bırakmadılar en Mutlu olman gereken günlerde hep huzursuzdun inş Bi an önce düzelir herşey duam seninleKızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun
Malesef biz facebook kullanmayanlar için kötü oldu bu durumGünaydın kızlar Bi geceyi daha atlattık şükür önceden sayfalar alır başını giderdi şimdi herkes Facebook'tatek aktivitem burasıydı
Kızlar meme ucu catlagiyla başım derttetam olarak çatlak da değil resmen yarıldı ucun göğüse bağlandığı yer açıldı kaniyo yok böyle bi acı 2 aylık olduk yeni oldu başta olur böyle şeyler diye düşünürdüm bana bu durum için önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?