• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
Ben kulak cubuğunu çaya batırıp nazikce siliyordum geçti dene istersen

Cn
Kızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun :KK61:
cnm iyimisin üzme tatlı canını

Kızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı:KK43:
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi:KK12:
Bizde de sma var. 2 kere kullandık sadece. Normalde emiyor bebeğim ama annemin doymuyor bu bebek krizlerinde verdim oğluma. Kokusu bana da balık gibi geldi. Oğlumda zaten içmedi, kustu. Ben de sma ile büyümüşüm ayrıca.

Kızlar meme ucu catlagiyla başım dertte :( tam olarak çatlak da değil resmen yarıldı ucun göğüse bağlandığı yer açıldı kaniyo yok böyle bi acı 2 aylık olduk yeni oldu başta olur böyle şeyler diye düşünürdüm bana bu durum için önerisi olan var mı

Kızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun :KK61:
Can'ım Allah yardımcın olsun başka ne diyebilirim Allah onlara vicdan versin yapmadıklarını bırakmadılar en Mutlu olman gereken günlerde hep huzursuzdun inş Bi an önce düzelir herşey duam seninle

Kızlar internette gezinirken bunu buldum bazı arkadaşlar prima dan şikayetçi oluyodu sahte yada ikinci kalite olabilir bulunduğun yere göre farklı gönderebiliyorlar ablam Bakü de orda ikinci kalite var mesela bu yazıyı Bi okuyun isterseniz sahte ile gerçeği ayırt etme yolu çok güzel anlatılmış

image.webp

Kızlar meme ucu catlagiyla başım dertte :KK43: tam olarak çatlak da değil resmen yarıldı ucun göğüse bağlandığı yer açıldı kaniyo yok böyle bi acı 2 aylık olduk yeni oldu başta olur böyle şeyler diye düşünürdüm bana bu durum için önerisi olan var mı

Emerken sadece memenin ucunu alıp çekiştiriyordur muhtemelen. Memenin kahverengi kısmını tamamen almasını sağla birde tahinin üzerindeki yağı sürüp strec filmle kapatmıştım o da iyi gelmişti. Geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir

Back
X