2015 Ekim Anneleri

Amanin kalanlar da face e kaçıyo ben de alabilirsem bi hesap alayım bari, burda kimseler kalmayacak buraları da boşlamayın
canım bende aldım artık daha önceden vardı eşim foto paylaşıyom diye kapattırmıştı bende uyduruk bi hesap aldım ırf oeaya girmek için ama grubu bulamadım

Kızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk

Canım biz daha olmadık ama bir önceki aşıya gittiğimizde gün yıkanmaması gerekecek 2. Ay aşısı o yüzden banyo yaptırıp bir gün önce öyle aşıyı yaptırın dedi

Bizi de 2 dr gördü biri (benim bebiş biraz hareketli) bu hep böyle mi bu kadar hareketle mi bu kiloyu almış kalori harcıyor oysa dedi, biri bu aylarda ne kadar alırsa iyi sonra zaten kilo alımı yavaşlar dedi. Evet öyle biliyorum bende mama ile beslenenler 4. aydan sonra ek gıdaya başlıyorlar yavaş yavaş biz ne yapacağız bilmiyorum.

Kızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk

Dr. 2 gün dedi ama ben fırsat bulamadım bugün yıkamaya yarın 3.gün oluyor yarın yikayacagim

Yok ben yeşil 2 aldım hiç memnun kalmadım poposunu hemen kızarttı

Ha şimdi uyuyacak ha birazdan uyuyacak, altını da açayım üstünü de kapayım derkeeen a aa o da ne, güneş doğmuşuykusuz bir gecenin ardından günaydın anneleer

Günaydın canım bizde de aynı geçiyor geceler. Bir de bizim böcük fal taşı gibi açıyor gözleri ağladığı da yok sabaha kadar etrafı izleyip muhabbet istiyor. Artık uykusuzluktan bitmiş durumdayız. Kırkımız çıktıktan sonra uyku düzenimiz değişti. Resmen gece olacak da kız uyumayacak diye ürperiyorum

günaydın kızlar bi uykusuz geceyi daha bitirdik 9 da uyuduk 3 te kalktık tabi o arada da sekiZ kere uyandık ruh gibiyim sütü m az oğlum biberon emmiyo evde üç biberon var mamadan da değil kaşıkla vermeye çalışıyorum ağzında biriktirip çıkarıyo artık çok yoruldum

Canım bizim dr bi yöntem gösterdi kaşığı ağzına tutuyorsun enjektörle mama sıkıyorsun kesinti olmadan yiyebiliyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…