canım bende aldım artık daha önceden vardı eşim foto paylaşıyom diye kapattırmıştı bende uyduruk bi hesap aldım ırf oeaya girmek için ama grubu bulamadımAmanin kalanlar da face e kaçıyoben de alabilirsem bi hesap alayım bari, burda kimseler kalmayacak buraları da boşlamayın
Kızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk
canım eklendinCan'ım dayanamadım bende aldım hesap beni de eklermişsiniz Ayşe karaca
canım eklendin miAyşe karaca
Gel gel tatlım orası gerçekten güzel :)Amanin kalanlar da face e kaçıyoben de alabilirsem bi hesap alayım bari, burda kimseler kalmayacak buraları da boşlamayın
Ismin ne söyliyim eklesinlercanım bende aldım artık daha önceden vardı eşim foto paylaşıyom diye kapattırmıştı bende uyduruk bi hesap aldım ırf oeaya girmek için ama grubu bulamadım
Canım benim üç gün banyo yaptırmayın denmişti bizeKızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk
eklemişler canım çok sağollİsmini yaz canım ekleyelim
doğa elif ben de :))Bende uydurukla katıldım :) ismin ne?? Benim Betül Ocak :):)
Bizi de 2 dr gördü biri (benim bebiş biraz hareketli) bu hep böyle mi bu kadar hareketle mi bu kiloyu almış kalori harcıyor oysa dedi, biri bu aylarda ne kadar alırsa iyi sonra zaten kilo alımı yavaşlar dedi. Evet öyle biliyorum bende mama ile beslenenler 4. aydan sonra ek gıdaya başlıyorlar yavaş yavaş biz ne yapacağız bilmiyorum.Bugün dr a sordum kilo alımı fazla mı diye hiç takmıyor ne kadar istiyorsa ver mamayı kilo alımına bakma aç mı bırakıcaksın çocuğu o miktarı kendi ayarlar diyor mamayla beslendiğinden 4. Ay bitince ek gıdayı kınuşmaya başlarız dedi
Kızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk
Kiz dediğin narin olur zaten.ben tombul gelin istemem :)))))Bende çok istiyorum tombik tombik tombik olsun diye ama ikizlerim beni çok tınlamıyo galiba daha altı olmamışızdır herhalde....benşm de iki kızım var gel dünür olalım
Ooo narinlikte kızlarımı kimse geçemez herhalde tam senlik o zamanKiz dediğin narin olur zaten.ben tombul gelin istemem :)))))
Yok ben yeşil 2 aldım hiç memnun kalmadım poposunu hemen kızarttıCan'ım internete yaz sahte prizma diye çıkıyoEki Görüntüle 1715528 bu sayfada uzun uzun anlatmış benim premium çare de sorun yok da geçen Şok'tan yeşil almıştım daha önceden 2 sini kullanmıştım yeşilde sorun olmamıştı ama üç numarayı ilk defa bugün kullandım bir saat durmadı kıpkırmızı olmuş bide daha naylonumsu bilemedim bide üç paket almıştım yaaaa acaba normaldedir öylemi ki yeşilin üçü sen hiç kullandınmı
Can'ım yok daha eklenmedimCanım
canım eklendin
canım eklendin mi
Ha şimdi uyuyacak ha birazdan uyuyacak, altını da açayım üstünü de kapayım derkeeen a aa o da ne, güneş doğmuşuykusuz bir gecenin ardından günaydın anneleer
Aldım kabul ettim ozaman.:))))) Allah evlatlarımızin bahtlarini güzel etsin.büyütüp evlendirme hayali bilee cokkkk guzellOoo narinlikte kızlarımı kimse geçemez herhalde tam senlik o zaman
Canım bizim dr bi yöntem gösterdi kaşığı ağzına tutuyorsun enjektörle mama sıkıyorsun kesinti olmadan yiyebiliyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama dene istersengünaydın kızlar bi uykusuz geceyi daha bitirdik 9 da uyuduk 3 te kalktık tabi o arada da sekiZ kere uyandık ruh gibiyim sütü m az oğlum biberon emmiyo evde üç biberon var mamadan da değil kaşıkla vermeye çalışıyorum ağzında biriktirip çıkarıyo artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?