• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    23
Herkese selam, okuduğum kitapta kasık ağrısı için şöyle bir açıklama yazıyor birebir olduğu gibi yazıyorum.

"Yuvarlak bağ ağrısı
Bazı kadınlar için, rahim büyümesinin olası bir yan etkisi, yuvarlak bağ ağrısı olarak adlandıracağı şeydir . Temel olarak, bunlar, 14. hafta civarında ortaya çıkmaya başlayan ancak ikinci trimester sırasında herhangi bir zamanda ortaya çıkabilen, karın bölgesinin bir veya her iki tarafında ağrılı veya keskin ağrılar gibi hissedilen hamilelik büyüme ağrılarıdır.
İşte nedeni: Rahim, kasıktan karın yanlarına kadar uzanan kalın bağ bantları tarafından desteklenir. Rahminiz büyüdükçe, destekleyici bağlar artan ağırlığı karşılamak için gerilir ve incelir. Bu ağırlık bağları çeker ve alt karnınızda keskin bir ağrıya veya donuk bir sızıya neden olur. Genellikle pozisyonunuzu aniden değiştirdiğinizde veya otururken veya uzanırken aniden kalktığınızda veya öksürdüğünüzde veya hapşırdığınızda daha belirgindir.
Rahatlamanın en iyi yolu nedir? Ayaklarınızı yukarı kaldırın ve rahat bir pozisyonda dinlenin, bu gerginliği ve ağrıyı hafifletmelidir."

Benim de ani hareketlerimde bıçak saplanması gibi keskin bir ağrı oluyor ve korkuyordum açıkçası. Her şeyi de doktora sormak istemiyorum, bunu okumak beni rahatlattı umarım sizin için de açıklayıcı olur 🥰💞

Amin🤲🏻Ağrıların nedenini biliyorum çok yürüyünce vuruyor her yere ilktede öyleydim doktora diyordum magnezyum yazdı kullanıyorum..çok ayakta kalmasam en önemlisi dışarda çok olmasam daha iyiyim ben kapalıyım eşarpı bile takıyorum o beni rahatsız ediyor hemen eve istiyorum rahat olayım diye birde benim normalde sık sık ayak ağrılarım olur şimdi tabi hiç durmaz ve üst üste doğum olunca zor.Gece uyumuyorum doktor dedi gece beslenmesini kes işte uykusuz kalıncada boyun baş ağrılarıda oluyor
Geceyi kessek gerçekten biz iyi dinleniriz ama benimki çok ağlıyor dayanamıyorum.. inşallah yaz çok zorlamaz bizi evden çıkmayacağız belli şimdiden böyleyiz 🤦‍♀️

Geceyi kessek gerçekten biz iyi dinleniriz ama benimki çok ağlıyor dayanamıyorum.. inşallah yaz çok zorlamaz bizi evden çıkmayacağız belli şimdiden böyleyiz 🤦‍♀️
Kesin çıkamıcaz o belli zaten.Benim oğlan ağlamıyor sanki alışıyor gibi su veriyorum sadece uyumak istemiyor ve yemek konusu beni çok zorluyor geçen doktoru diyor pütürlü yesin artık ama yemiyor tıkanıyor ne yapa bilirimki her şey denedim olmuyor

AY SİZ KİLO MU VERİYORSUNUZZZZZZ ben 13+1 im 1.5 kg aldım bile ahahhahs zaten alt göbekli biriyimdir akşama doğru karnım bir şişiyorr :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar ağzımın tadı hiç yok ya yutkunurken bile öğüresim geliyor 😑

AY SİZ KİLO MU VERİYORSUNUZZZZZZ ben 13+1 im 1.5 kg aldım bile ahahhahs zaten alt göbekli biriyimdir akşama doğru karnım bir şişiyorr :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Gayet güzel almışsın bence haftasına göre ama asıl olay sonlara doğru başlıyor 🫣

Kızlar 13 haftalığım bende şuan ilaç kullanmıyorum Doktor'un folik asidi de bırakmamı söyledi siz kullanıyomusunuz ilaç

Bende aynı duyguları yaşicakmışım gibi geliyor herkes kiz diyor bi tek Kv hariç erkek diyen olmadı hepimiz kiz da kiz erkek çıkarsa herkes şok 😂 kizim bile diyor ben erkek olabilir 2 tane erkek kardeşin olmuş olur diye konusuyorum yok anne kiz bu kiz diyor 😅
Ahahah ozaman şok olmaya her an hazır ol. Bomba gibi birşey ama aşırı güzel bir bomba😁❤️

Back
X