- 12 Haziran 2024
- 472
- 296
- 18
Hemen bakıyorum mecbur almam lazım bir tane dahaBende badger ın belly butter ı var güzel ama biraz pahalı bir marka bütün ürünleri hamilelik uygun muş içerik olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen bakıyorum mecbur almam lazım bir tane dahaBende badger ın belly butter ı var güzel ama biraz pahalı bir marka bütün ürünleri hamilelik uygun muş içerik olarak
67 ile hamile kaldım 64 üm suan 4. AyimdayimKızlar hamile kaldığından eksi kiloda devam eden var mı ya ben yine kilo vermişim
Geceyi kessek gerçekten biz iyi dinleniriz ama benimki çok ağlıyor dayanamıyorum.. inşallah yaz çok zorlamaz bizi evden çıkmayacağız belli şimdiden böyleyizAminAğrıların nedenini biliyorum çok yürüyünce vuruyor her yere ilktede öyleydim doktora diyordum magnezyum yazdı kullanıyorum..çok ayakta kalmasam en önemlisi dışarda çok olmasam daha iyiyim ben kapalıyım eşarpı bile takıyorum o beni rahatsız ediyor hemen eve istiyorum rahat olayım diye birde benim normalde sık sık ayak ağrılarım olur şimdi tabi hiç durmaz ve üst üste doğum olunca zor.Gece uyumuyorum doktor dedi gece beslenmesini kes işte uykusuz kalıncada boyun baş ağrılarıda oluyor
araştırr denersen görüşlerini paylaş benimleeHemen bakıyorum mecbur almam lazım bir tane daha
Kesin çıkamıcaz o belli zaten.Benim oğlan ağlamıyor sanki alışıyor gibi su veriyorum sadece uyumak istemiyor ve yemek konusu beni çok zorluyor geçen doktoru diyor pütürlü yesin artık ama yemiyor tıkanıyor ne yapa bilirimki her şey denedim olmuyorGeceyi kessek gerçekten biz iyi dinleniriz ama benimki çok ağlıyor dayanamıyorum.. inşallah yaz çok zorlamaz bizi evden çıkmayacağız belli şimdiden böyleyiz![]()
Bu arada siz de kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi devam ediyor musunuz acaba2200 liraya yaptırdık canım
Ben de böyleyim ama 12. haftadan itibaren kusmalarım azaldı , belki artık almaya başlarım. prilam kullanıyor musun?Kızlar hamile kaldığından eksi kiloda devam eden var mı ya ben yine kilo vermişim
Evet doğuma kadar devam edicezBu arada siz de kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi devam ediyor musunuz acaba
Ben hâlâ -5 kilodayım 13.hafta bitecek asla canım bişey yemek istemiyorKızlar hamile kaldığından eksi kiloda devam eden var mı ya ben yine kilo vermişim
ben de 30 spf kullanıyorum canım güzel bi ürün ya benceeeMerhaba kızlar
1260 ₺ bunu aldım eczaneden
Gayet güzel almışsın bence haftasına göre ama asıl olay sonlara doğru başlıyorAY SİZ KİLO MU VERİYORSUNUZZZZZZ ben 13+1 im 1.5 kg aldım bile ahahhahs zaten alt göbekli biriyimdir akşama doğru karnım bir şişiyorr![]()
Sız kullanıyormusunuz bn bugun basladımBu arada siz de kan sulandırıcı kullanıyorsunuz değil mi devam ediyor musunuz acaba
Ahahah ozaman şok olmaya her an hazır ol. Bomba gibi birşey ama aşırı güzel bir bombaBende aynı duyguları yaşicakmışım gibi geliyor herkes kiz diyor bi tek Kv hariç erkek diyen olmadı hepimiz kiz da kiz erkek çıkarsa herkes şokkizim bile diyor ben erkek olabilir 2 tane erkek kardeşin olmuş olur diye konusuyorum yok anne kiz bu kiz diyor
![]()