Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar hepinize saglikli kolay bir hamilelik sureci dilerim bayadir takip edemiyorum nasilsiniz? 19+2 deyim 20. Haftada tetenoz asisi olucam 2 doz saglik ocagindan aradilar siz naptiniz bu konuda ayrica bazen kasik batmalari yasiyorum son 3 gundur endiselencek bisey degildir diye dusunuyorum sizde oluyor mu onun haricinde guzel geciyor sizler ne durumdasiniz
Bende de oluyor canım bi ara idrar tahlili yaptırdım Lökosit yüksek çıktı ama üreme falan olmayınca doktorum herhangi bir ilaç vermedi, bir ay sonra yaptırdım gene aynı büyük ihtimalle gebelikten dedi ben de bıraktım peşini
Merhaba kizlar hepinize saglikli kolay bir hamilelik sureci dilerim bayadir takip edemiyorum nasilsiniz? 19+2 deyim 20. Haftada tetenoz asisi olucam 2 doz saglik ocagindan aradilar siz naptiniz bu konuda ayrica bazen kasik batmalari yasiyorum son 3 gundur endiselencek bisey degildir diye dusunuyorum sizde oluyor mu onun haricinde guzel geciyor sizler ne durumdasiniz
Diğer arkadaşların yorumuna katılıyorum kalbini ferah tut, doktorlarınız her şeyi görebiliyor zaten ortalama 200 gr olan bir bebeğimiz var ve tabiki baş aşağı da durabilir. Doktor bebeğe gelen kan akışına bakıyor, erken doğum riskine bakıyor. Sorun olsa söylerdi
Canim hiiiiic endişe etme hatta son haftalarda Allah'ım baş aşağı dönsün diye dua etcez şu an yeri zaten çok geniş bil bol döner o içini ferah tut önemli olan rahim ağzı uzunluğu kısalığı eğer bir sorun olsaydı doktorun muhakkak önlem açısından bir şey söylerdi kaygilanmak çok doğal tabi ki hepimiz bebeklerimiz iyi olsun istiyoruz ama doktorlar aksini soylemedikce her şey yolunda demektir
Kızlar selam ben de pazartesi günü 3 hafta aradan sonra kontrole gittim. Bebeğimin gelişimi 1 hafta öne geçmiş çok şükür her şey yolunda görünüyor. Yalnız bebek baş aşağı duruyordu kafası rahim ağzı tarafındaydı doktor bir yorum yapmadı ama çıktıktan sonra annem o iyi bir şey değil dediği için anksiyete oldum. İşim çok stresli ve yorucu bu durumun olumsuz bir şeye dönüşmesinden kaygılanıyorum
Allah korusun ama bende de durumlar farklı değil sabah kalktım karnım resmen 7 aylık. Dikkat ediyorum da bu sene kanaması olmayan ve bu şişlik konusunda problem yaşamayan çok az kişi var. geçen kuzenime gittim onunla da aramızda 20 gün falan var o benden de beter olmuş şişlik ve nefes alma konusunda. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Daha 17 hafta, kafayı yiyorum yahu. Göbek benden önde gidiyor. azıcık uzun cümle kursam oksijensizlikten bayılıcam.61 ile hanile kaldım 64.5 oldum. Ve 1.5 kilosu bu hafta
Bende de oluyor canım bi ara idrar tahlili yaptırdım Lökosit yüksek çıktı ama üreme falan olmayınca doktorum herhangi bir ilaç vermedi, bir ay sonra yaptırdım gene aynı büyük ihtimalle gebelikten dedi ben de bıraktım peşini
Lokosit bir iniyo bir cikiyor benim de bir sefer monurol kullandim gebelikte enfeksiyon cok oluyor ama sarimsi akintidan emin olamamistim rahatladim sagolun
Daha 17 hafta, kafayı yiyorum yahu. Göbek benden önde gidiyor. azıcık uzun cümle kursam oksijensizlikten bayılıcam.61 ile hanile kaldım 64.5 oldum. Ve 1.5 kilosu bu hafta
Ya benim de karnim bu sefer cok cikti. İlk gebeligimde hic boyle degildi. Bu ay ben de 3 kilo aldim. Kilo konusunda Sekerimi olcuyorum ondan suphelendim tam sinirda cikiyor ama karnin buyumesi onunla ilgili degil. Konusurken aksamlari nefes nefese kaliyorum cook erken basladi
Canim ayaklari mi basi mi asagida? Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur diye dusunuyorum en ufak bir seyde ikaz ediyorlar cunku tedirgin olma hic agir kaldirma bol bol dinlen sansin olursa. Doktor dikkat et derdi kesin. Kasik agrisi bir cok seyden olabilir usutmus olabilirsin, enfeksiyon olabilir, rahim ile ilgili olabilir.
Ya benim de karnim bu sefer cok cikti. İlk gebeligimde hic boyle degildi. Bu ay ben de 3 kilo aldim. Kilo konusunda Sekerimi olcuyorum ondan suphelendim tam sinirda cikiyor ama karnin buyumesi onunla ilgili degil. Konusurken aksamlari nefes nefese kaliyorum cook erken basladi