- 10 Aralık 2021
- 207
- 194
- 53
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.421
Sizinde mideniz bulanıyor mu . Bende 6. Haftadayım çok midem bulanıyorEvet çok şükür
Yemek yerken çok zorlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinde mideniz bulanıyor mu . Bende 6. Haftadayım çok midem bulanıyorEvet çok şükür
Sizin kaç haftalık acabaçift embriyo transferi oldum ama dünden beri eski başlıkları okuyorum forumda. ikizle betanın hiçbir ilgili olmadığını söyleyenler de olmuş. öyle kalakaldım.
Merhaba kızlar benimde 2 gün önce deyerim 1000.0. Çıktı ve ben 3 haftalık hamileyim sizce deyilmiKeyfine bak şuan canım 6. Haftada başlıyor![]()
Ben 18 şubatta spiral cikardım ve 10 gün sonra tes yaptım silik çizgi cikti doktira gittim 2 gün önce minik. Bir kese görünüyor dedi ama deyerim yüksek çıktı 3 hafta hamileliğe ramenMerhaba kızlar benimde 2 gün önce deyerim 1000.0. Çıktı ve ben 3 haftalık hamileyim sizce deyilmi
Evet canm çok bulanıyor bnmdeSizinde mideniz bulanıyor mu . Bende 6. Haftadayım çok midem bulanıyor
Yemek yerken çok zorlanıyorum
5.gün ebriosuydu cumartesi kalp atışı için cagırdı bakalımKaçıncı gün embriyosuydu?
Ne güzel sizin adınıza sevindim5.gün ebriosuydu cumartesi kalp atışı için cagırdı bakalım
Cok düşüktü benim beta ilk kontrolu 600 du sadece kucak bı kese gördük sonra ıste 15 mart gel dedi hayırlısıyla bakalımNe güzel sizin adınıza sevindimKese bakmaya gittiğinizde betanız kaçtı?
Kalp atışı en erken ne zaman duyulyor axabaNe güzel , keseyi görmüşsünüz, inşallah kalp atışınıda duyacaksınız , içiniz rahat olsun![]()
Çok gzel başallah canm yani kaçıncı gün kese görmüş oldun transferden sonraCok düşüktü benim beta ilk kontrolu 600 du sadece kucak bı kese gördük sonra ıste 15 mart gel dedi hayırlısıyla bakalım![]()
19.gün canım ama cok ufaktı hatta doktor bır hafta sonra tekrar baktı ve gec tutunmus haftasına göre kucak demişti şimdi merak ediyorum neler oluyo ne oluyoÇok gzel başallah canm yani kaçıncı gün kese görmüş oldun transferden sonra
Amin canım inşallah uykular haram olduNe güzel , keseyi görmüşsünüz, inşallah kalp atışınıda duyacaksınız , içiniz rahat olsun![]()
Maşallah canmm devamıda gelsin hayırlısı ilee ♥19.gün canım ama cok ufaktı hatta doktor bır hafta sonra tekrar baktı ve gec tutunmus haftasına göre kucak demişti şimdi merak ediyorum neler oluyo ne oluyo
İnşallah canım ısteyen herkese nasip etsin rabbimMaşallah canmm devamıda gelsin hayırlısı ilee ♥![]()
Sizinle msjkaştık transfer öncesi sürecte Ankarada Recai Babuccuda tedavi gördüm ÇankayadaMerhaba hayırlı olsun inşallah sağlıcakla ilerler. Ben size kaç defa mesaj attım özelden ama hiç cevap yazmadınız. Durumumuz çok benzer ankarada nerede tedavi oldunuz acaba şu an çok umutsuz durumdayım yardımci olursanız sevinirim
Bnde oluyorr canm gaz sıkışmasıı ve gaz çıkaramıyorumKızlar gaz probleminiz oluyor mu? karnınızda şişkinlik patlıcak gibi oluyor musunuz? Nefes alamıyor gibi olmak şişkinlikten.
benim bugün 5 hafta 4 günlükSizin kaç haftalık acaba
ilaç ne kullanıyorsunuz? ben prednol kullanıyorum kortizonlu ilaç. akşam yemeğiyle içiyorum. 9 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi, nefes alamıyorum aynı şekilde. ilaçtan dolayıymış. kortizonlu ilaçlar yaparmışKızlar gaz probleminiz oluyor mu? karnınızda şişkinlik patlıcak gibi oluyor musunuz? Nefes alamıyor gibi olmak şişkinlikten.