• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

:KK43:
Kızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı:KK43:
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi:KK12:
Bende sma kullanıyorum tadıda kokusuda çok kötü ama bizim kız memeden daha çok seviyo :110:

Emerken sadece memenin ucunu alıp çekiştiriyordur muhtemelen. Memenin kahverengi kısmını tamamen almasını sağla birde tahinin üzerindeki yağı sürüp strec filmle kapatmıştım o da iyi gelmişti. Geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir
Sagol canim sabah doktora gittim datanamadim artik doktor cok kotu olmus buna krem falan fayda etmez dedi igne verdi kan gibi bisey kulak copuyle sur dedi bakalim insallah gecer

Nerden anlıcazki sahte olup olmadığını
Can'ım internete yaz sahte prizma diye çıkıyo image.webpbu sayfada uzun uzun anlatmış benim premium çare de sorun yok da geçen Şok'tan yeşil almıştım daha önceden 2 sini kullanmıştım yeşilde sorun olmamıştı ama üç numarayı ilk defa bugün kullandım bir saat durmadı kıpkırmızı olmuş bide daha naylonumsu bilemedim bide üç paket almıştım yaaaa acaba normaldedir öylemi ki yeşilin üçü sen hiç kullandınmı

Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
Canım benim 1 ay kadar sürdü belki daha da fazla. Steril gazlı bez alıp, kaynayıp soğutulmuş suyla ıslatıp burun kökünden kenara doğru aynı zamanda yukarıdan aşağı doğru siliyordum. Doktor hep normal dedi, başka bişey söylemedi. Sile sile geçti.arada üşüyünce falan çok azcık oluyor.

Bizde de sma var. 2 kere kullandık sadece. Normalde emiyor bebeğim ama annemin doymuyor bu bebek krizlerinde verdim oğluma. Kokusu bana da balık gibi geldi. Oğlumda zaten içmedi, kustu. Ben de sma ile büyümüşüm ayrıca.
Eski mamaya devam ediyorum şimdi. Benim kız rahatsız olmadan içti maşallah ama benim içime sinmedi. Senin oğlan alışık olmadığından sevmemiştir belki de. Kilo alımı iyiyse hiç bulaşma bence. Ne güzel emiyormuş bak, maşallah.

Amanin kalanlar da face e kaçıyo :D ben de alabilirsem bi hesap alayım bari, burda kimseler kalmayacak :( buraları da boşlamayın :(

Kızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk

Back
X