Bende sma kullanıyorum tadıda kokusuda çok kötü ama bizim kız memeden daha çok seviyoKızlar ben burayı okurken yetişemezdim yav, atlaya atlaya okurdum.herkesler face e mi kaçtı
Bizim mama bitmişti eşim almayı unutmuş, sonra da eczaneler kapanınca gidip marketten sma almış. Normalde similac kullanıyordum. Sma mamayı hazırladım ama çok fena bir kokusu var. Kokuyu duyunca bi tadına baktım o da beter. Kullanan var mı acaba? Herkeste aynı mı kokuyor yoksa bizimki bozuk mu? Böylee balıklı kedi maması gibi dicem olmucak şimdi
Sagol canim sabah doktora gittim datanamadim artik doktor cok kotu olmus buna krem falan fayda etmez dedi igne verdi kan gibi bisey kulak copuyle sur dedi bakalim insallah gecerEmerken sadece memenin ucunu alıp çekiştiriyordur muhtemelen. Memenin kahverengi kısmını tamamen almasını sağla birde tahinin üzerindeki yağı sürüp strec filmle kapatmıştım o da iyi gelmişti. Geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir
3 ü birden yapıldı canım çok şükür sıkıntı olmadı huysuzluk hariciSizinde 3 ü birdenmi yapildi sabah öğle aksam calpol verdim çok şükür bizimkide normal atlatti ates yapmadı
İsmini yaz canım ekleyelimkızlaaar uyduruk face le gruba katılma talebi gönderdim beni de alınnnnn
Nerden anlıcazki sahte olup olmadığını
Bende uydurukla katıldım :) ismin ne?? Benim Betül Ocak :):)kızlaaar uyduruk face le gruba katılma talebi gönderdim beni de alınnnnn
Can'ım internete yaz sahte prizma diye çıkıyoNerden anlıcazki sahte olup olmadığını
Can'ım dayanamadım bende aldım hesap beni de eklermişsiniz Ayşe karacaBende uydurukla katıldım :) ismin ne?? Benim Betül Ocak :):)
Maşallah yavruna baya iyi bakmışsın rabbim nazarlardan korusun güzel yavrunu
Bende aynısını yapıyorumBen ince 1 battaniye ile kundak yapıyorum. Üzerine de daha kalın 1 battaniye örtüyorum. Sıcacık uyanıyor oğlum
Bende çok istiyorum tombik tombik tombik olsun diye ama ikizlerim beni çok tınlamıyo galiba daha altı olmamışızdır herhalde....benşm de iki kızım var gel dünür olalım)))) Ayy aynı doktorum gibi konuştun.oda 2 oğluma bakıp aferim sana çocuklara iyi bakiyosun diyo
Can'ım beni de ekler misin bide bende grub adı çıkmıyorİsmini yaz canım ekleyelim
Ayşe karacaİsmini yaz canım ekleyelim
Canım benim 1 ay kadar sürdü belki daha da fazla. Steril gazlı bez alıp, kaynayıp soğutulmuş suyla ıslatıp burun kökünden kenara doğru aynı zamanda yukarıdan aşağı doğru siliyordum. Doktor hep normal dedi, başka bişey söylemedi. Sile sile geçti.arada üşüyünce falan çok azcık oluyor.Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
Eski mamaya devam ediyorum şimdi. Benim kız rahatsız olmadan içti maşallah ama benim içime sinmedi. Senin oğlan alışık olmadığından sevmemiştir belki de. Kilo alımı iyiyse hiç bulaşma bence. Ne güzel emiyormuş bak, maşallah.Bizde de sma var. 2 kere kullandık sadece. Normalde emiyor bebeğim ama annemin doymuyor bu bebek krizlerinde verdim oğluma. Kokusu bana da balık gibi geldi. Oğlumda zaten içmedi, kustu. Ben de sma ile büyümüşüm ayrıca.
Onu hiç sorma
Bende sma kullanıyorum tadıda kokusuda çok kötü ama bizim kız memeden daha çok seviyo
canm bizde salı günü hepsini beraber olduk cumartesi yıkadım 3 gün sonra dediler bizeKızlar iyi akşamlar verem aşısını olduktan kaçgün sonra yıkadınız bebeklerinizi ?aynı anda zatürre ve 5 li karmada olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?