• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    23
M

Merhaba bende ecopirin kullanıyorum özelde ki doktorum 12 haftalık bıraktırdı devletteki doktorum 8 aya kadar kullan dedi çok kararsızım ya devam etmezsem bebeğime bişey olursa diye korkuyorum kafadan yazdı bı test yapılmadı sadece bir kaybim olduğu için verdi dış gebelikti
Bence kullanmaya devam edin önlem amaçlı iğne olsa kullanmak zor ama 🙂

Kızlar merhabalar inşallah keyfiniz yerindedir.
Bizim bugün cinsiyet belli oldu erkek geliyor hayırlısıyla 🥰
Bir kızım vardı, şimdi de erkek olacak Allahın izniyle iki meyveden tatmış olacağım 😍😍🌸
Ultrasonlamı öğrendiniz?gözünüz aydın ☺️

Eki Görüntüle 3559172
Kızlar doktor ikili tarama yapmadı nipt testi yaptirmami soyledi canim skldi baska doktora randevu aldım inşallah o yapar ikiliyi hiç böyle bi muayene olacağını düşünmemiştim bu arada tahminde bulunan olur mu cinsiyet icin 🙄
Ense kalınlığı ve burun ölçümü yaptı mı? İçinizi ferah tutun yaşınız 30 üstüyse temkinli davranmak için istemiştir belki başka bir doktordan randevu almanız da iyi olmuş ben 34 yaşındayım doktorum ikili test yaptı çünkü direkt. güzel haberlerle inşallah ❤️

Ense kalınlığı ve burun ölçümü yaptı mı? İçinizi ferah tutun yaşınız 30 üstüyse temkinli davranmak için istemiştir belki başka bir doktordan randevu almanız da iyi olmuş ben 34 yaşındayım doktorum ikili test yaptı çünkü direkt. güzel haberlerle inşallah ❤️
Hiçbisi yapmadi canim yaa

Ben 1.5 kilo verdim eğer kilonuz normalden fazlaysa ilk trimester için kilo vermek normalmiş ben zayıfım dikkat ediyorum her gün 2 yumurta 1 avokado 6 dilim ekmek et vs yiyorum ama yine de zayıflıyorum sadece ödemim çok fazla. Doktor artık almaya başlarsın 2. Trimesterda dedi
Kilom normal aşırı almakta istemiyorum tabi ama vermek bebeğe sıkıntı yaratmıyosa sorun yok 😂

Kilom normal aşırı almakta istemiyorum tabi ama vermek bebeğe sıkıntı yaratmıyosa sorun yok 😂
Yok dedi doktorum bilmiyorum hatta 90 kilo olup ilk 5 ayda 70e inen 75le doğuran tanıyorum bi arkadaşım da hiç kilo almadı 68 kiloydu. Ben de almak istemiyorum dikkat ediyorum abur cubur fast food yok sadece ev yemeği kızartma yok bakalım ne olacak. Zaten bebeğin ihtiyacı 200 300 kalori vitamini vs kemiklerden dişlerden çekiyor.

Evet ben de 34’üm 35’e giricem. Doktorum bana da aynı şekilde 30 üstü zaten riskli oluyor hiç 2’li 3’lü ve ense burun kalınlığı uğraşma stres yapma fetal test olan nipt’i yaptır geç dedi. Woodys Woodys
Haftaya inşallah yaptıracağım ben de 🌸♥️🙏
sizin sonuçlar nasıl svgnc svgnc ? 🙏🙏

Evet ben de 34’üm 35’e giricem. Doktorum bana da aynı şekilde 30 üstü zaten riskli oluyor hiç 2’li 3’lü ve ense burun kalınlığı uğraşma stres yapma fetal test olan nipt’i yaptır geç dedi. Woodys Woodys
Haftaya inşallah yaptıracağım ben de 🌸♥️🙏
sizin sonuçlar nasıl svgnc svgnc ? 🙏🙏
Valla canim bende 33 yaşındayım nisanda 34 olcam ama direkt yoneltmesini anlamadım ölçüm yapar beğenmez yönlendirir anlarım da neyse başka devlet doktoruna randevu aldım haftaya o da bakmazsa yaa nipt yaptırmak zorunda kalcam ya da özel hastaneye gidip 2li istiyorum dicem 2 cocugumda da böyle bisile karsilasmamistim

Valla canim bende 33 yaşındayım nisanda 34 olcam ama direkt yoneltmesini anlamadım ölçüm yapar beğenmez yönlendirir anlarım da neyse başka devlet doktoruna randevu aldım haftaya o da bakmazsa yaa nipt yaptırmak zorunda kalcam ya da özel hastaneye gidip 2li istiyorum dicem 2 cocugumda da böyle bisile karsilasmamistim
Ben özele gidiyorum ve doktorum da direkt önerdi canım. 8. Haftada konuştuk hatta bunları erkenden. artık fetal dna daha kesin ve revaçta olduğu için yönlendiriyorlar. Kötü olarak algılama tam tersi netlik olması stres olmaması için. Yoksa tabi ki sen nasıl istiyorsan öyle ilerle. Özelde 2’li 3’lü ve sonrası ense burun kalınlığı ölçtürme ve muayeneler zaten fetal dna ‘nın fiyatına hemen hemen geliyo.
Ben hiç 2’li yaptırmayı düşünmedim o yüzden.

Anladım..pekı ne zamana kadar kullanacaksınız doktorunuz bu konuda bır sey soyledı mı?bana hamılelıgın sonuna kadar dedı
Hayır işte bana bir şey söylemedi ben de korkuyorum biraz fazla mı olur diye haftaya soracağım tekrar siz neden başlamıştınız

Bana da direkt bi araştır dedi 28 yaşındayım ense kalınlığı vs normal burun kemiği var. Ama ben zaten kendim isteyecektim. Çünkü içim rahat edecek detaylıya kadar bi stres yapmayacağım 🙏🏻💖 hem de cinsiyet konusu çok net

Back
X