Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️
Yaa demekki tek bende yok. Bende de koku hassasiyeti yok daha erken ona galiba. Bende bugün biraz ev işi yaptım o yordu beni biraz ağrım oldu bi daha yapmıcam ama bu uyku acayip bişey zor dayanıyorum bende 5 de bayılıyorum evdeysem
Canım bu süreç bizim için kıymetli çok çabaladık bırak ev kirlensin sonra dip köşe temizlensin yorma kendini sakın.bende evde olsam dayanamayıp yapardım o yüzden kayinvalidemdeyim 24 şubattan beri şuan istesem bişeyler yaparım ama yapmıyorum bu zamanlar için çok uğraştık çok acı çektik
Bendede uyku ağırlığı oluyor ama kuş uykusu gibi uyuyorum çıt sese uyanıyorum sonrada uyuyamıyorum.bende geceleri sık idrara çıkma olayı başladı sizde öylemisinjz
Kızlar bir şey sorucam transferden sonra süt içmek zararlı mı ben 2 kez daha önce transfer oldum ama böyle birşey hiç duymadım şimdi 3. Tüp bebeğe başlıcam ama biraz zayıf olduğum için hergün sütle shake hazırlıyorum transferden sonra da kilo mu korumak için içerim yani ama bir yerde gördüm şimdi süt hormon içeriyormuş önerilmiyormuş kesinlikle ben ilk defa duydum bilgisi olan var mı ya
Kızlar bir şey sorucam transferden sonra süt içmek zararlı mı ben 2 kez daha önce transfer oldum ama böyle birşey hiç duymadım şimdi 3. Tüp bebeğe başlıcam ama biraz zayıf olduğum için hergün sütle shake hazırlıyorum transferden sonra da kilo mu korumak için içerim yani ama bir yerde gördüm şimdi süt hormon içeriyormuş önerilmiyormuş kesinlikle ben ilk defa duydum bilgisi olan var mı ya
Pastörize olmak zorunda evde yapılan yoğurtlar yasak çiğ sütten yapıldığı için peynir de tam olgunlaşmış yemek gerekiyor et iyi pişmiş olması gerekiyor yeşillikleri de sirkeli karbonatli suda bekletip yıkayıp yemek gerekiyor çiğ şarküteri ürünleri de yasak (sucuk pastırma vs)bana drun söyledikleri bunlardi bir de maydanoz yasak