• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Ben bazen kasıktı kıpırtı hissediyorum ama çok çok erken diye düşünüyorum. Ama sonra da diyorum ki kasıkta gaz yada bağırsak hareketi de olamaz ne k iacaba
Bazen bende de oluyor ama anlam veremedim
İnşallah öyle olur, Allah razı olsun

2li haftaya yapılacaktı. Ben biraz öncesinde gittim hem ikiliye randevu almak için hem de son günlerde artan bel ve kasık ağrılarımı sorarım diye düşünerek ama karşıma böyle bir şey çıktı bir anda. Test vs yaptırdı mı arkadaşınız?
Tekrar konuşmalara baktı 2.4 cıkmış daha sonra 2 li test sonucu düşük risk cıkmış

Merhaba canım. Evet dün yatisim yapıldı çok şükür bu gun kanamam kesildi. Hastanenin içinde İnternet çekmiyor giremiyorum şuan da dışarı çıktım.
Dahada gelmez inş kanama hersey yolunda gider canım benim de olduğun da çok stres yapmıştım

Kızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
Meyveli içsem aynı yayarı görür müyüm
İçen varmıı
ben de sade içemediğim için diyetisyenimin de önerisiyle marketten hazır almak yerine evde içine meyve koyup bızlatıyorum. hatta birkaç tarif var smoothie gibi ara öğün olarak,istersen yazabilirim

Evet canım bebeğin burun yapisini ense kalinligini inceliyorlar kendi doktorun değil farklı bir birim yapıyor ayriyeten kan da aliniyor

Yaaaaa çok şaşkınım şuan kizzz burunları düşse eğilip Almaz normal de devlert doktorları 😂 ne zaman gideceksin hadi hayırlısı sağlıklısı insallah Rabbim gonlunden geceni ömrüne versin🙏❤️
Bende çok şaşırdım 🥰
Pazartesi gidicem yazarım zaten burayaa

Kızlar bugün bende doktora gitmiştim arastırmaya normalde doktorum özelde kaydım. Olsun diye gidiyorum arastırmaya asistan vardı baktı baktı kalp atışını duyamadı ay nasıl korktum çünkü pihlasma sorunum var kalp durması olabilir 😐 yanında daha üst vardı onu çağırdı kadın ultrasonu koydu anında kalp atışını duydu ay nasıl korktum anlatamam
10 hafta 5 günlük olmuş dedi Bi sorun yokmuş
Gecmıs olsun emınım cok korkmussunuzdur Allahım korusun🙏doktor banada aspırın yazdı bazıdegerın dusuk plesantadakı bır kımyasalmıs galıba bebegın gelısımını engellermıs hatta gebelık zehırlenmesıne bıle yol acabılırmıs.sıze acıklama yaptılar mı?

Eklentiler

• C8B4BBC1-E579-4FCE-87A3-62890244B014.webp
    C8B4BBC1-E579-4FCE-87A3-62890244B014.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bu progestan fitili günde 3 4 defa kullanan arkadaşlar sizde de alerji yaptımı bu zıkkım ben çok kötü kabardım pişik gibi değil bu egzama gibi ama değil galiba fitilin akıntısı gelince kabarıyor hemen.
Merhaba, fitili ben de kullanıyorum fitilden mi enfeksiyondan mı bilemedim ama kırmızı benek benek kabarcıklar var bende canım sende de öyle miydi

Aile hekimine gidip kan verebilirsin çok mantıklı olur. Bende 2-3 ayda bir kan verip değerlerin kontrol edilmesinden yanayım. Peki doktorunla özelden konuşup sorsan öyle bir imkan tanımıştır umarım
özel hastane ye gidiyorum ama bilgi verirlermi ki bilemedim özel numarasını bende istemedim dr da vermedi bilmiyorum ki sagolun bi yarın kan vermeye gidicem

Gecmıs olsun emınım cok korkmussunuzdur Allahım korusun🙏doktor banada aspırın yazdı bazıdegerın dusuk plesantadakı bır kımyasalmıs galıba bebegın gelısımını engellermıs hatta gebelık zehırlenmesıne bıle yol acabılırmıs.sıze acıklama yaptılar mı?
Yok canım ben daha önce dvt gecirdim bacagım pıhtı attıgi için iğne kullanıyorum

Kızlar doktorum kefir iç demişti ama sade kefir benim midemi bulandırıyor
Meyveli içsem aynı yayarı görür müyüm
İçen varmıı
Evde smoothie yap kefirle o zaman aynı yararı görürsün ama markette satılan meyveli kefirleri bence tüketmeyin canım

Kızlar bugün altıma kaçırdım sandım çok miktarda kan geldi benden doktoruma gittik bebekte sorun yok kanama alanı da yoktu sanırım kan sulandırıcı iğne fazla geliyor kalp. Damara da randovi aldım iğneye tekrar ara verdim göbekten progestan dex başladım tekrar hayırlısı bakalım 😐

Kızlar bugün altıma kaçırdım sandım çok miktarda kan geldi benden doktoruma gittik bebekte sorun yok kanama alanı da yoktu sanırım kan sulandırıcı iğne fazla geliyor kalp. Damara da randovi aldım iğneye tekrar ara verdim göbekten progestan dex başladım tekrar hayırlısı bakalım 😐
Hiç iğneyi vurduğun yer dışında vücutta morarma vs gördün mü? Kan sulandırıcı fazla geldiği zaman da kılcal damarlarda kanama oluyor pıt pıt morarıyor kol bacak. Şaşırdım bu şekilde kanamalı gelmesine 😞

Hiç iğneyi vurduğun yer dışında vücutta morarma vs gördün mü? Kan sulandırıcı fazla geldiği zaman da kılcal damarlarda kanama oluyor pıt pıt morarıyor kol bacak. Şaşırdım bu şekilde kanamalı gelmesine 😞
Olmadı ya bende ama bu kanlarda nerden geliyor bilmiyorum doktorum hipor 750 çok etkili dedi kalp damar belki değişir oksapar verir

Back
X