- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
Amiin cnm hepimize yardmci olsun Rabbim..Canim aynen once cok akiyor sonra kendi çekip getrmesi lazim bu usaklar da hazirci mi ne☺☺Rabbim hepimize kolaylik versin insallah hayirlisi tatlim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin cnm hepimize yardmci olsun Rabbim..Canim aynen once cok akiyor sonra kendi çekip getrmesi lazim bu usaklar da hazirci mi ne☺☺Rabbim hepimize kolaylik versin insallah hayirlisi tatlim
Biz kullanıyoruz sma gold kokusu var ama bizim oğlan içmeyi hiç reddetmediValla bi tadına baktım midem kalktı gidiyodu. Aslında kaç yılların markasıymış.kv eşime bile kullanmış öyle diyodu. Ama ben de eski mamamıza döncem. Biberona bile sinmiş kokusu, ııyyk![]()
Tamam canım olur =) ilk günkü resmi ile şimdiki resmini atarm yani mevlüt günü olanlaAynen cnm bi senn tosunu goremedik bide burdan yine bikac arkadasin bebisi mutlaka beni etiketle resme merak ediyorum
Grubu gorunur yaptilar cnm nie bulamadin bak 2015 ekim anneleri sadeceKızlar ben sayfayı bulamıyorum 2015 ekim kasım aralık var başka bulamadım
Tamam canım bakıyorum şimdi hemen adın ne ki orda sizi naısl bulcamGrubu gorunur yaptilar cnm nie bulamadin bak 2015 ekim anneleri sadece
İstek gönderdim şimdi canımGrubu gorunur yaptilar cnm nie bulamadin bak 2015 ekim anneleri sadece
Sizinde 3 ü birdenmi yapildi sabah öğle aksam calpol verdim çok şükür bizimkide normal atlatti ates yapmadıDün bizde yaptırdık canım çok şükür çok hafif huysuzlukla atlattık inşallah sizinde güzel geçmiştir
En güzeli uyku tulumu olucak sanırımkızlarr bebeklerinizi neyle yatırıyorsunuz ??
Battaniye mi daha kalın bişey mi ?
geceleri çok serin oluyor bazen neyle ystıracağımı şaşırdımm![]()
Premium care 3 e gectik ondada kakası arkasına çıkıyor aslinda memnunum ama neden oluyor bilemedimKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
Aynen canım ben de şaşırdım iyice. Uyku tulumu alacağım, yoktu benim.
Canım ben önce pazen battaniye ile kundak gibi yapıyorum üzerinede örgü yün battaniye örtüyorum kollar dışarıda tabi asla içeri sokmuyor kolları. En son beşiğin üzerinede mutlaka tülbent örtüyorum ki hava içeri girmesin. Sıcacık uyuyor.
Uyku Tulumu düşünmüyorum çünkü benim çocuklarım aşırı terliyor ilk oğlumda denedik daha beter terledi üşüdü
En güzeli uyku tulumu olucak sanırım
Kızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun![]()
Genel anestezi mi oldu lokal mi yapıldı, bi de hangi şehirdesin canım
Antibiyotikten kaynaklı olabilir canım renk değişimi, arkadaşımın bebeğinde öyle olmuştu
Bende prima kullanıyorum ilk molfix kullanmıştım güzeldi aslında tabi primadaki gibi peteksi doku yok, hemde kalıbı küçük sanki molfixin 1 numarası küçük gelince prima 2 numara aldım o da büyük oldu ve 2 paket prima 1 numara daha kullandık şimdi de 3 e geçeceğim ama değiştirmeye cesaret edemiyorum boyutundan dolayı yine prima sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak
Bgun değil cnm pazar günü mevlüt üm de kv çıldırttı beni gidiyordum evdende eşim sakinleştirdi ne biliyim psikolojimi bozdu benim bu yaşta yhaCanım hayırdır ne oldu,? Bugün mevlütünüz falan da vardı sanki orada mı bir şey oldu![]()
Canım anne sütü damlatıp temizleyebilirsin. Doktor bana netira diye bir damla vermişti çapaklanma için. Ilık çay ile de silebilirsin.Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi