• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Valla bi tadına baktım midem kalktı gidiyodu. Aslında kaç yılların markasıymış.kv eşime bile kullanmış öyle diyodu. Ama ben de eski mamamıza döncem. Biberona bile sinmiş kokusu, ııyyk :KK43:
Biz kullanıyoruz sma gold kokusu var ama bizim oğlan içmeyi hiç reddetmedi

Kızlar bu sabah bebeğimin gözü çapaklanmış başını üşütünce olur derler gece penye sapka giydiriyorum başını döndüre döndüre çıkarıyor uyku tulumu alan varmı ?

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Prima premium care 3 numara pek hoşuma gitmedi. Değiştirmek istiyorum ama cesaret de edemiyorum pişik olur diye. Ne alırım onu da bilmiyorum gerçi.
Premium care 3 e gectik ondada kakası arkasına çıkıyor aslinda memnunum ama neden oluyor bilemedim

Aynen canım ben de şaşırdım iyice. Uyku tulumu alacağım, yoktu benim.

Canım ben önce pazen battaniye ile kundak gibi yapıyorum üzerinede örgü yün battaniye örtüyorum kollar dışarıda tabi asla içeri sokmuyor kolları. En son beşiğin üzerinede mutlaka tülbent örtüyorum ki hava içeri girmesin. Sıcacık uyuyor.
Uyku Tulumu düşünmüyorum çünkü benim çocuklarım aşırı terliyor ilk oğlumda denedik daha beter terledi üşüdü

En güzeli uyku tulumu olucak sanırım

Sağolun kızlar bende tulum bakayım en iyisi yarın anne bebek çocuk fuarına gidicez orda güzel birşeyler bulabilirim inşallah

Kızlar akşam olunca ağlama krizi tutuyor bizimkinin çok zor oluyor sakinlestirmek gece uykusuna cok zor geciyoruz sizde durumlar nasıl ?

Kızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun :KK61:

Kızlar face giremiyorum burdan yazıyorum o yüzden çok kötüyüm kayınvalidem yine yaptı yapacağını artık burda kalmıcam annemlere gidicem eşimde yanımda olmadı bide bugün evlilk yıldönümümzdü mahvettiler beni =( hakkınızı helal edin inş girmeye çalışıcam allaha emanet olun :KK61:

Canım hayırdır ne oldu,? Bugün mevlütünüz falan da vardı sanki orada mı bir şey oldu:(

Genel anestezi mi oldu lokal mi yapıldı, bi de hangi şehirdesin canım

Antibiyotikten kaynaklı olabilir canım renk değişimi, arkadaşımın bebeğinde öyle olmuştu

Bende prima kullanıyorum ilk molfix kullanmıştım güzeldi aslında tabi primadaki gibi peteksi doku yok, hemde kalıbı küçük sanki molfixin 1 numarası küçük gelince prima 2 numara aldım o da büyük oldu ve 2 paket prima 1 numara daha kullandık şimdi de 3 e geçeceğim ama değiştirmeye cesaret edemiyorum boyutundan dolayı yine prima sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak

Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi

Arkadaşlar bebegimin bir gözü doğduğu günden beri capaklaniyor aglatinca daha çok oluyor doktor masaj yapın dedi düzenli yapamiyorum bazen geçiyor gibi sonra yine aynı.sizde böyle durum var mi
Canım anne sütü damlatıp temizleyebilirsin. Doktor bana netira diye bir damla vermişti çapaklanma için. Ilık çay ile de silebilirsin.

Back
X