- 7 Kasım 2014
- 78
- 84
- 8
- 44
Canim aynen baslarda bende zorlandim istahim yoktu dikis acisi da cabasi ama vardi epey smdi azaldi dikkat ediyorum aslinda insallah yine artar sutlerimiz o tarifi bende deneyeyim ama mamsel de aldim abartmis olcam galiba ☺☺Allah bebislerimize boll sut versin insallahCanım benimde soldan daha az çıkıyor. Kimyon ve rezene tohumunu deneyeceğim. Galactago da aldım ama yok. Hem ilk zamanalr bir sürü stres üzüntü yaşadım sütüm şakır şakırdı
Şimdi kafam rahat içim rahat ne olsu anlamıyorum :)
Canim ben normal yaptim.ama ne spor ne bisi yiyormda sut olsun diye hic gitmiyo hele o gobegi gorunce deli oluyorum nasil gdecei acaba...bastan 12 gitti son haftalarda ayni daha inmiyor insallah zayifkarizKızlar kilo durumunuz ne alemde ben hiç veremedim bide 1 kilo almışım göbek ve yan bölgemde var bsşka biyerimde yok spora ne zaman başlamak gerek sezeryandan sonra siz neler yapıyosınuz diyetde yapamıyoruz malum emziriyoruz zaten yetmiyo nama takviyeli gidiyo of of çok zor hem dogur hem fit ol bu kocalar çok sabırsız
Emzirme parası dediğin 112 tl se ziraat bankasından 300 tl doğum parasını diyorsan ptt den canımMerhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır
Can'ım aynı durumdayım 6 kilo vermiştim tek tek geri aldım süt olsun diye ama yine az mama takviyeli gidiyorum bende 4. Ayı bekliyorum ek gıdaya geçince diyet yaparım artıkKızlar kilo durumunuz ne alemde ben hiç veremedim bide 1 kilo almışım göbek ve yan bölgemde var bsşka biyerimde yok spora ne zaman başlamak gerek sezeryandan sonra siz neler yapıyosınuz diyetde yapamıyoruz malum emziriyoruz zaten yetmiyo nama takviyeli gidiyo of of çok zor hem dogur hem fit ol bu kocalar çok sabırsız
teşekkür ederim canımCom geçmiş olsun canım ya egzersizler duzelirmş çok sukur. Allah beylerinden saklsin hepimizin yavrusunu
bizimkide öyle canım doktora götürdüm egzersizleri yapmazsan ileride boyun eğriliği olurmuş ihmal etme götür mutlakaNetten araştırdım canım anne karnındaki duruş alışkanlığındanda olabiliyormuş boynu eğri durmuyor fakat hep sağa doğru çeviriyor başını doktora gifince söylicem bakalim ne ediyecek
Ay sen dedikten sonra araştırdım gece çok huzursuzdum geç kalmamışızdır inşallah. Eşimdr kızıyor hemen evham yapma diye ama benim içim rahat etsin ne yapayım.olabilir canım benimkinin boynunda şişlik vardı öyle fark ettim hemen götürdük ultrason çektirdik sağ boyun kası daha kısaymış egzersizle düzelecekmiş.erken teşhis önemliymiş dikkat edin
Geçmiş olsun canım. Üzülme annesi benimki kız sünnette olmadı ama hep ağlıyor varsın ağlasın en azından ağlamak için bir sebebi var:) Bizimki tok altı temiz gazı çıkıyor yine de ağluyor :)Kızlar çok yazmasam da konuyu sıkı takip etmeye çalışıyorum oğlum izin verdiği sürece.. 50 günlük Oğlumu Sünnet yaptırdık dün, Altını açıp krem sürüyoruz beze, bezi kapattığımda çılgınca ağlıyor onunla ben de ağlıyorum.. 3 dak. Filan Sürüyor amaçok bağırıyor ya... Bir de kaka yaparsa nasıl temizleyeceğim bilmiyorum çok ağliycak
Sünnet durumları sizde nasıl kızlar??
Çok teşekkür ederim bugün 3. Gün umarım bugün biter ağlaması.. Çok zor ağlamasına dayanmakCanım allah damatlığınıda göstersin inşallah bizde 35 günlük olduk sünnet hic bir zorluğumuz olmadı çabucak iyileşti bezine vazelin sürüyorduk pipiyede hametan eğer pipisine kaka bulaşırsa yıkaman gerek gecmis olsun
Haklısın valla iyi sebebi var.. Bu kadar çağırarak hiç ağlamadı da o Yüzden panik oluyorum elim ayağıma dolanıyor napiim. Insanın içi gidiyo bunlara yaa..Geçmiş olsun canım. Üzülme annesi benimki kız sünnette olmadı ama hep ağlıyor varsın ağlasın en azından ağlamak için bir sebebi var:) Bizimki tok altı temiz gazı çıkıyor yine de ağluyor :)
Nasıl egzersizler yaptırıyorsun canimbizimkide öyle canım doktora götürdüm egzersizleri yapmazsan ileride boyun eğriliği olurmuş ihmal etme götür mutlaka
ziraat bankasına yatıyor canımMerhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır
PTT ye yatıyor canım., yatınca mesaj gönderiyorlarMerhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır
Canım aynısını biraz önce ben de face yazdım. Benim oğlumda da çıktı aynısını söylediker. Çok önemli değil diyor ama ameliyat sonuçtakızlar dün oğlumun testisleri şişmişti doktora götürdük su fıtığı varmış pazartesi günü ultrason çektirecez kasık fıtığı var mı diye eğer yoksa 1 yaşına kadar bekleyecekmişiz su fıtığı geçmezse ameliyat olcakmış. o kadar moralim bozldu ki anlatamam. hiç öyle bişey aklıma gelmemişti. bi gece 2 saat ağladıığının prşine altını açtığımda dikkatimi çekmişti. böyle bişey başına gelen var mı
kızlar dün oğlumun testisleri şişmişti doktora götürdük su fıtığı varmış pazartesi günü ultrason çektirecez kasık fıtığı var mı diye eğer yoksa 1 yaşına kadar bekleyecekmişiz su fıtığı geçmezse ameliyat olcakmış. o kadar moralim bozldu ki anlatamam. hiç öyle bişey aklıma gelmemişti. bi gece 2 saat ağladıığının prşine altını açtığımda dikkatimi çekmişti. böyle bişey başına gelen var mı
Canım aynısını biraz önce ben de face yazdım. Benim oğlumda da çıktı aynısını söylediker. Çok önemli değil diyor ama ameliyat sonuçta( işallah geçer ozamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?