2015 Ekim Anneleri

Bende memurum o 3 saati 4 saate cok guzel olur.bir saat bir saatir,zaten ise gidip gelmem 2 saatimi alacak.vallaha simdiden dusunuyorum.şu ucretsiz izni niye 6aya cikarmiyorlarki.bende kredi oduyorum yoksa alacaktim ucretsizi

o zaman hala emmiyorsa surekli sağ kendini dediğim kimyon ile rezeneyi de yap cnm ama bebeğin mutlaka emmedi gerek duygusal bağ arttırır sütünü yeşillik ye dere otu falan
Kimyon toz olanmi yoksa onundami tohumu var

B yap tabi cnm inş işe yarar sizde de ben doğum yaptım yapalı yapıyorum kimyonu rezeneyi bugun emzirdim yarım sa sonra sağdım 110 ml çıktı ama yarım saat falan sağdım sanırım cihaz da önemli benimki hastane tipi sut sağma makinesi diye geçiyor ameda nın ikilisi

Kızlar bi sorum olacak bebişlerinize biberon kullanıyormusunuz çevremde kullanma memeyi almıyor bi süre sonra bırakıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar bi sorum olacak bebişlerinize biberon kullanıyormusunuz çevremde kullanma memeyi almıyor bi süre sonra bırakıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben kullanıyorum canım ama günde 1-2 kez ancak. Az kullanıyorum biliyorum ama farklılık olmadı her ikisini de olduğu gibi kabul ediyor

Kizlarr oğlumda hala hafif sarılık var dr anne sütü sariligi olabilir dedi ek MAMA verdi sütüm yetmedi rengi azalmazsa tahlil yaparız nedenini Buluruz dedi birde oğlumun göbek deliği sis dr geçer kaslar geliştikçe dedi bazı akrabalar bi şey koy bantları diyorlar ne dusunuyorsunuz

Allah hepimizden razı olsun. Bu zinciri başlayan arkadaşımızdan özellikle. Düşüncesi takdire şahan.. Rabbim Ömer ee enn tez zamanda şifa sana da kat kat dayanma gücü sabır versin canım İNŞALLAH.. inşallah ömer iyileşince sen de bize diyeceksin kii eeee anlatinn bakalım hanımlar emzik hangi marka aldiniz? Rabbim şifa sağlık huzur versin inşallah.

Bende memurum o 3 saati 4 saate cok guzel olur.bir saat bir saatir,zaten ise gidip gelmem 2 saatimi alacak.vallaha simdiden dusunuyorum.şu ucretsiz izni niye 6aya cikarmiyorlarki.bende kredi oduyorum yoksa alacaktim ucretsizi
Aynen canım, sırf öğleden sonra 1 saat daha çalışmak için öğle arasını beklemek zorunda kalcaz, gitti 2 saat. Aynen canım yaa 3 ay gerçekten çok çok çok kısa

Madela canım, makine kısmı takılıyor ya biberona onu sildim biraz süt olmuştu orası . Valla sömürüyor şimdi sağarken, canımı bile acıttı yani.

Kızımı kış moduna almam gerek çok geç uyumaya başladı ve de çıldırarak uyuyor emmek istiyor emiyorum diye ağlıyor büyürken düzelirler benimki çılgın sedata dondu şimdi izindeyim çalışacağım zaman sıkıntı

Merhaba güzel anneler ben de ekim annesi olacaktım güya ama oğlum az erken geldi. Bu benim 2. oğlum. Diğeri 5yasinda. Ara ara bakıyorum ama yazamiyorum tek çocuk yok çocuk, 2 çocuk çok çocuk derlerdi de inanmazdım. Eee birde babaları var 3 erkeğin arasında yoruldum iyice. Kızlar süt mevzusu konusulmus bence çok takmanın zararı var. Ben ilk oğlumu 2yasini geçinceye kadar emzirdim dolu dolu. Ama hiç kasmadim kendimi çok rahattim. Mutluydum. Zaten nasibinde varsa emer. Bu oğlumu da elimden geldiğince emziririm ama olmazsa mama veririm.. süt sagma makinesi bazen yanıltıcı olur bebek emerken daha çok süt gelebilir. Benim oğlanlar nezle grip öksürük Allah ne verdiyse hepsini yaşıyoruz. Bebisleri ve anneleri Allah 'a emanet olun. size tavsiyem sakin olun, zaman lehimize işliyor hergün buyuyecekler. Hatta 3yil sonra gel öpeyim deyince iiihhhhh deyip kacacaklar....

Tecrübelere de ihtiyacımız var.. Valla ben burayı okurken çok rahatlıyorum, sizide okuyunca içimde bi ferahlama oldu.. Benim tek sıkıntın yanlız kalamama ve sürekli Kv nin kp nin bişy söylemesi. Aslında onlar olmasa mama vermeyi hiçde takmam.. Kötü niyetle tapmıyorlar ama benim sütümün az olmasını bilmeyen yok, öyleki buna benide Fazlasıyla insndırıyorlar.. Hatta onların Yüzünden tamamen benden kopacak diye korkmuyo değilim.. İşte benim sütümün olmamasının tek sebebi onların bana haZırladığı sıkıcı, boğucu, her an tedirginlik içinde Olduğum ortam.. Takmamak elde değil, bi am önce gitsinler diye dua ediyorum ve eminim sütümde inanılmaz artış olucak.. Onlar bize yardım etmek için varlar ama farkında olmadan yapılanlar beni ciddi manada mutsuz ediyo

Canim bence de sutun kafan rahat edince artacak surekli sutun az denmez ki o zaman morali bozulur insanin iste Allah yavrularimizin rizkini verir sutlerimiz de artar insallah iyi niyetle gelip.yardim ediyorlardir ama kas yaparken goz çıkarmamak gerek sen gönlünü ferah tut annesi bebise sut lazim sutum iyi de yetiyo de bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…