• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım benim başta öyle çıkıyordu buzluğa çok attım ama stokları tükettim.Sütüm de azaldı sanki artık buzluğa atacak kadar çok çıkmıyor iki göğüsü sağsam ancak 120 çıkıyor. Önceden tekinden 160 ml çıkardı.
Canim.ayni durum bende de var buzluga da atamiyorm gunduz cok.emiyor onceden sagdigimda ikisinden 200 u geçiyordu ama 10 dk sagiyordum simdi nerdee.niye azaldi ki hele sol epey az gogsumde kucuk saga gore...insallah artar yine artik sagmiyorum 1 haftadir zaten bitiryor...3 kutu mamsel aldim yarin gelecek insallah ise yarar hepimizin bol olsun sutu insallah

Neresini kurcaladın canım bende kurcalayayım bi :) hangi markaydı pompan,
Benim bebiş emmiyor ve günde 3-4 kez sağıyorum toplamda günde max 240-250 çıkıyor :KK43:

Benim sağ göğsüm sola göre çok az büyük ama sağdan daha az süt çıkıyor, mesela sağdan 25 soldan 35 çıkıyor.

Var mı öyle bişey, keşke olsa, olursa da biz de yararlanabilir miyiz ki acaba yoksa kesinleştiği tarihten sonrakiler mi olur
Canim benim sagdan daha cok cikiyor soldan az zaten kucukde bende endiselendim ama sütle ilgili galiba..hepimizin sütleri artsin insallah

Kızlar çok yazmasam da konuyu sıkı takip etmeye çalışıyorum oğlum izin verdiği sürece.. 50 günlük Oğlumu Sünnet yaptırdık dün, Altını açıp krem sürüyoruz beze, bezi kapattığımda çılgınca ağlıyor onunla ben de ağlıyorum.. 3 dak. Filan Sürüyor amaçok bağırıyor ya... Bir de kaka yaparsa nasıl temizleyeceğim bilmiyorum çok ağliycak
Sünnet durumları sizde nasıl kızlar??
Canım allah damatlığınıda göstersin inşallah bizde 35 günlük olduk sünnet hic bir zorluğumuz olmadı çabucak iyileşti bezine vazelin sürüyorduk pipiyede hametan eğer pipisine kaka bulaşırsa yıkaman gerek gecmis olsun

Canım Bebişin artık daha çok emdiği için eskisi gibi çıkmıyordur sütün. Yine çıkan miktar çok iyi, ben dün 90 çıktı diye sevinçten havaya uçtum :KK73:
90 mıı 200 müüüüü:KK57: hay maşallah size:KK55: ben 60-70 çıkınca böle oluyorum:KK73:
m b r m b r rezene ve kimyonlu tarifini deneyeceğim canım inşallah işe yarar:KK51:
Benim minnoş 5 dk saldırıyo memeye sonra süt akışı azalınca çekeyim de yeni süt dolsun demiyor hanfendi sıkılıveriyo:KK12:

Annenin gitmesine gerek yok canım. Eşin yapabilir. Sosyal Yardımlaşma ya başvuru yapılıyor. Sen kimliğini veririsin eşine. Ptt ye yatiyo para. Para benim üstüme yatti. Mesaj geliyor para yattığında
Canim sosyal yardimlasma nerde

arkadaşlar bebeğimde tortikolis çıktı başını hep sağ tarafa yatırıyordu.Çocuğunda öyle bi problem olan var mı önerileriniz neler?Sizlerde dikkatli bakın bebeğinize erken teşhis önemliymiş .

Canim.ayni durum bende de var buzluga da atamiyorm gunduz cok.emiyor onceden sagdigimda ikisinden 200 u geçiyordu ama 10 dk sagiyordum simdi nerdee.niye azaldi ki hele sol epey az gogsumde kucuk saga gore...insallah artar yine artik sagmiyorum 1 haftadir zaten bitiryor...3 kutu mamsel aldim yarin gelecek insallah ise yarar hepimizin bol olsun sutu insallah
Canım benimde soldan daha az çıkıyor. Kimyon ve rezene tohumunu deneyeceğim. Galactago da aldım ama yok. Hem ilk zamanalr bir sürü stres üzüntü yaşadım sütüm şakır şakırdı
Şimdi kafam rahat içim rahat ne olsu anlamıyorum :)

arkadaşlar bebeğimde tortikolis çıktı başını hep sağ tarafa yatırıyordu.Çocuğunda öyle bi problem olan var mı önerileriniz neler?Sizlerde dikkatli bakın bebeğinize erken teşhis önemliymiş .
Canım ben 1 haftadır eşime diyorum bu çocuk sağa soğru kayıyor sola eğmeye çalıçıyprum kaskatı sağa hep eğimli gidiyor yatarkende hep sağa yatıyor. Olabilir mi acaba?

olabilir canım benimkinin boynunda şişlik vardı öyle fark ettim hemen götürdük ultrason çektirdik sağ boyun kası daha kısaymış egzersizle düzelecekmiş.erken teşhis önemliymiş dikkat edin

olabilir canım benimkinin boynunda şişlik vardı öyle fark ettim hemen götürdük ultrason çektirdik sağ boyun kası daha kısaymış egzersizle düzelecekmiş.erken teşhis önemliymiş dikkat edin
Geçmiş olsun canım yaaa hergün yeni birşey öğreniyoruz.. Dikkatli olmak çok önemli gerçekten

Benimkide hep sağ tarafa yatıyor inatla o tarafa ceviriyor kafasini tortikolis neymiş ki?

Com geçmiş olsun canım ya egzersizler duzelirmş çok sukur. Allah beylerinden saklsin hepimizin yavrusunu

Canim servise ciktik hala hastanedeyiz trakeostomimiz acik bekliyoruz iyi olacagiz insallah ama biraz daha zaman var. Sen nasilsin kuzun nasil?
Canım çoook çok sevindim...Allah daha da iyi etsin İNŞALLAH. Bebegin icin facebooktaki grupta 70000 la ilahe illallah cekelim diyen bir arkadaş zincir başlattı. Allah razı olsun. İnşallah çoook iyi olacak ömer prens:)

Canım çoook çok sevindim...Allah daha da iyi etsin İNŞALLAH. Bebegin icin facebooktaki grupta 70000 la ilahe illallah cekelim diyen bir arkadaş zincir başlattı. Allah razı olsun. İnşallah çoook iyi olacak ömer prens:)
Canlarim benim yaaa cok sagolun allah razi olsun hepinizden. Cok duygulaniyorum burda yazdiklarima gelen cevaplari gorunce hic bir kan bagimiz yok ama enerjimiz mukemmel yazilan herseyin yapilan her duanin ictenligi konusunda hic suphem yok. Bazen giriyorum foruma sessiz sakin bakiyorum yazdiklariniza. Bebislerin resimkerini goruyorum mutlu oluyorun. Rabbim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin. Bizleri onlarin acilari ike sinamasin. Cok zor zmanlar geciriyorun coook zor gucumu kaybetmenek icin cabaliyorum. Arada seytanin vesvesesine de kapiliyorum. Cihaz sesleri beynimin icinde yankilaniyor artik . cumartesi gunu 2. Ayimiz dolacak hastanede. Daha sizlerin dertlerini dert etmeye vaktim bile olmadi. Gaz kaka vs vs. Kilomuzu cok kafama takiyorum 2700 daha :( once omer icin sifa sonra benim icin guc ve sabir dileyin olur mu. Tekrar tekrar tesekkur ediyorum hepinize.

teşekkür ederim canım.Aynen öyle bende yeni duydum daha ne ler öğreencez bakalım
Netten araştırdım canım anne karnındaki duruş alışkanlığındanda olabiliyormuş boynu eğri durmuyor fakat hep sağa doğru çeviriyor başını doktora gifince söylicem bakalim ne diyecek

Back
X