Benimde oglani testisleri bana şiş geliyo.doktora sordum normal dedi ama yeniden goturcemkızlar dün oğlumun testisleri şişmişti doktora götürdük su fıtığı varmış pazartesi günü ultrason çektirecez kasık fıtığı var mı diye eğer yoksa 1 yaşına kadar bekleyecekmişiz su fıtığı geçmezse ameliyat olcakmış. o kadar moralim bozldu ki anlatamam. hiç öyle bişey aklıma gelmemişti. bi gece 2 saat ağladıığının prşine altını açtığımda dikkatimi çekmişti. böyle bişey başına gelen var mı
kafasını sağa ve sola sabah öğle akşam 10 defa çeviriyoruz.boynunu ne tarafa eğiyorsa ters tarafa baktırmaya çalışıyoruzNasıl egzersizler yaptırıyorsun cayönnim
Ay sen dedikten sonra araştırdım gece çok huzursuzdum geç kalmamışızdır inşallah. Eşimdr kızıyor hemen evham yapma diye ama benim içim rahat etsin ne yapayım.
erken fark edince daha çabuk düzeliyormuş.Doktora götür için rahat etsin canım
Bez küçük gelio olabilir. BiZde de öyleydi bi numara büyüğe geçip belini iyice sıktık ozaman olmadıkızlar merhaba.bir oglum var 44 gunluk , cok sikayetciyim :) çişi yan taraftan cıkıyor. zıbına ordan kıyafetıne ordan baddaniyesine .. heer seferinde değil ama sık aralıklarla.. var mı böyle bişey yasayan. duzgun sarıyorum ama neden oldugunu cozemedim. prima kullanıyorum.böyle oldukca üzeri bastan asagı değişiyor korkuyorum usuyecek diye ..
Allah yardimcin olsun canim.bol bol Ya Şafi de.Rabbim tez zamanda bebigine şifa versinCanlarim benim yaaa cok sagolun allah razi olsun hepinizden. Cok duygulaniyorum burda yazdiklarima gelen cevaplari gorunce hic bir kan bagimiz yok ama enerjimiz mukemmel yazilan herseyin yapilan her duanin ictenligi konusunda hic suphem yok. Bazen giriyorum foruma sessiz sakin bakiyorum yazdiklariniza. Bebislerin resimkerini goruyorum mutlu oluyorun. Rabbim hepimizin yavrularini bizlere bagislasin. Bizleri onlarin acilari ike sinamasin. Cok zor zmanlar geciriyorun coook zor gucumu kaybetmenek icin cabaliyorum. Arada seytanin vesvesesine de kapiliyorum. Cihaz sesleri beynimin icinde yankilaniyor artik . cumartesi gunu 2. Ayimiz dolacak hastanede. Daha sizlerin dertlerini dert etmeye vaktim bile olmadi. Gaz kaka vs vs. Kilomuzu cok kafama takiyorum 2700 dahaonce omer icin sifa sonra benim icin guc ve sabir dileyin olur mu. Tekrar tekrar tesekkur ediyorum hepinize.
ne güzel geçmiş olsun canım. bizimki su fıtığı imiş yani geçebilir dedi doktor 1 yaşına kadar kasık fıtığı olup olmadığına pazartesi ultrasonla bakacak. inş kendiliğinden geçer çok korkuyorum ameliyattan. iki gündür moralim çok bozuk ağlıyo diye üzülüyodum şimdi sağlıklı olsun da ağlasın diyorum.
maşallah canım biz de yarın 2 aylık oluyoruz fakat ben hala 1 numara kullanıyorum 2 numarada arkadan sızdırıyo hep.Kızlar 2 aylik olduk 6 bucuk kiloyuz 3 numara beze geçiyorum büyük gelmez herhalde 2 numara sıkıyor kızarıklık yapıyor
Canim n11.com da friendhealthcenter diye bi yer tatlim esim almis bu siteden insallah faydasi olur bugun kullanicam yazarim buradan...hepimizin sutu bol olsun insallahS Sevdalinka00 mamseli nerden aldın canıme
inş canım. zamanla bağırsaklar da içine girerse kasık fıtığına da dönüşebiliyomuş beni en çok korkutan o. Allah şifa versin yavrularımıza.Canım aynısını biraz önce ben de face yazdım. Benim oğlumda da çıktı aynısını söylediker. Çok önemli değil diyor ama ameliyat sonuçta( işallah geçer ozamana kadar
canım ben de aynı dert var. 1 nunara sıkıyo bacaklarını 2 numara da arkadan yanlardan sızdırıyo hep. her seferinde üstünü değiştiriyorım çol zor oluyo.kızlar merhaba.bir oglum var 44 gunluk , cok sikayetciyim :) çişi yan taraftan cıkıyor. zıbına ordan kıyafetıne ordan baddaniyesine .. heer seferinde değil ama sık aralıklarla.. var mı böyle bişey yasayan. duzgun sarıyorum ama neden oldugunu cozemedim. prima kullanıyorum.böyle oldukca üzeri bastan asagı değişiyor korkuyorum usuyecek diye ..
ilk başlarda bana da normal geliyodu fakat ağladığını ertesi günü baya bi şişömişti. çocuk doktoru pek anlamıyo bizi çocuk cerrahına yönlendirdi o da baktı.Benimde oglani testisleri bana şiş geliyo.doktora sordum normal dedi ama yeniden goturcem
Allah daha kötüsünden korusun inş biraz daha alıştım dünden beri ama yine de üzülüyo insan ameliyat olınca. küçücük daha kıyamıyo insan.Canım takma kafana benim erkek kardeşimde de vardı özellikle ağladığı zamanlarda baya şişerdi ameliyat da olacaktı sonra zamanla kendiliğinden geçti şu an 13 yaşında ve hiçbir sorunu yok
Ooo geç bile kalmışsın:) ben 5 kiloyu geçince 3 kullanmaya başlamıştım bile:) gerçi primanın yeşilinin 3 numarası yine sıkıyor telrar premium a döndümKızlar 2 aylik olduk 6 bucuk kiloyuz 3 numara beze geçiyorum büyük gelmez herhalde 2 numara sıkıyor kızarıklık yapıyor
Bende premium kullanıyorum internetten sipariş vermiştik bitsin diye bekledim artık 3 gecme zamanımız geldide gecti haklisin abi olmuşuz :)Ooo geç bile kalmışsın:) ben 5 kiloyu geçince 3 kullanmaya başlamıştım bile:) gerçi primanın yeşilinin 3 numarası yine sıkıyor telrar premium a döndüm
Markette bulamayınca yeşil almıştım paket bitene kadar mecbur kullandım bende premium sipariş ettim yineBende premium kullanıyorum internetten sipariş vermiştik bitsin diye bekledim artık 3 gecme zamanımız geldide gecti haklisin abi olmuşuz :)
yeşiller nasıl premium gibi değildir demi ne zaman gecicez acaba fiyatı ne kadar yeşilin?Markette bulamayınca yeşil almıştım paket bitene kadar mecbur kullandım bende premium sipariş ettim yine
Ben dogumdan sonra 7 kilo verdim o da zaten bebegin kilosu suyu plesanta ödem falan daha 7 kilom var emzirdiğim icin cabuk acikiyorum bazen gece yatarken bile birseyler yiyorum aman bu adamlar ne kadar sabırsız daha 2 ay oldu dogum yapali ne zaman gidecek bu göbek kilo vermen lazim diyor sihirli değnek deyecek sankiCan'ım aynı durumdayım 6 kilo vermiştim tek tek geri aldım süt olsun diye ama yine az mama takviyeli gidiyorum bende 4. Ayı bekliyorum ek gıdaya geçince diyet yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?