2015 Ekim Anneleri

Ücretsiz izin kullanabilecek durumum olsa hayatta geri dönmem şahsen ben, ne demişler de geri dönmüş ki :)
Zaten ocaktan itibaren yarım gün çalışma gelecek sanırım, o zaman idare edecek durum da olmayacak. Yıllık izinlerini kullanırken bakarsın durumlara canım.

o zaman hala emmiyorsa surekli sağ kendini dediğim kimyon ile rezeneyi de yap cnm ama bebeğin mutlaka emmedi gerek duygusal bağ arttırır sütünü yeşillik ye dere otu falan

dediğini yapıcam. Tohumları havanda ezmek gerekiyor mu. Ben baharat reyonunda satılan rezeneden aldım sert nir şeydi pıtır pıtır. ezmek gerekiyor muydu.
yok ezme cnm direk sıcak su dok ustune

dediğini yapıcam. Tohumları havanda ezmek gerekiyor mu. Ben baharat reyonunda satılan rezeneden aldım sert nir şeydi pıtır pıtır. ezmek gerekiyor muydu.
bunu günde 4 defaya kadar yapabilirsin sen iyice artana kadar 3 defa sabah öğle akşam yap dolar zaten göğüslerin

Aynen bende valla ne güzel olurdu 2 yıl ben bakardım yavruma. Çok üzülüyorum. 3 aylık bebeği annesinden mahrum bırakmaya kalkan düzene.

Ohhh canim ya masallah bu kadar bol sutun sirri nedir? Ben oglumu henuz hic enziemedim ama 4 saatte anca 20 ml cikiyor mamaya basladik bile.

Kızlar benim pompanın çekiş gücü birden arttı biraz kurcalamıştım. Ve tek göğsümden 90 cc süt çıktı sevinçten bağırıciim şimdi.
Neresini kurcaladın canım bende kurcalayayım bi :) hangi markaydı pompan,
Benim bebiş emmiyor ve günde 3-4 kez sağıyorum toplamda günde max 240-250 çıkıyor
Canim aynen solda sut zaten az bide kucuk oburune gore kafama takildi peki senin de sol kucuk mu tatlim
Benim sağ göğsüm sola göre çok az büyük ama sağdan daha az süt çıkıyor, mesela sağdan 25 soldan 35 çıkıyor.
Aynen canım çok üzülüyorum ben de, yarım gün bari kesinleşse.
Var mı öyle bişey, keşke olsa, olursa da biz de yararlanabilir miyiz ki acaba yoksa kesinleştiği tarihten sonrakiler mi olur

Ohhh canim ya masallah bu kadar bol sutun sirri nedir? Ben oglumu henuz hic enziemedim ama 4 saatte anca 20 ml cikiyor mamaya basladik bile.

Hayırlısı olsun canım benim siz iyi olun da varsın mamayla beslensin. Aslına bakarsan özel olarak hiçbir şey yaptığım yok sadece suyu az içtiğimde azalıyor onun dışında maşallahı var. Su içmeye çalışıyorum sadece

Kızlar çok yazmasam da konuyu sıkı takip etmeye çalışıyorum oğlum izin verdiği sürece.. 50 günlük Oğlumu Sünnet yaptırdık dün, Altını açıp krem sürüyoruz beze, bezi kapattığımda çılgınca ağlıyor onunla ben de ağlıyorum.. 3 dak. Filan Sürüyor amaçok bağırıyor ya... Bir de kaka yaparsa nasıl temizleyeceğim bilmiyorum çok ağliycak
Sünnet durumları sizde nasıl kızlar??

Yok canım doğum parası için şu 300 tl olan

Hımm doğum yardımı için de dediğim gibi sosyal hizmetlere başvurdu eşim kurumun personel işlerini duymamıştım başka bir yere daha bavuru yapılıyordu sgk mıydı acaba? Ayy valla kafam hiç yerinde değil kızım doğduğundan beri. Eşim halletti benim işlerimi

Tamam canim cok saol

Canim sagolasin bende esime deyim basvuru yapsin alalim sut parasi alamicaz o halde olsun

Cok sagol canim bende basvuru yaptirayim esime mesaj gelmesi de iyiymis ..aciklman cok iyi oldu tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…