Ücretsiz izin kullanabilecek durumum olsa hayatta geri dönmem şahsen ben, ne demişler de geri dönmüş ki :)Hakimim izin vermeyi pek sevmez ama zaten başka mahkemeye vereceklerse ona bir faydam olmayacaksa başlamışım başlamamışım pek umrunda olmayacaktır. Aynen benim zaten 3 saatlik yasal hakkım var resmen 1 saat için kandırmaya kalkıyorlar koca insanlar. Bir arkadaş ücretsiz izin almıştı onu ücretsiz izinden dönderdiler ama kanmış demekki.
o zaman hala emmiyorsa surekli sağ kendini dediğim kimyon ile rezeneyi de yap cnm ama bebeğin mutlaka emmedi gerek duygusal bağ arttırır sütünü yeşillik ye dere otu falanBenim ilk başta sol göğsümün ucu yoktu hiç yoktu onu sağıp biberonla verdim sağı emziriyordum ama en fazla 5 dk emiyordu. Sonra tıkanıp hava yutup emmeyi bırakıyordu. Ben de biberonla verdim tıkanmadan doysun diye. Süt azalınca stoktan ilave ettim.
yok ezme cnm direk sıcak su dok ustunedediğini yapıcam. Tohumları havanda ezmek gerekiyor mu. Ben baharat reyonunda satılan rezeneden aldım sert nir şeydi pıtır pıtır. ezmek gerekiyor muydu.
bunu günde 4 defaya kadar yapabilirsin sen iyice artana kadar 3 defa sabah öğle akşam yap dolar zaten göğüslerindediğini yapıcam. Tohumları havanda ezmek gerekiyor mu. Ben baharat reyonunda satılan rezeneden aldım sert nir şeydi pıtır pıtır. ezmek gerekiyor muydu.
İşe yararsa sana bol bol dua edicem canım :)bunu günde 4 defaya kadar yapabilirsin sen iyice artana kadar 3 defa sabah öğle akşam yap dolar zaten göğüslerin
Aynen bende valla ne güzel olurdu 2 yıl ben bakardım yavruma. Çok üzülüyorum. 3 aylık bebeği annesinden mahrum bırakmaya kalkan düzene.Ücretsiz izin kullanabilecek durumum olsa hayatta geri dönmem şahsen ben, ne demişler de geri dönmüş ki :)
Zaten ocaktan itibaren yarım gün çalışma gelecek sanırım, o zaman idare edecek durum da olmayacak. Yıllık izinlerini kullanırken bakarsın durumlara canım.
Aynen canım çok üzülüyorum ben de, yarım gün bari kesinleşse.Aynen bende valla ne güzel olurdu 2 yıl ben bakardım yavruma. Çok üzülüyorum. 3 aylık bebeği annesinden mahrum bırakmaya kalkan düzene.
Canim merhaba oglumun yuzu ve kafasi artik irin toplar gibi olmustu. Zeytinyagi ve coreasatin diyr bir kremle 1 haftafa toparlandi sukurKızlar bebeğimin heryeri issilik oldu nasıl geçer bunlar hiç deneyim kazanan oldumu??
Ohhh canim ya masallah bu kadar bol sutun sirri nedir? Ben oglumu henuz hic enziemedim ama 4 saatte anca 20 ml cikiyorBen de atıyorum canım çalışmayacağım bu sene ama benim de sütüm fazla geliyor o yüzden sağıyorum 80-90 cc kadar biberona çıkıyor 120-150 arası da buzluğa atıyorum. Şimdiden 20 tane oldu ilerde hasta falan olursam vermek için iyi olacak yoksa elimde bile kalabilir. Biberona koyup kızıma veririm deyip buzdolabı kısmına koyduğum ancak göğsümdekini bitirsin diye emzirirken dolapta kalıp döktüğüm çok oldu. Acıyorum öyle durumda ama ne yapayım
Neresini kurcaladın canım bende kurcalayayım bi :) hangi markaydı pompan,Kızlar benim pompanın çekiş gücü birden arttı biraz kurcalamıştım. Ve tek göğsümden 90 cc süt çıktı sevinçten bağırıciim şimdi.
Benim sağ göğsüm sola göre çok az büyük ama sağdan daha az süt çıkıyor, mesela sağdan 25 soldan 35 çıkıyor.Canim aynen solda sut zaten az bide kucuk oburune gore kafama takildi peki senin de sol kucuk mu tatlim
Var mı öyle bişey, keşke olsa, olursa da biz de yararlanabilir miyiz ki acaba yoksa kesinleştiği tarihten sonrakiler mi olurAynen canım çok üzülüyorum ben de, yarım gün bari kesinleşse.
Ben aldım canım doğum paramı 15 gün kadar oluyor. Ayrıca süt parası bizlere yok diye biliyorum
kızlar bnde memurum bana çalıştığın kurumun personel işlerine başvuracaksiniz dedilerBen devlet memuruyum süt parası 113 tl bankaya yatacakd dedi sigorta ama he üz gidip almadım.
Ohhh canim ya masallah bu kadar bol sutun sirri nedir? Ben oglumu henuz hic enziemedim ama 4 saatte anca 20 ml cikiyormamaya basladik bile.
kızlar bnde memurum bana çalıştığın kurumun personel işlerine başvuracaksiniz dediler
Yok canım doğum parası için şu 300 tl olanSüt parası için mi canım? Bilmiyorum ki yönlendiren olmadı benim de bir bilgim yoktu o konuda
Yok canım doğum parası için şu 300 tl olan
Tamam canim cok saolHımm doğum yardımı için de dediğim gibi sosyal hizmetlere başvurdu eşim kurumun personel işlerini duymamıştım başka bir yere daha bavuru yapılıyordu sgk mıydı acaba? Ayy valla kafam hiç yerinde değil kızım doğduğundan beri. Eşim halletti benim işlerimi
Canim sagolasin bende esime deyim basvuru yapsin alalim sut parasi alamicaz o halde olsunEşin sosyal Yardımlaşmaya başvuru yapacak canım. Bizim adimiza yatiyor diye biliyorum. Çünkü ben gittim ptt ye almak için. Başvuruyu senin yapmana gerek yok. Eşine kimligini verirsin. Bizim 1 buçuk ay snra falan yatti sanırım. Çalışanlar süt parasi almıyor. Yattiginda telefona mesaj geliyor
Cok sagol canim bende basvuru yaptirayim esime mesaj gelmesi de iyiymis ..aciklman cok iyi oldu tatlimCanım ben ilçedeyim eşim buradaki aile ve sosyal politikalar bakanlığının il ilçe müdürlükleri var ya tam ismi aklıma gelmedi şimdi ona başvurdu yanında doğum belgeriyle kimliklerimiz vardı da orada tam olarak hangileri lazım oldu bilmiyorum benim bilgilerimi almışlar telefon numarasi falan başvurudan bir ay kadar sonra mesaj geldi para yattı diye pttden gidip çektik özellikle benim gelmemi istemiş oradaki çalışan ben gidip aldım ama prosedür mü böyle yoksa memur mu öyle yapmak istedi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?