Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Hahahahs bu kocalar niye böyle rezil ediyorlar bizi ya hshshdh
Kiz diye geberen o degilmis gibi bi de asiri guldum ya🤣 adami darladi oglan babaligi nasil hocam diye adaminki gelmis 8 yasina ne desin sana simdi 😬😬 is olsun
Simdi de bana diyor ki burnu bana benziyor🤣🤣 hayatinda ilk kez 12 haftalik bebek gormesine veriyorum bu tavirlarini

Kiz diye geberen o degilmis gibi bi de asiri guldum ya🤣 adami darladi oglan babaligi nasil hocam diye adaminki gelmis 8 yasina ne desin sana simdi 😬😬 is olsun
Simdi de bana diyor ki burnu bana benziyor🤣🤣 hayatinda ilk kez 12 haftalik bebek gormesine veriyorum bu tavirlarini
Hahahahs ama bişey diyim mi 12 haftalık değildi ama 5 aylık civarında detaylı ultrason da ki görüntüleri aşırı gerçektekine benziyordu kızımın.😍 Biraz daha zaman var çıkarım yapmak için sonrasında benzetiliyo illa 😂😂

Yaaaa…
Ay biz kendi kendimize duzenli tahlil mi versek napsak ya, ben de killandim simdi bilmiyorum hic olmadim da yillardir varsa farkedemeyebilirim. Olan her sacmaliga gebeliktendir diyip geciyorum sacma bir mantikla
Bak benim sadık yarim Chatgpt m ne demiş sjsjsjjs vercem ben de her ay artık ya. Sen gibi hamileliktendir diyordum hatta boşuna gittim falan dedim kendi kendime ama çıktı

Eklentiler

• IMG_4206.webp
    IMG_4206.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 72
Hahahahs ama bişey diyim mi 12 haftalık değildi ama 5 aylık civarında detaylı ultrason da ki görüntüleri aşırı gerçektekine benziyordu kızımın.😍 Biraz daha zaman var çıkarım yapmak için sonrasında benzetiliyo illa 😂😂
Iste o gunleri dusunemiyorum artik belediyeden anons yaptirir heralde🤣 ileride kiz diye agladigi gunleri hatirlayip utanir umarim ya ne diyim ajdjdjf
Ya o zamanlar bencede asiri gercekci olacak, bir arkadasimin detayli ultrason fotolarini gormustum ben ama 7 aylik gibiydi o, o kadar aynisi dogdu ki bebegi hani hic merak etmedik ne cikacak diye biliyorduk zaren resmen 🤣🩷

Bak benim sadık yarim Chatgpt m ne demiş sjsjsjjs vercem ben de her ay artık ya. Sen gibi hamileliktendir diyordum hatta boşuna gittim falan dedim kendi kendime ama çıktı
Hosgeldin enfeksiyon mu oldum stresi bebek🤣
Hayir doktora sormadim da iyi mi, bu idrari aile hekiminde yaptirsbiliyor muyuz biliyor musun canim? Haftaya tanismaya gidince bi idrar veriyim bari ya baksana riskliymis

• Beğen
Reactions: Dbg
Ahhh şu fotoğrafa bakıp bakıp ikinci çocuğa ikna olmuştum 😍😍 kızımın doğduğu gün 😍😍😍 allahım bebişlerimizi de böyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bugün pek bi duygusalım yaa🫠🥹🥹
Ayyyyy kizinin yanagi degil yanaklarinin kizi var😍😍😍 bayilirim boyle pogaca yanaklara oy kurban olsunlar🩵😍🩷 masallah diyelim kardesi de en az bu kadar poncik olsun annesi🧿

Ahhh şu fotoğrafa bakıp bakıp ikinci çocuğa ikna olmuştum 😍😍 kızımın doğduğu gün 😍😍😍 allahım bebişlerimizi de böyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bugün pek bi duygusalım yaa🫠🥹🥹
Oyyyy masallah şuan da değişti mi bu hali

Iste o gunleri dusunemiyorum artik belediyeden anons yaptirir heralde🤣 ileride kiz diye agladigi gunleri hatirlayip utanir umarim ya ne diyim ajdjdjf
Ya o zamanlar bencede asiri gercekci olacak, bir arkadasimin detayli ultrason fotolarini gormustum ben ama 7 aylik gibiydi o, o kadar aynisi dogdu ki bebegi hani hic merak etmedik ne cikacak diye biliyorduk zaren resmen 🤣🩷
Yaaa her çocuk çok farklı bak arkadaşlar da yazmışlar çok sağduyulu efendi erkek çocukları da var yani bizimkiler de öyle olur bence 🙈shhsns hem bakma beraber maç ps oynamalar güreşler falan bir gelsin 5,6 yaşlarında ohooo tam babaya arkadaş olur 🥹 evet evet ya şimdi artık çok net çıkıyor gerçekten sürpriz olmuyor doğunca 😍

ayyyy tam bir oglusssss bu 😍😍😍🩵🩵🩵 masallah annesi cok sekermis pasan ya🧿 no2 demen de cok havali ya, bizde boyle numaralandirabilir miyiz acaba bir gun sipaalari☺️
Teşekkürler simos teyzesi 😍 eee tabi iki uç olunca numaralandırıyorsun Rabbim nasip etsin insallah o günleri ❤️❤️

Evet evet verebiliyorsun canım ben de oradan vereceğim bir dahakine
Aile hekimine dogru çıkmıyor idrar tahlilleri. Benim doktorum hic yaptirma oradan dedi. En son yaptirdigimda kum döküyordum testte. Özelde yaptırdım tertemiz. Kan tahlillerinde de hormonlarda biraz farklı çıkıyor onun dışında sorun yok gibi. Çok uzun süre bekliyor yapısı bozuluyor dedi doktorum

İlk kanamam olduğunda regl ağrısı gibi bir ağrı oldu, ama devamlı bir ağrı değildi, sonrasında ama rahim kasılmaları olabiliyor. Onun için de doktorum magnezyum vermişti
Teşekkür ederim sol tarafımdan ara ara sızı şeklinde ağrı hissediyorum doktor da ultrason başlığını gezdirirken tam orda kanama alanı gördüm demişti o yüzden merak ettim belki de rahim kasılmasıdır

Ayyyyy kizinin yanagi degil yanaklarinin kizi var😍😍😍 bayilirim boyle pogaca yanaklara oy kurban olsunlar🩵😍🩷 masallah diyelim kardesi de en az bu kadar poncik olsun annesi🧿
Ayy aşırı yanaklıydı zaten 3900 doğdu mayalı hamur gibiydi 😍 inşallahh olur ya kızım gerçekten çok güzel bi bebekti 🧿 kardeşi de ona benzer çeker inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza 😍🙏

Hiçbir farklılık hissetmemiştim. Sadece o gün göbeğim çok şişmişti. Hatta arkadaşım bu kadar erken göbek çıkar mı baya belirgin göbeğin demişti o gün. Tabii o aşırı şişlik kanama alanından mıydı bilmiyorum. 2-3 gün içinde normale döndü karnım.
Anladım belki de onunla alakalıyka vücudumu dinlemekten başka hiçbir şeye odaklanamıyorum artık ya

Back
X