Merhaba kızlar bende inş ekim annesi olucam 1 oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyoruz bu aralar biraz sıkıntılı oğlum emiyodu memeyi braktiriyorz...hepinizin bebekleri hayırlı olsun Allahim sağ saglim kucagimiza almayi nasip eder inş.
Canım benim çok teşekkür ederim moralin için tahlili mi aldım 987.47 çıktı değerim doktor çok iyi dedi kese 2 gün sonra görünür dedi rahatladım. Bogazbpastili kullanacağım. Canım benim ya gülümsettin beni moralim yükseldi
ilk gebeliğim olduğu için mi nedir bilemiyorum kızlar ama çok rahattım piskolojik olarak bebek düşermi şaşarmı hiç dikkat etmezdim evi kaldırdım hergün temizlik cam silerdim ayy abuk subuk şeyler belkide tam idrak edememiştim olayı :) çok sorunsuz bir gebelik geçirdim ama bunda çok pipirik oldum adetıme 7 gün kala kan testi yaptırdım :)) 2 günde bir kan testi yaptırdım ayy neler neler uyuyamıyorum gecelerı bebeğim iyimi hoşmu :) yaş ilerledikçe bazı şeyler oturuyo sanırım
kızımda 6. haftada bulantılarım başlamıştı kokulara karşı çok hassastım tavuktan çok tiksinmiştim. ekşi pek yemedim tatlıya sarmıştım. sakatat tan işkembe çorbasından falan o tarz şeyler görünce bile mıdem ağzıma gelirdi. geceleri uyuyamazdım ayaklarım yanardı midem çok yanardı mide şurubum çantamda gezerdim. ilk haftalarda canım yeşil erik ve kavun istemişti eşim ocak ayında buldu getirdi kavunu sağ olsun :) birde ilk haftalarda sürekli meyve yedim portakala aşerdim kasayla alırdık sabah kalkar kalkmaz meyva suyu içerdim ilk hamişlere belki fikir olur cinsiyet tahmininde ikinci bebeğini bekleyen anneler sizde yazın ilk gebelik hallerinizi değerlendirelim
Kızlar iyi akşamlar bende Allah izin verirse ekim annelerinden olacağım daha önceden iki tane düşüğüm var rabbim izin verirse inşallah kucağıma alırım bebişimi sağlıcakla... 5+6 yım yarın doktora gideceğiz bakalım keseyi görebilecak miyiz