- 4 Aralık 2024
- 5.172
- 5.702
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.541
Evet canım bende görüyorum dilerim bebişin seninledir gönlünü ferah tut inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallh yarın tekrar yapıcam inşallah daha belirgin çıkarEvet canım bende görüyorum dilerim bebişin seninledir gönlünü ferah tut inşallah![]()
Maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hamilelik sürecin su gibi aksın gitsin çok mutlu oldum mayalam birbirimiz için o kadar dua etmemize vesile oldun rabbim seninde yüzünü güldürdü şükür![]()
Ewet canım 5.gün 5aa embriyoÇizgi net görünüyor canm kaçıncı günün 5 gün embriyosu mu
İnşallah ya stresten ölücem valla
Ewet kaset testim var ama erken gebelikte çoook silik çıktığı için yapmadm çıkamaz diyeCanım hiç stres yapma rahat ol kaset testin var mı onda bazen daha net çıkıyor![]()
Canım maşallah subhanallah çok sevindim senin adınainsallah hayırlı haberlerin devamını bekliyoruz
![]()
Ewet kaset testim var ama erken gebelikte çoook silik çıktığı için yapmadm çıkamaz diye
Tamam yarın yapıp sonucu sizinle paylaşırım inşallah olumlu olur transferin 6.günü yarın bi umut baklmYarın onu yap bir arkadaşın erken gebelikte silik çıktı kaset testte net çıkmıştı![]()
Tamam yarın yapıp sonucu sizinle paylaşırım inşallah olumlu olur transferin 6.günü yarın bi umut baklm
Canım çok sevindimBugün 6. Günüm canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için yaptım az önce ilk şoku atlatmam gerektiay canlarım hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin şu an pozitif görünüyor resim yükleyeceğim birazdan
![]()
Canım çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
Evet çok hayal ettiğimiz bir şeyin gerçekleşmesi mucizevi bir duygu çok şükür bu sevinci yaşatan Rabbime darısı isteyen herkeseAmin canım çok teşekkürederim Allah razı olsun canım inşallah pazartesi günü daha da güzel haberler alıp size haber vermek nasip olsun inşallah
hala şoktayım sanki rüya geliyor size de öyle mi
![]()
Benimde bugun 14 . Gün cuma günü çağırdılar keseyi görmeye 17. Gün filan oluyor yani inşallah hepimiz sağlıkla görürüzAma kese görünmez diye düşünüyorum cuma gidecem tmm dedi. Hadi arka arkaya sağlıkla keseleri görelim canm
12 günüm bugün canm 10 günde kan vermiştim onda 423 çıkmıştı
Evet çok hayal ettiğimiz bir şeyin gerçekleşmesi mucizevi bir duygu çok şükür bu sevinci yaşatan Rabbime darısı isteyen herkese![]()
Gözden kaçırdımda seninki kaçıncı gün pozitif çıktı canımBenim de bugün 6. Günüm aynı gün transfer olmuşuz testine tekrar baktım baya belli ediyor inşallah yarın daha net görürsün Amin![]()
Gözden kaçırdımda seninki kaçıncı gün pozitif çıktı canım
Gözden kaçırdımda seninki kaçıncı gün pozitif çıktı canım
Allahım hepimize mutlu hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah bebeişin sağlıklı olsun aşkımBende bu sabah yaptım benim de bugün 6. Gün![]()