Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maşallah rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hamilelik sürecin su gibi aksın gitsin çok mutlu oldum mayalam birbirimiz için o kadar dua etmemize vesile oldun rabbim seninde yüzünü güldürdü şükür 💖

Amin amin inşallah kuzum Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah 🤲🥹 sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah canım benim 🤲🥰

Canım maşallah subhanallah çok sevindim senin adına 😇🥰 insallah hayırlı haberlerin devamını bekliyoruz 🥰

Amin canım çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun canım inşallah pazartesi günü daha da güzel haberler alıp size haber vermek nasip olsun inşallah 🤲🥹 hala şoktayım sanki rüya geliyor size de öyle mi 😍

Bugün 6. Günüm canım benim çok teşekkür ederim düşündüğün için yaptım az önce ilk şoku atlatmam gerekti 😂 ay canlarım hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin şu an pozitif görünüyor resim yükleyeceğim birazdan 🤲😭
Canım çok sevindim 🙏 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🧿❤️🙏

Amin canım çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun canım inşallah pazartesi günü daha da güzel haberler alıp size haber vermek nasip olsun inşallah 🤲🥹 hala şoktayım sanki rüya geliyor size de öyle mi 😍
Evet çok hayal ettiğimiz bir şeyin gerçekleşmesi mucizevi bir duygu çok şükür bu sevinci yaşatan Rabbime darısı isteyen herkese 🤲🌹

Ama kese görünmez diye düşünüyorum cuma gidecem tmm dedi. Hadi arka arkaya sağlıkla keseleri görelim canm 🙏🏻

12 günüm bugün canm 10 günde kan vermiştim onda 423 çıkmıştı
Benimde bugun 14 . Gün cuma günü çağırdılar keseyi görmeye 17. Gün filan oluyor yani inşallah hepimiz sağlıkla görürüz

Kızlar sanki bana hayal gibi geliyor bu duygular normal galiba 😭 az önce sanki kendime geldim sevinçten ağladım Yarabbim sana sonsuz ♾️ şükürler olsun Amin dilerim kan testinde güzel bir değerle öğrenirim bu sefer sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiş olsun sağlıcakla kucağıma Almak nasip olsun 🤲🥹💕🐣🐣

Canım kızlarım hepinize çok teşekkür 😍 ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için Rabbim kimseyi darda bırakmasın kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim bu yolda olan tüm kardeşlerimin yüzü güler Rabbim herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🥹 herşeyden önce sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olmaları Rabbim evlatlarımızı bize hayırlı kılsın bizleri de onlara hayırlı eylesin inşallah dilerim hayırlı güzel insan olsunlar inşallah Amin 🤲🫶 Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah canlarım dualarım sizlerle inşallah yer gök dua 📿 üstüne kurulu bol bol dua 📿 edelim ben inanıyorum Rabbim vakti gelince herkese gönlündekini nasip edip hoşnut kılacaktır inşallah Amin 🤲🥹 her ne olursa olsun pes etmeyin hiçbir zaman vazgeçmeyin Allahım hepimizi güldürsün inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲🌹

Back
X