Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

image.webp

Canım dur hemen ümitsizliğe kapılma olacak inşallah bende içerim ama sabahları önce tiroit ilacı içtiğim için tüketmiyorum birşey ondan sonra yiyip içiyorum sen gönlünü ferah tut Allahım yüzüne baksın inşallah Amin 🤲🫶
Allah razı olsun herşey nasip ya senin için çok sevindim ama Allah kucağına almayı nasip etsin 🥰

Herkese hayırlı günler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende transfer aşamasındayım cumartesi kontrole gideceğim femara kullanıyorum bu dördüncü gün. İlk defa kullanıyorum bu hapı da. Yumurta toplamadan sonra histeroskopi ameliyatı olmuştum polip için. Daha sonrada yumurtalıkta kist oluştu geçen ay transferim iptal edildi yumurta büyümediği için. Bu ayda femara ile biraz garantilemek istedi doktorum. Dualarını bekliyorum inşallah.
RABBIM bir an önce transferini yapmayı ve sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

mayala katar mayala katar tebrik ederim bende grubu uzaktan takip edenlerdenim benimde 8 nisan transfer pozitif çok şükür ama karnım 3 /4 aylık gibi sis ilaçlardan mi acaba

Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun 🤲
Bende seni tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucizeler inşallah Amin 🤲❤️ ilaçlardan dolayı ödem topluyor canım hepsi normal şişkinlik gaz oluyor hepimiz öyleyiz yalnız değilsin 🤲🥰

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
Hayırlı olsun canım cok sevindim 🤗
RABBIM hepimize sevinç göz yaşları dökmeyi nasip etsin inşallah ve
Darısı test günü bekleyen herkese inşallah 🤲

Back
X