- 4 Aralık 2024
- 5.172
- 5.702
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.581
Canimm çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Canısı daha çıkmadı mı Türkiye de saat 6 oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
ar+med canımCanım baya bellii. Test markası neydiii
ar+med canım
ar+med canım
İnşallah artar canımPek bir belirti olmuyor aslında benim sadece göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı vardı. Bikac gundur de hafif bı adet ağrısı oluyor belirti arama canm betan yükseldikçe belirtiler artabilir
Predictor varsa o da güvenli diyorlarinşallah güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle
![]()
Allah razı olsun herşey nasip ya senin için çok sevindim ama Allah kucağına almayı nasip etsinCanım dur hemen ümitsizliğe kapılma olacak inşallah bende içerim ama sabahları önce tiroit ilacı içtiğim için tüketmiyorum birşey ondan sonra yiyip içiyorum sen gönlünü ferah tut Allahım yüzüne baksın inşallah Amin![]()
Predictor varsa o da güvenli diyorlarinşallah güzel habe
İnşallah yalancı pozitif değildir aminPredictor varsa o da güvenli diyorlarinşallah güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle
![]()
Çıkmadı canım ya 6-7 gibi demislerdiCanısı daha çıkmadı mı Türkiye de saat 6 oldu![]()
Var var
Canım ben de 8 nisan da transfer oldum benimde o kadar olmasa da şiş ilaçlardan olabilir sen keseyi gördün mümayala katar tebrik ederim bende grubu uzaktan takip edenlerdenim benimde 8 nisan transfer pozitif çok şükür ama karnım 3 /4 aylık gibi sis ilaçlardan mi acaba
mayala katar tebrik ederim bende grubu uzaktan takip edenlerdenim benimde 8 nisan transfer pozitif çok şükür ama karnım 3 /4 aylık gibi sis ilaçlardan mi acaba
RABBIM bir an önce transferini yapmayı ve sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese hayırlı günler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende transfer aşamasındayım cumartesi kontrole gideceğim femara kullanıyorum bu dördüncü gün. İlk defa kullanıyorum bu hapı da. Yumurta toplamadan sonra histeroskopi ameliyatı olmuştum polip için. Daha sonrada yumurtalıkta kist oluştu geçen ay transferim iptal edildi yumurta büyümediği için. Bu ayda femara ile biraz garantilemek istedi doktorum. Dualarını bekliyorum inşallah.
Allah razı olsun herşey nasip ya senin için çok sevindim ama Allah kucağına almayı nasip etsin![]()
Canımmm yazmak için girdim transfer tarihim belli oldu 28 nisan![]()
![]()
mayala katar tebrik ederim bende grubu uzaktan takip edenlerdenim benimde 8 nisan transfer pozitif çok şükür ama karnım 3 /4 aylık gibi sis ilaçlardan mi acaba
Hayırlı olsun canım cok sevindimÇok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
![]()
Benimde aynı gün transferim oldu. Benim karnımda dediğiniz gibi yani 1.5 kilo almışım zaten 2 haftadamayala katar tebrik ederim bende grubu uzaktan takip edenlerdenim benimde 8 nisan transfer pozitif çok şükür ama karnım 3 /4 aylık gibi sis ilaçlardan mi acaba