Evdeyim cnm kpss yle falan ugrastim atanamadim bekliyorum
Cayi kahveyi cok icerdim biraktim
Süt ve maden suyu birde su iciyorum
Insallahh cok az kilo aliriz
ahh bende eksi ne varsa yiyorum :)
sut yogurt bol su ceviz yiyorum bide folik asit ve coraspin kullaniyorum simdilik doktorum kontrole kadar elevitide kullanmamami soyledi miden hassaslasicak zaten bu ara gerwk yok mideni biraz rahatlatalim dedi baska bisey kullanmiyorum ya bide ben boyle bisey olcak diye agir agir yuruyorum yasli teyze gbi :)
Merhaba kızlar bende inş ekim annesi olucam 1 oğlum var 14 aylık şimdi ikinciyi bekliyoruz bu aralar biraz sıkıntılı oğlum emiyodu memeyi braktiriyorz...hepinizin bebekleri hayırlı olsun Allahim sağ saglim kucagimiza almayi nasip eder inş.
Evet incim bakalım dokuz ay sonunda da aynı kalır mıyiz :) şu an 15 tatildeyim ama pazartesi tekrar iş başı, aslında gün içerisinde özellikle yediğim birsey yok, iştahsızm nedense, ana öğünleri ancak yiyorum desem yalan olmaz. Ama zaman zaman fındık süt gibi ek birsey alıyorum canım çekerse, bide hafta a iki gün balık yiyorum o kadar, senin iştah durumun nasıl. Aslında mide bulantılarımız başlamadan ne yesek o kâr
kızlar sat 1 ocak benim 5. haftadayız bugun keseyı gördük 10 gün sonra tekrar gidicez bakalım hepiimiz için hayırlı uğurlu olsun. benim 2. gebeliğim 3 yaşında kızım var. sağ kasığımda ve bacağımda ağrım var dün gece uyutmadı beni bu ağrı birde uykum gelmiyo hiç robokop gibiyim