Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin korkma canım kontrolün nezamaninsallah canim gormedim ya daha iste korkuyorum![]()
Ay aynı gibiyiz inşallah çok kilo almayız .gün içinde neler yiyorsun? Bide calisiyormusun yoksa evdemisin?Canim bende 62 kilo idim hamile kaldığımda şu an 63 uM, boyum 1,65 :)
Bizim aramizda 1 gün var benim kontrolüm 2 hafta sonra pazartesi insallahhinsallah canim gormedim ya daha iste korkuyorum![]()
haftaya sali cagirdi doktorum hcgde min 5500 lerde olucak bakalim insallah goruruz kesemiziSakin korkma canım kontrolün nezaman
Evdeyim cnm kpss yle falan ugrastim atanamadim bekliyorumAy aynı gibiyiz inşallah çok kilo almayız .gün içinde neler yiyorsun? Bide calisiyormusun yoksa evdemisin?
Göruruz allahin izniyle annesihaftaya sali cagirdi doktorum hcgde min 5500 lerde olucak bakalim insallah goruruz kesemizi
Maşallah canım Sen çok güzel bi kilodaymissin inşallah böyle sağlıklı devam edersin :)Kizlar buarada bende 160 boyum ve 51 kiloyla hamile kaldim
Aminnn hepimiz insallah canimMaşallah canım Sen çok güzel bi kilodaymissin inşallah böyle sağlıklı devam edersin :)
Ne çekti canım merak ettim benim Daha asermelerim başlamadı walla :)) istersen yazma burda özelden yaz kimsenin canı çekmesini üzülürüm. .Ben sürekli yatiyorum canim ya bide canım bisey cekti aseriyorum.com dan siparis verdik az önce
Hatay da canım sen?Aminnn hepimiz insallah canim
Nerde oturuyosun buarada
ahh bende eksi ne varsa yiyorum :)Göruruz allahin izniyle annesi
Sen nelere dikkat ediyosun
Tavsiye edecegin bisey varmi
Ay aynı gibiyiz inşallah çok kilo almayız .gün içinde neler yiyorsun? Bide calisiyormusun yoksa evdemisin?
hoş buldum canım hayırlı olsun topiğimiz :)hosgeldiniz kizlar :)
Canim baya fit bir hamilesin maşallah :)Kizlar buarada bende 160 boyum ve 51 kiloyla hamile kaldim