- Konu Sahibi mayala katar
- #15.561
Böyle silikmiydiDaha önce hiç test yapmadım ilk defa bu sabah yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle silikmiydiDaha önce hiç test yapmadım ilk defa bu sabah yaptım![]()
Allahım hepimize mutlu hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah bebeişin sağlıklı olsun aşkım![]()
Böyle silikmiydi![]()
Ewet seninki benimkinden bayaaa belirgin canmBöyle çıktı benim çift transfer
Ewet seninki benimkinden bayaaa belirgin canm
İnşallah canmYani belki ikisi de tutunmuştur birşey diyemiyorum![]()
Hayir canım ya hala bekliyorum
Hayir canım ya hala bekliyorum![]()
Aminn inşallah canım valla yarına hazırlanmam lazım malum ama başka bir şeye hiç odaklanamıyorumAyy korktum ağlama emojisi görünce
Geç olsun güç olmasın inşallah Amin![]()
Ben de korktum valla yaz muhakkak merak ediyorumHayir canım ya hala bekliyorum![]()
Ewet canm 5.gün embriyosu 5aa çift embriyo transferi oldum aşırı derece silik belki test yanıltıyodur bilmiyorum hiç belirtimde yok aslında anlamadmÇizgi net görünüyor canm kaçıncı günün 5 gün embriyosu mu
Canım bugün işe ugrayayim dedim. Sözde bir iki saat. Baya iş birikmisti anca bürodan çıktım. Acil durumlar dışında bişey yapmam sanirim. Bu hafta raporluydum evde kalacagim. Amin Mayalam canımsınCanım benim Amin diyorum bu güzel dualarınainşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Allahım seni de evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin
işe başladın mı canım
![]()
İnşallah canım bekleyen herkese o güzel haber gelsinOyy çok sevindim sıkı sıkı tutunsun minik mucizen annesini bırakmasın inşallah heyecanla bekliyoruz![]()
yaaa çok sevindim mayala. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. sıkıntısız atlatırsın inşallah.Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsunRabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin
![]()
Canimm benim de duamdasin.İnsallah müjdeli haberler ile gelHayir canım ya hala bekliyorum![]()
yaaa çok sevindim mayala. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. sıkıntısız atlatırsın inşallah.
Pek bir belirti olmuyor aslında benim sadece göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı vardı. Bikac gundur de hafif bı adet ağrısı oluyor belirti arama canm betan yükseldikçe belirtiler artabilirEwet canm 5.gün embriyosu 5aa çift embriyo transferi oldum aşırı derece silik belki test yanıltıyodur bilmiyorum hiç belirtimde yok aslında anlamadm
Canım bugün işe ugrayayim dedim. Sözde bir iki saat. Baya iş birikmisti anca bürodan çıktım. Acil durumlar dışında bişey yapmam sanirim. Bu hafta raporluydum evde kalacagim. Amin Mayalam canımsın
Sade aslında bir ay ara versem direk ignelere başlayacaklar ise çok iyi olur. Çünkü sigarayı bir ay icmesem bile bu yumurtalar için çok iyi olur. Ek takviyeler bir ay içinde daha etki gösterir diye düşünüyorum. Yoksa yine aynı benzer durum olur
Canım baya bellii. Test markası neydiii
Canimm çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanimm benim de duamdasin.İnsallah müjdeli haberler ile gel![]()