Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eklentiler

• 80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    80F2EB4E-756B-4ADD-A5AB-1F52772928E5.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 29
Canım benim Amin diyorum bu güzel dualarına 📿 inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Allahım seni de evlat müjdesiyle müjdelesin inşallah Amin 🤲🥹💕işe başladın mı canım 🫠
Canım bugün işe ugrayayim dedim. Sözde bir iki saat. Baya iş birikmisti anca bürodan çıktım. Acil durumlar dışında bişey yapmam sanirim. Bu hafta raporluydum evde kalacagim. Amin Mayalam canımsın🤲🏻💕
Sade aslında bir ay ara versem direk ignelere başlayacaklar ise çok iyi olur. Çünkü sigarayı bir ay icmesem bile bu yumurtalar için çok iyi olur. Ek takviyeler bir ay içinde daha etki gösterir diye düşünüyorum. Yoksa yine aynı benzer durum olur

Çok şükür hamdolsun Rabbime kızlar şu an pozitif görünüyor Şu an çok heyecanlıyım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun 🤲😭 Rabbim herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah Amin 🤲🥹❤️👼👼
yaaa çok sevindim mayala. rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. sıkıntısız atlatırsın inşallah.

Ewet canm 5.gün embriyosu 5aa çift embriyo transferi oldum aşırı derece silik belki test yanıltıyodur bilmiyorum hiç belirtimde yok aslında anlamadm
Pek bir belirti olmuyor aslında benim sadece göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı vardı. Bikac gundur de hafif bı adet ağrısı oluyor belirti arama canm betan yükseldikçe belirtiler artabilir

Canım bugün işe ugrayayim dedim. Sözde bir iki saat. Baya iş birikmisti anca bürodan çıktım. Acil durumlar dışında bişey yapmam sanirim. Bu hafta raporluydum evde kalacagim. Amin Mayalam canımsın🤲🏻💕
Sade aslında bir ay ara versem direk ignelere başlayacaklar ise çok iyi olur. Çünkü sigarayı bir ay icmesem bile bu yumurtalar için çok iyi olur. Ek takviyeler bir ay içinde daha etki gösterir diye düşünüyorum. Yoksa yine aynı benzer durum olur

İyi canım benim çok sevindim 🥲 doğru düşünmüşsün en azından bazı önlemler alır daha temkinli adımlarla ilerlersin inşallah aynen haklısın olmasa en azından bu regl le değil diğer reglle başla yine 1 ay vaktin olur hem eşin hem sen bu süreçte önlemlerinizi almış olursunuz dilerim bu sefer herşey çok güzel sağlıklı gider Amin 🤲🫶

Back
X