2015 Ekim Anneleri

Ekim anneleriiii nerdesnz :anneadayı:☺️

Tahmini bebeğimi kucağıma alma tarihim 18 Ekim çıktı sat ım aslında 12.12.2014 ama sanıyorum geç döllenme oldu. Dr 7-10 günlüktür daha dedi, kese görünmedi:KK43: inşlh Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir.
Benim de kese görünmedi rahimde kalinlasma başlamış dedi doktor ultrasonla baktı kese olusmaya başlıyor dedi. Iki hafta sonra insallah göreceğim:KK45:

Ekim anneleriiii nerdesnz :anneadayı:☺️

Tahmini bebeğimi kucağıma alma tarihim 18 Ekim çıktı sat ım aslında 12.12.2014 ama sanıyorum geç döllenme oldu. Dr 7-10 günlüktür daha dedi, kese görünmedi:KK43: inşlh Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir.
Hcg kac cikti canimm

Benim de kese görünmedi rahimde kalinlasma başlamış dedi doktor ultrasonla baktı kese olusmaya başlıyor dedi. Iki hafta sonra insallah göreceğim:KK45:
2 hafta çok değil mi, bana da maşlh rahim duvarın kalın dedi ama 15 gün sora hem kese hem kalp atışları görünür dedi, ama ben o kadar sabredemicem :(( haftaya ptesi gidicem keseyi göreyim de rahatlayım.

2 hafta çok değil mi, bana da maşlh rahim duvarın kalın dedi ama 15 gün sora hem kese hem kalp atışları görünür dedi, ama ben o kadar sabredemicem :KK43:( haftaya ptesi gidicem keseyi göreyim de rahatlayım.
6.hafta itibariyle gorunur dedi kiminin 8.haftada duyulmaya basliyomus. Gidip de görünmüyor şokunu yasamaktansa beklerim zamanında giderim diye düşündüm :anneadayı:

yok cnm baya sora sat 12.12.2014
Tekrar yaptir istersen kan tahlili artış ne kadar olmuş. Ben yarin şeker kolestrol falan onlara baktirirken yine hcg oranına baktirmayi düşünüyorum..Çünkü verilen oranlarda hamilelik haftası daha net gözüküyor.

Tekrar yaptir istersen kan tahlili artış ne kadar olmuş. Ben yarin şeker kolestrol falan onlara baktirirken yine hcg oranına baktirmayi düşünüyorum..Çünkü verilen oranlarda hamilelik haftası daha net gözüküyor.
Ya bişi dicem şeker flan bende hamilelik öncesi yaptırmıştm Dr tekrar istemedi

2015 ekim anneleri konusu açılmış:) ben de 2014 ekim annesiyim. Zaman hızla geçiyor. Rabbim bu konu altındaki herkese bebeklerini sağlıkla kucaklamalarını, bu mutluluğu tatmayı nasip etsin. Bu yolculuk gün sayarken uzun gibi gelse de geriye dönüp baktığında nasıl da çabuk geçmiş dedirtiyor insana. Umarım her doktor dönüşünüz mutlulukla olur:) güzel zamanlar başlıyor:))

2015 ekim anneleri konusu açılmış:) ben de 2014 ekim annesiyim. Zaman hızla geçiyor. Rabbim bu konu altındaki herkese bebeklerini sağlıkla kucaklamalarını, bu mutluluğu tatmayı nasip etsin. Bu yolculuk gün sayarken uzun gibi gelse de geriye dönüp baktığında nasıl da çabuk geçmiş dedirtiyor insana. Umarım her doktor dönüşünüz mutlulukla olur:) güzel zamanlar başlıyor:))
Çok teşekkürler daha çoğumuzun durumu belirsiz olsada çok sağolun

Teşekkür ederiz:KK54: benim de allah izin verirse ikinci çocuğum olacak büyügüm 9 yaşında:KK59:

Kızlar merhaba bat 26 ocak 22 ocakta test yaptım ikinci çizgi silik ama net görünüyordu Yrıca adet olckmış gibi ağrım vardı 23 ocakta tekrar yaptım ikinci çizgi yine çıktı ama önceki kadar belirgin değildi şimdi adet olacakmış gibi ağrımda kalmadı sadece sağ tarafımda ağrı var belirgin bir şekilde ikinci testte çizginin daha belirgin olması gerekmezmiydi bilemedim ne olduğumu :KK43:
4 gün önceden nasıl çizgi oluştu hayret

Günaydın ekim anneleri bende dün itibari ile ekim annesi olacağımı öğrendim :) bat a daha 4 günüm var dün bhcg 20.6 çıktı .inşallah hepimizin değerleri çok güzel artar kalp atışları ni hemen duyarız kesesi biran önce görülür inşallah hersey yolunda gider .. Rabbim hepimize saglikli bebekler ve hayırlı doğumlar nasıl etsin :) inşallah tahmini doğum tarihi 8 ekim ...

Günaydın ekim anneleri bende dün itibari ile ekim annesi olacağımı öğrendim :) bat a daha 4 günüm var dün bhcg 20.6 çıktı .inşallah hepimizin değerleri çok güzel artar kalp atışları ni hemen duyarız kesesi biran önce görülür inşallah hersey yolunda gider .. Rabbim hepimize saglikli bebekler ve hayırlı doğumlar nasıl etsin :) inşallah tahmini doğum tarihi 8 ekim ...
Sağlıkla kucağına al canım çok sevindim darısı başımıza

Günaydınnnnn hayırlı olsun..güzel dileklerinin hepsi gerçekleşir umarım :anneadayı::anneadayı::nazar:

Back