Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlarr randevusu olanlara bütüün güzel dileklerimi gönderiyorumm haber bekliyoruz 🌺🌺
Ben ne zaman haftasonu gelse de uyusam desem başımdan ağrı sızı eksik olmuyor. Dün geceden beri sağ kalça kemiğim kırılmışcasına ağrıyor, üstüne bide kasık ağrıları eşlik ediyor 🥺 hiç uyumadım desen yeridir yani

Kızlarr randevusu olanlara bütüün güzel dileklerimi gönderiyorumm haber bekliyoruz 🌺🌺
Ben ne zaman haftasonu gelse de uyusam desem başımdan ağrı sızı eksik olmuyor. Dün geceden beri sağ kalça kemiğim kırılmışcasına ağrıyor, üstüne bide kasık ağrıları eşlik ediyor 🥺 hiç uyumadım desen yeridir yani
Kasığım ağrımıyor ama kalçamdan bacagıma fena ağrım oluyor benimde canım🤦🏻‍♀️ bende normalde fıtık yoktu ama kereme hamilelik artı doğum sonrası bel fıtığım oluştuğunu öğrendim. Oda böyle bir acıydı kalçamdan tüm bacagıma basarken bile ağrıyodu yine öle olmaya basladm 🤦🏻‍♀️🥲

Ah canım ya bende de göğüs ağrısı var sağa yatsam sağ kasık ve göğüs sola yatsam sol kasık ve göğüs şaşırdım yani

Ah canım ya bende de göğüs ağrısı var sağa yatsam sağ kasık ve göğüs sola yatsam sol kasık ve göğüs şaşırdım yani
Kıyamam sana 🥺🥺
Çok zorluyor bazen ya güzel bi uyumak istiyorum bayılcam uykusuzluktan. Masaj aletinin şarjı dolsun şu sağ kalçaya onu bi deneyeyim bide

Kasığım ağrımıyor ama kalçamdan bacagıma fena ağrım oluyor benimde canım🤦🏻‍♀️ bende normalde fıtık yoktu ama kereme hamilelik artı doğum sonrası bel fıtığım oluştuğunu öğrendim. Oda böyle bir acıydı kalçamdan tüm bacagıma basarken bile ağrıyodu yine öle olmaya basladm 🤦🏻‍♀️🥲
Ahhh napıcaz böyle ecesi yaaa ağrılar içinde bi gece geçirdim hala da çekiyorum yok mu bunun bi çaresi🥺

Aaa siz de İzmir’de misiniz? 🙈 Ben direkt İzmir’de yaptırmadım Genoks Ankara’da yaptırdım doktorum orasıyla çalışıyor diye. Global olanların da bölge bölge temsilcileri oluyor yurtdışında yaptırmak isterseniz de.
İzmirde Fetal Dna testi veren varmı? Ben bugün bir firmayla görüştüm 1400 dolar fiyat verdi. Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı bende genetik bir problem çıkmamıştı o yüzden genetik bize bir problem olmaz sadece çocuk taşıyıcı olabilir demişti. Yine de firma Fetal Dna yı da kapsayan paketi önerdi onun da ücreti bize yüksek geldi. Bir taraftan teste gerek yok diyorum yüksek risk de çıksa gebeliği sonlandırmam, bide stresle geçer hamilelik diyorum. Bir taraftan olumsuz birşey varsa önceden bilmek iyi mi olur bilemedim. Başka Firmaları araştırmaya başladım İzmirde nerelerde yapılabilir ?

Günaydınlar hanımlar 🤩🤩 kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz 😍😍 yaa bu Kasım anneleri şuan için firesiz kız anneleri modunda farkındamısınız 🙈🙈🙈
Ben bozarım o tabloyu 🤣🤣 çok eminim. Dün eşim diyor ki yüzün bi güzelleşti sanki, tamam dedim daha fazla tescile gerek yok 🤣🤣

Ben bozarım o tabloyu 🤣🤣 çok eminim. Dün eşim diyor ki yüzün bi güzelleşti sanki, tamam dedim daha fazla tescile gerek yok 🤣🤣
Ya ama benxe bu gerçek bilmiylö tabi ama gerçekten oğlumla yüzüm cildim cok iyidi🥲🥲🥲 suan beni görenler kız diyor o yüzden sivilcelendim , egzamam var benm normalde de suan nerdeyse yüzümün yarısı egzema doldu🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Aaa siz de İzmir’de misiniz? 🙈 Ben direkt İzmir’de yaptırmadım Genoks Ankara’da yaptırdım doktorum orasıyla çalışıyor diye. Global olanların da bölge bölge temsilcileri oluyor yurtdışında yaptırmak isterseniz de.
Evet canım İzmirde de fetal dna yapan çok biyer yok galiba. Benim doktorun önerdiği yerde 1400 dolar dedi fiyatı yüksek geldi baya. Birde trombofili paneli de tavsiye ederim diyor ona ikna etmeye çalışıyor telefonda. Dedim ki 11.haftama gelmişim nerdeyse sizce pıhtılaşmam olsa bu haftaya gelebilir miydim veya şimdi testi yaptırsam sonuç ne zaman çıkacak ki gerek var mı. Ona da ikna etmeye çalıştı düşük olabilir bilmem ne sinirim bozuldu iyice.

Back
X