- 26 Temmuz 2018
- 6.830
- 7.884
- 198
- 32
Hayırlı güzel haberler alın insallah canım ufak da bir cinsiyet tahmini yapar umarımgunaydin kizlar 2 saat sonra doktor randevum var cok heyacanliyim dua edin benim icin heyacandan ellerim titriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı güzel haberler alın insallah canım ufak da bir cinsiyet tahmini yapar umarımgunaydin kizlar 2 saat sonra doktor randevum var cok heyacanliyim dua edin benim icin heyacandan ellerim titriyor
Kasığım ağrımıyor ama kalçamdan bacagıma fena ağrım oluyor benimde canımKızlarr randevusu olanlara bütüün güzel dileklerimi gönderiyorumm haber bekliyoruz
Ben ne zaman haftasonu gelse de uyusam desem başımdan ağrı sızı eksik olmuyor. Dün geceden beri sağ kalça kemiğim kırılmışcasına ağrıyor, üstüne bide kasık ağrıları eşlik ediyorhiç uyumadım desen yeridir yani
Ponçikim bizimde böyle bi haber patlatmamız yokmu 1-2 haftaya dhsjdjdjdGünaydınlar hanımlarkontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz
yaa bu Kasım anneleri şuan için firesiz kız anneleri modunda farkındamısınız
![]()
Ah canım ya bende de göğüs ağrısı var sağa yatsam sağ kasık ve göğüs sola yatsam sol kasık ve göğüs şaşırdım yaniKızlarr randevusu olanlara bütüün güzel dileklerimi gönderiyorumm haber bekliyoruz
Ben ne zaman haftasonu gelse de uyusam desem başımdan ağrı sızı eksik olmuyor. Dün geceden beri sağ kalça kemiğim kırılmışcasına ağrıyor, üstüne bide kasık ağrıları eşlik ediyorhiç uyumadım desen yeridir yani
O zaman işte yansın buralar EcecimPonçikim bizimde böyle bi haber patlatmamız yokmu 1-2 haftaya dhsjdjdjd![]()
Ah hemde nasıl alnıma bile yapıştırırımO zaman işte yansın buralar Ececim![]()
Rabbim gönlüne göre versin camımAh hemde nasıl alnıma bile yapıştırırımhayatta istediğim nadir şeyler vardır ama bu onlardan birtanesi, bir erkek bir kız bebiş
![]()
Kıyamam sanaAh canım ya bende de göğüs ağrısı var sağa yatsam sağ kasık ve göğüs sola yatsam sol kasık ve göğüs şaşırdım yani
Ahhh napıcaz böyle ecesi yaaa ağrılar içinde bi gece geçirdim hala da çekiyorum yok mu bunun bi çaresiKasığım ağrımıyor ama kalçamdan bacagıma fena ağrım oluyor benimde canımbende normalde fıtık yoktu ama kereme hamilelik artı doğum sonrası bel fıtığım oluştuğunu öğrendim. Oda böyle bir acıydı kalçamdan tüm bacagıma basarken bile ağrıyodu yine öle olmaya basladm
![]()
İzmirde Fetal Dna testi veren varmı? Ben bugün bir firmayla görüştüm 1400 dolar fiyat verdi. Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı bende genetik bir problem çıkmamıştı o yüzden genetik bize bir problem olmaz sadece çocuk taşıyıcı olabilir demişti. Yine de firma Fetal Dna yı da kapsayan paketi önerdi onun da ücreti bize yüksek geldi. Bir taraftan teste gerek yok diyorum yüksek risk de çıksa gebeliği sonlandırmam, bide stresle geçer hamilelik diyorum. Bir taraftan olumsuz birşey varsa önceden bilmek iyi mi olur bilemedim. Başka Firmaları araştırmaya başladım İzmirde nerelerde yapılabilir ?
Amin hepimizin bebisimRabbim gönlüne göre versin camım![]()
Sanirim yok kuşum ya sabır dicez başa gelen çekilirAhhh napıcaz böyle ecesi yaaa ağrılar içinde bi gece geçirdim hala da çekiyorum yok mu bunun bi çaresi![]()
Ben bozarım o tabloyuGünaydınlar hanımlarkontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz
yaa bu Kasım anneleri şuan için firesiz kız anneleri modunda farkındamısınız
![]()
Yok canım niye öyle desinlerbnde atakan hocaya randevu aldım ikili test için. inş sen bu bölüme niye geldin, kadın doğuma gitmen gerekir demez. yanlış mı yaptım bilemedm. Bazı hastanelerde ikili tarama Perinatoloji bölümünden ilerliyor çünkü.
Ya ama benxe bu gerçek bilmiylö tabi ama gerçekten oğlumla yüzüm cildim cok iyidiBen bozarım o tabloyuçok eminim. Dün eşim diyor ki yüzün bi güzelleşti sanki, tamam dedim daha fazla tescile gerek yok
![]()
Evet canım İzmirde de fetal dna yapan çok biyer yok galiba. Benim doktorun önerdiği yerde 1400 dolar dedi fiyatı yüksek geldi baya. Birde trombofili paneli de tavsiye ederim diyor ona ikna etmeye çalışıyor telefonda. Dedim ki 11.haftama gelmişim nerdeyse sizce pıhtılaşmam olsa bu haftaya gelebilir miydim veya şimdi testi yaptırsam sonuç ne zaman çıkacak ki gerek var mı. Ona da ikna etmeye çalıştı düşük olabilir bilmem ne sinirim bozuldu iyice.Aaa siz de İzmir’de misiniz?Ben direkt İzmir’de yaptırmadım Genoks Ankara’da yaptırdım doktorum orasıyla çalışıyor diye. Global olanların da bölge bölge temsilcileri oluyor yurtdışında yaptırmak isterseniz de.