Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi
Merhaba canım benimde kalp şeklinde rahmim ama demissin ya tabanında diye benimki tabanında değil de aynı kalp şekli gibi üst tarafta çöküklük hangi doktora gitsem sorun değil dedi tabi ölçtuler filan belki zararsız buldular ama zaten hamile kalınca rahim büyüdüğü için sorun olmuyormuş diye biliyorum tup bebek doktorum da öyle dedi yine de tabiki araştırın

Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi
Merhaba maddi ve manevi olarak zorlayan bir süreçte önce rahim üstüne düşün derim. Aynı seyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor..rahim anomolisi önemli.. birkaç doktora danışın bir çözüm vardır inşallah. Transfere daha iyi gidersiniz kafanızda soru işareti bırakmayin bence

Ama burada çok okudum idrardakilerin ner sonuç vermediğini her zaman ,moralinizi lütfen bozmayın kan sonucunuz en doğrusunu gösterir
Yada farklı markalarla deneyin idrarinizi günlerdir her sayfayı okudum transfer sonrası süreç için o kadar şaşırdım ki ,son gün kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören bu forumda bir sürü insan var

Ama burada çok okudum idrardakilerin ner sonuç vermediğini her zaman ,moralinizi lütfen bozmayın kan sonucunuz en doğrusunu gösterir
Yada farklı markalarla deneyin idrarinizi günlerdir her sayfayı okudum transfer sonrası süreç için o kadar şaşırdım ki ,son gün kanda pozitif çıkıp idrarda negatif gören bu forumda bir sürü insan var
Tek çizgi kızlar ya 8. Gün olsa çıkardı 😞

Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum
Ben her 3 günde bir vuruluyorum kalçadan, dr en az kalp atışını duyana kadar devam dedi, çünkü progesteron düşük olması bebek için hayati tehlikeymiş

Benim pek umudum kalmadı 😞
Yaşın kaç bilmiyorum ama mesela ben 41 yaşındayım yaşım çok ileri ilk denemem ve muhteşem son denemem olacak senin yaşın gencse olumsz bile olsa ki şu an belli hiç değil daha kan vermedin tüp bebek tedavisinin ardından birçok insanın doğal yolla çocuğu oluyor ,ya da tekrar denersin kader gayrete aşıkmış ikincide üçüncüde pes etmeyenlerin hep çocuğu olmuş o kadar çok okudum ki sen yeter ki iyi ol moralin iyi olsun sağlığın iyi olsun herseyin bir vakti saati varmış İnşallah kan sonucunda pozitifi görürsün o kadar dua edicem ki benim bugün 5
Günüm dün ben de idrar testi yaptım negatif göreceğimi bile bile ona rağmen insan bı tuhaf oluyor seni çok çok iyi anlıyorum

Back
X