Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi

Merhaba kızlar ben bugün rahim filmi çekildim doktor sonucumu bu şekil yorumladı
Tüpleriniz açık
rahmin tabanında bi girinti var doğuştan o düşüklere ve erken doğumlara sebep olabilir ilk yaptırdığınızda da girinti varmış aynı kalp şeklinde oldugu için
düşük yaşama olasılığın her zaman var
Doguştan olan bişey doktorunuz onu ölçer düzeltilmesi gerekiyorsa aşagıdan operasyonla düzeltir dedi sizce kalp şeklinde rahim zor rahim mi ben şimdi transferimi iptal edip bunun üzerine düşmek istiyorum daha önce ilk tüp bebek transferimde bir düşük yaşamıştım tekrar yaşamak istemem bi önlem alınsın ama diymi

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim ya Şafii ismiyle şifa versin inşallah Amin 🤲
Öncelikle tüm önlemleri al ondan sonra transferini yap tekrar aynı sıkıntıları yaşama çünkü mental olarak çok yıpratır seni önce bir şifanı bul ondan sonra bebiş için hazırlıklara başla ama önce senin sağlığın önemli 🤲🥹❤️

İyi çok sevindim kazasız belasız gittin döndün bebişleri aldın geldin şimdi bekleme zamanı inşallah minnoşlarımız sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle Amin 🤲 Allah razı olsun canım benim 🥰
Benim de çok şükür kazasız belasız su gibi geçti darısı tutunmalarına olsun inşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🥹😘
Amin canım sıkı sıkı tutunsunlar bebislerimiz inşallah 🙏 🙏 🙏 10 gün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayacağım canim kasıklarımda biraz sancı var canım alıntı felan var Dr sordum normal dedi ilaçlara çok dikkat ediyorum Dr çok sıkı tembih etti canım rabbim burdan müjdeli haberlar vermeyi nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏 ♥️ ♥️ 🌸 🥰

Amin canım sıkı sıkı tutunsunlar bebislerimiz inşallah 🙏 🙏 🙏 10 gün mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayacağım canim kasıklarımda biraz sancı var canım alıntı felan var Dr sordum normal dedi ilaçlara çok dikkat ediyorum Dr çok sıkı tembih etti canım rabbim burdan müjdeli haberlar vermeyi nasip etsin inşallah 🙏 🙏 🙏 🙏 ♥️ ♥️ 🌸 🥰

Amin Amin inşallah 🤲💕
Bende bu süreçte çıkmayı düşünmüyorum daha çıkmadım bol bol dinleniyorum 😌 evin içinde yine yürüyorum kan akışı da olsun diye daha iş falan yapmadım 🫣 biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdir-i 🤲🥹❣️

Merhaba geç cevap oldu ama aret hocaya gidiyorum. Promester/ progestan oluyorum her gece kalçadan yaptırıyorum. Tıp merkezine giderek ama çok yorucu oluyor ne zaman a kadar devam edeceğini bilmiyorum

Back
X