2015 Ekim Anneleri

Günaydınlar bizim bata 6 gün kala değerimiz 61.95 çıktı. Bata 4 gün kala 122,27 çıktı. Yarın bat günüm. Bakalım bat günümde ne çıkıcak herhalde 500'leri geçeriz.

Günaydınlar bizim bata 6 gün kala değerimiz 61.95 çıktı. Bata 4 gün kala 122,27 çıktı. Yarın bat günüm. Bakalım bat günümde ne çıkıcak herhalde 500'leri geçeriz.
değerlerin güzel görünüyor :)
Inşallah canım inşallah sağlıklı artış devam eder ...

arkadaşlar foliği kaç tane içiyorsunuz günde?

ben 2-3 ay öncesinde başlamıştım, hep günde 2 içtim, doktora da haftasonu gideceğim için henüz soramadım, ilk hamileliğimde kaç içtiğimi de hatırlayamıyorum, prospektüsde 3 yazıyor diye gebeliği testte gördüğüm günden beri 3 tane içiyorum.

arkadaşlar foliği kaç tane içiyorsunuz günde?

ben 2-3 ay öncesinde başlamıştım, hep günde 2 içtim, doktora da haftasonu gideceğim için henüz soramadım, ilk hamileliğimde kaç içtiğimi de hatırlayamıyorum, prospektüsde 3 yazıyor diye gebeliği testte gördüğüm günden beri 3 tane içiyorum.
Benim doktorum dün 2 tane almamı söyledi. Gebelikten önce 1 tane içiyordum cnm

Selam arkadaşlar ben 22 ocakta gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı hemen kan tahlili yaptırdım bhcg 29.38 çıktı iki gün sora tekrarladık 89.20 çıktı sat tarihim 27 aralıktı bat tariihimi bilemiyorum bende adet düzensizliği var :( bu hafta sonu dr gidicem olumlu haberler alırsak tahmini 4 ekimde anne olucam :))

Selam arkadaşlar ben 22 ocakta gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı hemen kan tahlili yaptırdım bhcg 29.38 çıktı iki gün sora tekrarladık 89.20 çıktı sat tarihim 27 aralıktı bat tariihimi bilemiyorum bende adet düzensizliği var :KK43: bu hafta sonu dr gidicem olumlu haberler alırsak tahmini 4 ekimde anne olucam :))
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın hersey yolundadır rahat olmaya çalış stres yapma:)

Benim de tahmini dogum ekimin 5 i ama Sezeryan oldugum icin ilm dogumumda muhtemelen eylule kayacak.

Peki neyden şüphelendinizde test yaptınız benimde 27 ocak ama 1 hafta bekleyeyim diyorum sadece yorgunluk ve uyku isteği var
Ben ovu testi yaptim yumurtlama gununu biliyorum cnm ovu testi alirkende 6 tane gebelik testi vardi oylesine yaptim saatler sonra cizgi cikti yum catladiktan bi hafta sonra falan sonra yine oyle cikti en sonunda 2 dk da cikinca adetimede 5 yada 6 gun kala kan verdim 35.8 cikti. Belirtilere gelincede kasik agrisini yumurtlamadan sonra hep yasadim cok usudum titredim bu benim icin kesin belirtiydi ama bide drye gitmistim hic bi problemin yok dedi. Oglum var 3.5 yasinda az cokda tecrubeli olunca oldukca erken ogrenmis olduk yani. Darisi senin ve tum istiyenlere cnm

Ben ovu testi yaptim yumurtlama gununu biliyorum cnm ovu testi alirkende 6 tane gebelik testi vardi oylesine yaptim saatler sonra cizgi cikti yum catladiktan bi hafta sonra falan sonra yine oyle cikti en sonunda 2 dk da cikinca adetimede 5 yada 6 gun kala kan verdim 35.8 cikti. Belirtilere gelincede kasik agrisini yumurtlamadan sonra hep yasadim cok usudum titredim bu benim icin kesin belirtiydi ama bide drye gitmistim hic bi problemin yok dedi. Oglum var 3.5 yasinda az cokda tecrubeli olunca oldukca erken ogrenmis olduk yani. Darisi senin ve tum istiyenlere cnm
Teşekkür ederm canım benimde 2 kızım var küçüğü 7 yaşında ama ailede erkek çocuk olmadığı için erkek isteği var, tabiyki önce sağlıklı ve hayırlı evlat, kız olursada başımızın tacı olur, bakalım çikolata kistim olduğu için pek ümidim yok ama hayırlısı,

Günaydınlar benim ilk hamileliğim. Dün yine 3. kez beta hcg verdim tam adet olmam gereken günde 496,75 çıktı. Cts son kez tekrarlamamı istedi doktorum sonra muayene için gün alıcaz.

Günaydınlar benim ilk hamileliğim. Dün yine 3. kez beta hcg verdim tam adet olmam gereken günde 496,75 çıktı. Cts son kez tekrarlamamı istedi doktorum sonra muayene için gün alıcaz.
Çok iyi cnm inşallah böyle devam eder darısı bnm başıma bu yüksek değerleri göreyim :) bulantilar basladimi sende?

Çok iyi cnm inşallah böyle devam eder darısı bnm başıma bu yüksek değerleri göreyim :) bulantilar basladimi sende?
Yok canım başlamadı daha. Ben adete 7 gün kala 61.95 ile öğrendim. 2 gün sonra 122.27 çıktı 4 gün sonrada adet günümde 496,75 çıktı ama yine de doktorum cts tekrar kan dedi. Son kez veriyorumdur inşallah artık. Şuan sadece gece wc kalkıyorum, ben hiç kalkmazdım. Göğüslerim acıyor ve çabuk acıkıyorum sürekli açım. Bulantılar 6. haftada diyorlar herhalde rahat geçirebileceğimiz 3-5 günümüz daha kaldı.

Son düzenleme:
Back