Benim de 15 hafta oldu bugün. Bence gitmelisin bi. Devlet hastanesi aciline gidince bakıyorlar mı, benim doktor ctesi yok. Acaba acile gitsem bakarlar mı14 haftalık oldu bugün tam 14 inanılır gibi değil sanki adet oldum bak öyle ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 15 hafta oldu bugün. Bence gitmelisin bi. Devlet hastanesi aciline gidince bakıyorlar mı, benim doktor ctesi yok. Acaba acile gitsem bakarlar mı14 haftalık oldu bugün tam 14 inanılır gibi değil sanki adet oldum bak öyle ağrıyor
Geçmiş olsun canım bende de var bu sorunArkadaşlar sabah uyanınca herkes okur diye yazıyorum eğer mide bulantıları hala devam eden, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenen veya çok çabuk yorulma, nefes darlığı yaşıyan anneler varsa bunu önemseyin. Ben günlerdir bu enfeksiyon için randevu düşürmeye çalışıp hastane hastaneye geziyorum idrarımda protein kaçağı çıktı ve böbreklerimde sorun olduğu öğrenildi, bu bebek için riskli ve erken doğum riski taşıyor
Ama benim sınırda çok şükür ileri derece değil
Şuan o riskler içerisinde değilim ama erken teşhis olmasa farklı olabilirdi
İLaç tedavisi ondan sonra kapsamlı bi araştırma hastanesine gidicem
Lütfen sizlerde önemseyin dikkat edin
Sürekli hastaneye gidilirmi demeyin inanın bazen gitmek gerekiyor
Gittin mi doktora canım sürekli ağrılar sorun olabilir14 haftalık oldu bugün tam 14 inanılır gibi değil sanki adet oldum bak öyle ağrıyor
Gitmedim daha canım hazırlandım eşimi bekliyorum kesin gideceğim yani afedersin tuvalete çıktım gazım yok karnım tok aç değilim neyin ağrısı diye düşünüyorum benlik değil o yüzden ni gözükeceğimGittin mi doktora canım sürekli ağrılar sorun olabilir
Bakıyorlar acilde ben acile gidicem pazartesi kendi doktorumla kontrolüm var ama bekleyemem iki büklüm etti ağrı beni. Sen de bi gözük içimiz rahat etsin allah korusun bir eşy varsa da müdahale ederlerBenim de 15 hafta oldu bugün. Bence gitmelisin bi. Devlet hastanesi aciline gidince bakıyorlar mı, benim doktor ctesi yok. Acaba acile gitsem bakarlar mı
Teşekkür ederim canım haberleşelim sağlıklı haberlerini alalımBakıyorlar acilde ben acile gidicem pazartesi kendi doktorumla kontrolüm var ama bekleyemem iki büklüm etti ağrı beni. Sen de bi gözük içimiz rahat etsin allah korusun bir eşy varsa da müdahale ederler
Amin canım inşallah haber ver sendeTeşekkür ederim canım haberleşelim sağlıklı haberlerini alalım![]()
Gittim ben bebek gayet iyi her şeyine bakıldı kadın doğumluk değil bu ağrıların acile sevk edicez seni bi değerlendirelim de dedi. Vallahi nasıl ağrıysa çözemedim umarım bir şey yoktur bebek iyi ya yeter şu an bana zatenTeşekkür ederim canım haberleşelim sağlıklı haberlerini alalım![]()
Aynen paylaşma.Ben de kayınvalideme doğumda götürmek için hem de daha sonra kullanmak için bavul alacağım, benimki artık kirildi dedim.Asagida var dedi.O da eski püskü 20 30 senelik bisey.Onu neden kullanayım dedim.Daha da ona bişey dememeye karar verdim.Zaten ben şunu alacagim bunu alacağım modunda değilim.Abisinin eşyalarını kullanır inş.Extra alınması gerekenleri alırız.Annem alırız ederiz tabi zamanı gelince diyor,hevesleniyor.Daha önce mol gebelik geçirdiğim için yine bişey olur diye benim için korkuyorlar haklı olarak ama zaten ben de ilk 3 ay hiçbir şey almadım, sonra da dediğim gibi termometre pamuk falan gibi ıvır zıvır şeyler aldım bir çekmeceyi bile doldurmuyor. Oturma odasına divan aldık onu bile çocuk için heveslenip aldık diye düşünmüşler ay ne alaka ne alaka. 8.aya kadar kimseyle şunu bunu aldım diye paylaşmiycam ben de dediğim gibi içine ettiler hevesimin heyecanımın.
Çok sevindim iyi olmasınaGittim ben bebek gayet iyi her şeyine bakıldı kadın doğumluk değil bu ağrıların acile sevk edicez seni bi değerlendirelim de dedi. Vallahi nasıl ağrıysa çözemedim umarım bir şey yoktur bebek iyi ya yeter şu an bana zaten
Ben de canım sevindim çok şükür. Kendi doktorumun olduğu hastaneye gittim aciline, doğumum da bu hastanede olacak. Eğitim araştırma hastanesi. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler. İdrar sonucundan sonra normal acile sevk olacağım büyük ihtimalle ama sorunu galiba çözdüm gaz ve tuvalet problemiÇok sevindim iyi olmasınakendi doktoruna mı gittin. Acile şimdi mi geçiyorsun. Ben daha çıkamadım evden ya
Ben de canım sevindim çok şükür. Kendi doktorumun olduğu hastaneye gittim aciline, doğumum da bu hastanede olacak. Eğitim araştırma hastanesi. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler. İdrar sonucundan sonra normal acile sevk olacağım büyük ihtimalle ama sorunu galiba çözdüm gaz ve tuvalet problemiçıktım tuvalete ama yeterli olmadı sanırım, kabızlık var bende birkaç haftadır.
Dualarım seninle senin de bebeğin de inşallah bir şeyi yokturYine de gözükmekte fayda var
Kimseyi dinleme canım nasıl istersen onu yapEv kendimizin olunca taşınma derdi yok o yüzden alacağım. Çoğu kişi alma diyor ama
HaklısınKimseyi dinleme canım nasıl istersen onu yapbende evimde olsaydım yapardım
Benim idrar sonucum çok enteresan çıktı, sonuca güvenemediler tekrar idrar verdim hem idrar hem kültür. İnşallah yoktur daha 2 gün önce bakıldı yoktu şaşırdım yani. Sen ne yaptın canım?aslında benimde gaz sancısı olabilir belki ya da rahim büyümesi , kabızlığım çok yok. Ama insan merak ediyor muayene olunca yazacağım
gelmiş geçmiş olsun inşalan
![]()
Bende muayene oldum çok şükür her şey yolunda. Tahlil falan da istemediler. Kalbini görünce rahatladımBenim idrar sonucum çok enteresan çıktı, sonuca güvenemediler tekrar idrar verdim hem idrar hem kültür. İnşallah yoktur daha 2 gün önce bakıldı yoktu şaşırdım yani. Sen ne yaptın canım?
Canım bende vajinal enfeksiyon yıllardır vardı bazen geçiyor bazen nüksediyordu ama hamilelikte o ve mantar inanılmaz arttı. Doktorum vajinal probiyotik verdi içinde 10 tane fitil var onu kullanıyorum şu an, 10 günün sonunda bakacağız. Ben de napacağımı şaşırdım bir türlü geçmiyor aynı senin gibi akıntım benim de. İnşallah bu etkili olursa sana yazarım motiflor gyno adı. Onun dışında sirkeli suya oturmak da mantıklıymış müsait oldukça onu da deneyeceğim. Maalesef bitkisel hiçbir şey kullanamıyoruz bu süreçte
Benimde yeşilimsi akıntık var doktoruma söylediğimde idrar tahlili yaptı, hafif enfeksiyon dedi bişey vermedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümde tekrardan baktırcam. Bende çok rahatsızım bu durumdan
idrar tahliline bakıldı mı canım hamileliğin başından beri
kaçıncı haftadasın benim de geceden beri ağrım var kalktığımdan beri devam ediyor bende gitmeyi düşünüyorum.
bebek iyiymiş canim çok sevindim umarım ağrımdan gecerGittim ben bebek gayet iyi her şeyine bakıldı kadın doğumluk değil bu ağrıların acile sevk edicez seni bi değerlendirelim de dedi. Vallahi nasıl ağrıysa çözemedim umarım bir şey yoktur bebek iyi ya yeter şu an bana zaten