Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3er tane çok değil canım ama benim bir arkadaşım aynı senin gbi is yerinde çekmecesine atmış kuruyemusleri. bisüre sonra durdurmaz olma kendini ve cok kilo almıştı aman diyim bence günlük al yanına ufak bi buzdolabı posetinde bir avuç dolusu karışık olsun. Zaten her birinden 4 5 tane yeterli diyorlar :))
günaydın kızlar nasıl gidiyor aşırı bitkinlikle uyku var bendeeeee
BENDE folbiol kullanıyorum doktorum günde 2 dedibende 3 ay folio kullandım, eczanede yoktu, folbiol aldım hem daha ucuz diye.
Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş
Kızlar keseyi karın dan mi baktırıyorsunuz yoksa vajinal ultrason mu? ben karından istiyorum ama onun içinde beklemek gerek sanırım.hemen görünmüyormuş
Karından baktı benimkine geçen hafta değerim 4000 lerde iken göründü, 4+6 ya da 5+0 falandım
Karından baktı benimkine geçen hafta değerim 4000 lerde iken göründü, 4+6 ya da 5+0 falandım
SUAN VAJİNAL BAKAR YEDİ HAFTALIĞINDAN SONRA KARINDAN BAKAR AMA YEDİ HAFTADAN ÖNCE GÖRÜNMESİ ZOR OLDUĞU İÇİN BÖYLE BİR YOL İZLİYORLAR
AMA KALP ATIŞLARI YOKTUR TABİ DİMİ
SADECE BOŞ KESEMİ GÖRDÜ YOKSA İÇİNDE NOKTA KADAR BİŞİ VARMIYDI
benim ilki altı haftalıkken kalp atışı duymuştum haftaya altı haftalık olacağım salı günü gidicem bakalım bende sabırsızlanıyorum birşeyi beklerkende hiç zaman geçmiyor yahu...evet kiminde erkende görülebiliyor.bakalım görünecek mi haftaya..
BENİM İLKİNDE KALP ATIŞLARIDA ÇIKMIŞTI HAYDİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.........Ben 6+0 olucam cts günü muhtemelen karından ultrason ile görür o zaman.![]()
BENİM İLKİNDE KALP ATIŞLARIDA ÇIKMIŞTI HAYDİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.........![]()
Canım otomatik hesaplayıcılardan hesaplasana google'a yaz gebelik haftası hesaplama diye.Benimde bugün 4+5 sanırım . ya sat in ilk günü 1. Gün mu sayılıyor nasıl hesaplanıyor. Bi hesapta 4+5 görünüyor diğerinde 4+6 :s
Benimde bugün 4+5 sanırım . ya sat in ilk günü 1. Gün mu sayılıyor nasıl hesaplanıyor. Bi hesapta 4+5 görünüyor diğerinde 4+6 :s