• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Darisi basima diyim daha tiksinmeler baslamadi istahim yok sadece.zaten ne yesem icsem gaz sancisi olarak geri donuyor.:110:
canım gaz sancısından ve bizzat kendisinden bende muzdaribim gaz çok oluyo ta hele ki ilk öğrendiğin haftalar sanki şimdi öncekine göre azaldi gibi sürekli pırt oluyor :)

canım gaz sancısından ve bizzat kendisinden bende muzdaribim gaz çok oluyo ta hele ki ilk öğrendiğin haftalar sanki şimdi öncekine göre azaldi gibi sürekli pırt oluyor :)
Aynen canim bende deogrenmeden once baslamisti adet sancisi gbiydi kirmiziyi bekliyordum bebisim geldi.simdi biraz azaldi ama ozellikle gece yatinca daha rahatsiz edici oluyor.

Benim de bulantılarım başladı. Henüz çıkartacak pozisyona gelmedim ama halsizim canım hiç bişey istemiyo. Su bile midemi bulandırıyor. Sabahlari 6 gibi uyanıp limonlu su içiyorum. İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi. Gün içinde çorba yoğurt meyve ve ekmek gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Bugün kar tatilinden de istifade edip tüm gün yattım. Kraker ile dostuz artık. Kafama takılan acaba bu kadar hareketsiz olmak zararlı değil midir? Bir de tavsiyeniz olan sodayı deneyeceğim ama korkuyorum asit midemi kötü yapar diye. bugün hiç su içemedim.
Canim benim arkadasimda limonlu su icerdi ama kusma baslayinca tavsiye etmedi limonun asidi yemek borusunu cok kotu yapiyormus.

Benim de bulantılarım başladı. Henüz çıkartacak pozisyona gelmedim ama halsizim canım hiç bişey istemiyo. Su bile midemi bulandırıyor. Sabahlari 6 gibi uyanıp limonlu su içiyorum. İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi. Gün içinde çorba yoğurt meyve ve ekmek gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Bugün kar tatilinden de istifade edip tüm gün yattım. Kraker ile dostuz artık. Kafama takılan acaba bu kadar hareketsiz olmak zararlı değil midir? Bir de tavsiyeniz olan sodayı deneyeceğim ama korkuyorum asit midemi kötü yapar diye. bugün hiç su içemedim.
canım ben evde olduğum için uzanıyorum genelde ebeye sordum bi sakıncası yok ama günlük yarım saat kendinizi yormayacak şekilde yürüyüş yapın dedi iki gündür hiç kalkasım yok kalkıyorum oturma odasına iniyorum yine yatıyorum midem bulanıyo bişey yapasım gelmiyor

Ahhh su içememek de benim Derdim ne olacak bu işin sonuu:KK43:
Soda iyi bir tavsiyeymiş bu arada. Alttan çok gaz olayım oluyordu ilk zamanlar. Ağızdan da hiç çıkartamam ama soda rahatlamaya yardımcı oluyor. İlk denemem rahatlattı.
Canim benim arkadasimda limonlu su icerdi ama kusma baslayinca tavsiye etmedi limonun asidi yemek borusunu cok kotu yapiyormus.
Pıhtılaşma olmasın diye için diyor Saraçoğlu ama benim de aklıma gelmedi değil kusarsam yanarım diye...

canım ben evde olduğum için uzanıyorum genelde ebeye sordum bi sakıncası yok ama günlük yarım saat kendinizi yormayacak şekilde yürüyüş yapın dedi iki gündür hiç kalkasım yok kalkıyorum oturma odasına iniyorum yine yatıyorum midem bulanıyo bişey yapasım gelmiyor
Aynen canım. Aslında cok cabuk acıkıyorum yeni dogmus bebekler gibi 2-3 saatte. Fakat bulanti olunca birsey yiyemiyor insan yiyemedikçe de halsizlik artıyor. Havalar ısınmadan dışarda yürüyüş yapamam ben. Soğuk ürtikerim var :(

Güzel hamiş arkadaşlarım hepinize merhaba :nazar::nazar::anneadayı:
bugünkü sorum şu hamiş olduğunuzu öğrendikten sonra kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
Ağda jilet tüy dökücü zararlı mıdır?
Birde hamişken saç kesimi olmaz diye batıl bir inanç var bunun bir dayanağı var mı ?
şimdiden saygılar sevgiler:oops:

Soda iyi bir tavsiyeymiş bu arada. Alttan çok gaz olayım oluyordu ilk zamanlar. Ağızdan da hiç çıkartamam ama soda rahatlamaya yardımcı oluyor. İlk denemem rahatlattı.

Pıhtılaşma olmasın diye için diyor Saraçoğlu ama benim de aklıma gelmedi değil kusarsam yanarım diye...

Aynen canım. Aslında cok cabuk acıkıyorum yeni dogmus bebekler gibi 2-3 saatte. Fakat bulanti olunca birsey yiyemiyor insan yiyemedikçe de halsizlik artıyor. Havalar ısınmadan dışarda yürüyüş yapamam ben. Soğuk ürtikerim var :KK43:
pihtilasma olayini bilmiyordum bende iciyim o zaman hazir bulantim yokken.

Hanımlar bnde insallinsallah ekimde doğum yapıdan keseyi gördük 5+2 gittim dra fakat kalp atışını duyamadığı çok endiseliyim siz ne zaman duydunuz kalp atisini

Bizde geldik teyzoslar :) kesemizi ve nokta kadar yavrumuzu gördük hersey olmasi gerektiği gibi dedi kesenIn şekli boyutu kanama felanda yok cok şükür yolk felan hersey belliydi :) tam ortaya tutunmus eşim meragindan sagdami soldamı diye sorduda :) haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah.haftamızla tam uyumluymusuz altı haftalik..
biz 6,5 senedir bu anı bekliyoruz rabbim bizi sevindirdigi gibi tüm bekleyenleride sevindirsin inşallah
Çok mutlu oldum tatlım gözün aydın :)

Aynn cnm ya insan sinir oluyr bu halde hem işe hem eve yetiş
Kesinlikle konuşunca da dırdır oluyor ben de gülerek söyleyip geçiyorum ama söylüyorum
Vicdan azabı yaptırmak iyi mesela bana istediğim yemrği yaptığın için sana kahveyi yapmayı kendime borç bilirim diyip kahvesini ikram ettim fena utandı

Back
X