- 17 Mart 2012
- 5.820
- 1.699
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim hepimiz inşÇok teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına alırsın sen de inşallah bebeğini![]()
Aşko transfer hazırlığı başladımı yoksa 27den sonra mı başlayacaklarOyy inşallah kuzum yaa 27sinde kontrole gitcem rahim duvarı progesteron e2 falan bakcaklar çok heycanlıyım ya geçen seferki transferde bilgim yoktu ne kadar rahattımCahillik mutlulukmuş gerçekten ya
![]()
Merhaba canım kaçıncı gün embriyosuydu çizgi silikte olsa var görünüyor zaten 7.8. günden sonra belli oluyor bende 8. Gün silik çizgi ile öğrenmiştimTecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Transfer hariç 7. Günüm.
3_4 dakika içerisinde ben silik gördüm
5. Gün emnriyosu. Dün 7. Gunumdu. Bugün kan vericem inşallah şimdi bir test daha yapmayı düşünüyorumMerhaba canım kaçıncı gün embriyosuydu çizgi silikte olsa var görünüyor zaten 7.8. günden sonra belli oluyor bende 8. Gün silik çizgi ile öğrenmiştim
İnşallah inşallah pozitiftir canım benim yaptıktan sonra sonucu paylaş mutlaka5. Gün emnriyosu. Dün 7. Gunumdu. Bugün kan vericem inşallah şimdi bir test daha yapmayı düşünüyorum![]()
Yaa sanmıyorum ama olsam artık diyorumBenim daha önce oldu kuzum hamilemiyim acaba diye çok düşündüm ama olmadıBugünde olmazsan hemen bi test yap bakalım belki mucizen gerçekleşmiştir
![]()
Amin inşallah pozitifi görürüm. Yoksa büyük hayal kırıklığı olacakEn önemlisi kan testi canım bunlarda yanılma çok oluyor yokken çıkıyor ümit ediyorsun varken çıkmıyor uzuluyorsun en iyisi garantisi kan testi inşallah pozitifi görürsün,görürüz![]()
Rabbim ol der ve olur canım sen asla olumsuz düşünme pozitif düşün olucak de umutsuzluğa kapılma sakın haber verirsin gene ve 8. Gün çok erken değil kan için bile olsa en azından 10. Günü bekle derimAm
Amin inşallah pozitifi görürüm. Yoksa büyük hayal kırıklığı olacak![]()
Normalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorumRabbim ol der ve olur canım sen asla olumsuz düşünme pozitif düşün olucak de umutsuzluğa kapılma sakın haber verirsin gene ve 8. Gün çok erken değil kan için bile olsa en azından 10. Günü bekle derim
Vücudundan ilaçlar atılsın ve reglin normal dönüşünü bulsun diye canım çünkü opudsm sonra kimi geç regl oluyor kimi erken bunda kullandığımız ilaçların etkisiyşr oluyor o yüzden 2 regl senin normal döngüsü kabul ediliyor vücut kendini dinlemiş oluyor ve transfere daha hazır oluyorDün akşam çok şükür regli oldum opudan sonraki 11. Gün
Aklıma takılan birşey var transferi neden opudan sonraki reglide değilde bir sonrakinde yapıyorlar
Ay maşallah, çok teşekkür ederim canımCanımcım gözün aydınBak aynı kuzenim gibi kanama alanın var senin de. Onun da 9 ay boyunca kanaması oldu demiştim ya sana. Koştur koştur hastaneye gidiyorlardı her defasında; ama şimdi maşaallah oğlunu at binmelere götürüyor
Sen kendini yorma ve bol bol dua et kuzum, herşey güzel olacak kavuşacaksın minik mucizene inşaallah
![]()
Selam canım bildiğim kadarıyla bozmuyor çünkü keyfi bir durum değil ve ilacın sadece yumurta geliştirip büyütme etkisi var takviye gıda değil İnternetten de baktım öyle yazıyorKızlar selam birşey soracağım gonalf iğne kullanılırken oruç tutulur mu bilginiz varmı ?