• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Oyy inşallah kuzum yaa 27sinde kontrole gitcem rahim duvarı progesteron e2 falan bakcaklar çok heycanlıyım ya geçen seferki transferde bilgim yoktu ne kadar rahattım😂 Cahillik mutlulukmuş gerçekten ya🙈
Aşko transfer hazırlığı başladımı yoksa 27den sonra mı başlayacaklar

Ay kizlarr reglimi bekliyorum transfer için. Dün olmam gerekiyordu halen olmadım. Bu şekilde geciken var mı? Belirtilerim.de var ama geçtii. Bu şekilde geciken oldu mu aranizda ?

Selam kızlar, gebelik haberlerine çok sevindim. Maşallah iki ikizimiz var 😍😍 sağlıkla gelsinler inşallah.

Dün randevum vardı benim de, kese büyümüştü çok şükür. Net bir şey diyebilmek için kalp atışını beklememiz gerek dedi doktorum, 2 Nisan yine randevum var. Ultrasonda kanama alanı hala görünüyordu. İnşallah her şey yoluna girer ya 🥹🥹🥹

Am

Amin inşallah pozitifi görürüm. Yoksa büyük hayal kırıklığı olacak 🥲
Rabbim ol der ve olur canım sen asla olumsuz düşünme pozitif düşün olucak de umutsuzluğa kapılma sakın haber verirsin gene ve 8. Gün çok erken değil kan için bile olsa en azından 10. Günü bekle derim

Rabbim ol der ve olur canım sen asla olumsuz düşünme pozitif düşün olucak de umutsuzluğa kapılma sakın haber verirsin gene ve 8. Gün çok erken değil kan için bile olsa en azından 10. Günü bekle derim
Normalde kan günum yarın sağlık ocağı bugün aldığı için bugün verdim. Varsa çıkar diye düşünüyorum 🙏🏻desteğin için teşekkür ederim. Hepimiz pozitif alalım inşallah

Dün akşam çok şükür regli oldum opudan sonraki 11. Gün
Aklıma takılan birşey var transferi neden opudan sonraki reglide değilde bir sonrakinde yapıyorlar
Vücudundan ilaçlar atılsın ve reglin normal dönüşünü bulsun diye canım çünkü opudsm sonra kimi geç regl oluyor kimi erken bunda kullandığımız ilaçların etkisiyşr oluyor o yüzden 2 regl senin normal döngüsü kabul ediliyor vücut kendini dinlemiş oluyor ve transfere daha hazır oluyor

Canımcım gözün aydın 🤗 Bak aynı kuzenim gibi kanama alanın var senin de. Onun da 9 ay boyunca kanaması oldu demiştim ya sana. Koştur koştur hastaneye gidiyorlardı her defasında; ama şimdi maşaallah oğlunu at binmelere götürüyor 😀 Sen kendini yorma ve bol bol dua et kuzum, herşey güzel olacak kavuşacaksın minik mucizene inşaallah ❤️
Ay maşallah, çok teşekkür ederim canım 😍😍

Canım kızlar selam
Bende dün transfer oldum sanırım 1 gün bugün oluyor ara ara sol tarafıma batma oluyor doktorum bebeğimi sol tarafa koydu ondan mı bilmiyorum ama içimde hiç bir his yok o kadar olumsuz konuştu ki pozitifliğimi alıp götürdü nasip diyelim nasibi varsa olur inşallah bebeğim benimle kalsın ben onu çok bekledim inşallah o beni daha fazla bekletmez
Bu arada bu oksapar iğnenin bu kadar canımı yakması normal midir göbekten vuruyorum

Kızlar selam birşey soracağım gonalf iğne kullanılırken oruç tutulur mu bilginiz varmı ?

Kızlar selam birşey soracağım gonalf iğne kullanılırken oruç tutulur mu bilginiz varmı ?
Selam canım bildiğim kadarıyla bozmuyor çünkü keyfi bir durum değil ve ilacın sadece yumurta geliştirip büyütme etkisi var takviye gıda değil İnternetten de baktım öyle yazıyor
Gonal F orucu bozar mı?
Oruç; yemek, içmek, cinsel ilişki ve bunların kapsamına giren şeylerle bozulur. Bu sebeple, gıda ve keyif verici olmayan enjeksiyonlar, yemek ve içmek anlamına gelmediklerinden orucu bozmazlar. Aşı da böyle olup orucu bozmaz.

Back
X