- 1 Ağustos 2018
- 2.842
- 4.848
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın kucağına aldığın günler de gelir inşallahSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
İlk kez mi dinlediniz canim kalp atisiniSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
Evet canım ilk dinlememizİlk kez mi dinlediniz canim kalp atisinigozun aydin ferahla artik
iki gunden ne olacak takilma hic. Bir sonraki muayenede bir bakmissin gununun onune gecmis
İki gün geride sadece bence sorun değil benim 5 gün geride bana da sorun değil dedi. Gözün aydın canım sağlıkla devam etsinSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
Yaa hayırlı olsunMerhaba ben de aranızdayım. SAT 6 şubat 6 hafta 5 günlük hamileyim şu an. Ben erken farkettim 3 hafta 2 günlükken :) kese görmeye gitmiştik. Dün de kalp atışı duymaya gittik. Duyduk çok şükür. Dün ultrasona göre 6+5 çıktı. Bir sonraki randevuyu 1 ay sonra verdi. Size de aralıklı mı verdi öyle? Direk sanırım bu fetal dna organlar için çağıracak
Eve gelince mecbur anlayacak ne oldugunu bittiginiEvet canım ilk dinlememizkızıma da gösterdik tanıştırdık kardeşiyle ama hiç oralı değil yaşına veriyorum hfjjf
Ay hayırlı olsun çok sevindim birazdan ben de gideceğim ilk kez dinlemeyeSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
Amin canım sağ ol sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahİki gün geride sadece bence sorun değil benim 5 gün geride bana da sorun değil dedi. Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin
Amin cnm inşallah çok fazla sat 3 şubat varAy hayırlı olsun çok sevindim birazdan ben de gideceğim ilk kez dinlemeyeben de 7+1 aynı şekilde bakalım ne çıkacak. Sağlıkla gelsin minnaklarımızz
![]()
Canım ben keseyi 14 martta gördüm ama kalp atışı için 2 Nisan da gideceğimListedeki bilgileri eksik yazıyorsunuz kızlar sonra eklememişsin demeyin yazdığınızı aynen yazıyorum![]()
Ohhh çok şükür haftasını hiç sorun etme kuzum buyudukce haftası ileri bile gidiyorSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
Yaaaa hadi güzel haberler insallah çıkınca yaz bizedeAy hayırlı olsun çok sevindim birazdan ben de gideceğim ilk kez dinlemeyeben de 7+1 aynı şekilde bakalım ne çıkacak. Sağlıkla gelsin minnaklarımızz
![]()
canım 2 gün önce 2 gün geride bişey farketmez kafana takma bunu bak ne güzel kalp atışını da duymuşsun gözün aydınSelam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysakidr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir
![]()
Banada aynen oyle dedi 1 hafta geriden soyledi sorun degil dedi. Bende oyle dusundum ilk kizimda ilerleyen tatihte bebek iki gun ileride bes gun ileride falan dedi olmusdu sagliysa geridi onemli degilİki gün geride sadece bence sorun değil benim 5 gün geride bana da sorun değil dedi. Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin
bana da 1 ay sonra randevu verdi. İlk aylar sık muayene önermiyorum dedikizlar sizin kontrolleri kac hafta arayla yapiyor doktor benimki 4 hafta sonraya randevu verdi de bana cok uzun geldi nasil dayanirim![]()
3 hafta sonraya verdi 9 nisan sanıyordum 14 nisanmış nasıl geçer dersen fikrim yokkizlar sizin kontrolleri kac hafta arayla yapiyor doktor benimki 4 hafta sonraya randevu verdi de bana cok uzun geldi nasil dayanirim![]()
benimki de öyle yaptı 10. haftanın sonuna doğru verdi. 6+5 im. normal o zaman bi kaç kişi öyle yazıncabana da 1 ay sonra randevu verdi. İlk aylar sık muayene önermiyorum dedi