• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Selam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysaki 🫠🫠 dr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir 🥲🥲🥲🥲
Gözün aydın kucağına aldığın günler de gelir inşallah😇

Selam kızlar muayeneden çıktım bebişi gördük kalp atışını dinledik her şey yolunda dedi dr. Sata göre 7+1 olması gerekiyordu ama 6+6 dedi dr ben erken yumurtladığıma da eminim oysaki 🫠🫠 dr hiç kafaya takılacak bir şey değil dedi umarım öyledir 🥲🥲🥲🥲
İlk kez mi dinlediniz canim kalp atisini🩷🥹gozun aydin ferahla artik🌸 iki gunden ne olacak takilma hic. Bir sonraki muayenede bir bakmissin gununun onune gecmis

Merhaba ben de aranızdayım. SAT 6 şubat 6 hafta 5 günlük hamileyim şu an. Ben erken farkettim 3 hafta 2 günlükken :) kese görmeye gitmiştik. Dün de kalp atışı duymaya gittik. Duyduk çok şükür. Dün ultrasona göre 6+5 çıktı. Bir sonraki randevuyu 1 ay sonra verdi. Size de aralıklı mı verdi öyle? Direk sanırım bu fetal dna organlar için çağıracak

İki gün geride sadece bence sorun değil benim 5 gün geride bana da sorun değil dedi. Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin

Merhaba ben de aranızdayım. SAT 6 şubat 6 hafta 5 günlük hamileyim şu an. Ben erken farkettim 3 hafta 2 günlükken :) kese görmeye gitmiştik. Dün de kalp atışı duymaya gittik. Duyduk çok şükür. Dün ultrasona göre 6+5 çıktı. Bir sonraki randevuyu 1 ay sonra verdi. Size de aralıklı mı verdi öyle? Direk sanırım bu fetal dna organlar için çağıracak
Yaa hayırlı olsun 🌸 aynıyız benim de 6 Şubat. 6+5 deyim bana dedi haftaya gel ama gitmeyecem iki hafta sonra gidecem sürekli ultrasona da girmek istemiyorum

Ay hayırlı olsun çok sevindim birazdan ben de gideceğim ilk kez dinlemeye🩷🐣 ben de 7+1 aynı şekilde bakalım ne çıkacak. Sağlıkla gelsin minnaklarımızz🐣

sürekli ultrasona girmek de iyi değil diyorlar değil mi? Haftaya neye bakacak ki acaba? Biz kalp atışı duyunca bi sonraki kontroller testler için dedi. Tamam dedik. 12 13 kasım görünüyor. Sizin de öyle görünüyordur doğum:) Ay ne tatlı. Ben beta artışı için yazmıştım hatırladım sizi. İkiz olabilir demiştiniz. Doktor kalp atışını duyunca tek kese artık anlayın dedi:)) F fndaaa

Ohhh çok şükür haftasını hiç sorun etme kuzum buyudukce haftası ileri bile gidiyor 😍
Ay hayırlı olsun çok sevindim birazdan ben de gideceğim ilk kez dinlemeye🩷🐣 ben de 7+1 aynı şekilde bakalım ne çıkacak. Sağlıkla gelsin minnaklarımızz🐣
Yaaaa hadi güzel haberler insallah çıkınca yaz bizede 😍

canım 2 gün önce 2 gün geride bişey farketmez kafana takma bunu bak ne güzel kalp atışını da duymuşsun gözün aydın 😍

İki gün geride sadece bence sorun değil benim 5 gün geride bana da sorun değil dedi. Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin
Banada aynen oyle dedi 1 hafta geriden soyledi sorun degil dedi. Bende oyle dusundum ilk kizimda ilerleyen tatihte bebek iki gun ileride bes gun ileride falan dedi olmusdu sagliysa geridi onemli degil

kizlar sizin kontrolleri kac hafta arayla yapiyor doktor benimki 4 hafta sonraya randevu verdi de bana cok uzun geldi nasil dayanirim🤭🤣

kizlar sizin kontrolleri kac hafta arayla yapiyor doktor benimki 4 hafta sonraya randevu verdi de bana cok uzun geldi nasil dayanirim🤭🤣
3 hafta sonraya verdi 9 nisan sanıyordum 14 nisanmış nasıl geçer dersen fikrim yok 😀

Back
X