• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Malesef canım burada pek imkan yok bi üni. hast. bi de devlet hast var. Ama aileme yakın Ankarada bir dr a gitmeyi rabbim izin verirse doğumu da orada yapmayı planlıyorum bakalım. inşallah sen de kafana uyan iyi, bilgili bir dr bulursun. ........
İnşallah planladığın gibi olur canım. Ben de iyi bir doktor bulurum inşallah. Saol.

ilk hamileliğimde en erken 1 ay sonrasına rand. alabilmiştim. 8. haftada gitmiştik.. Hak veriyorum sana ama istersen bir aracı falan bul.. Tanıdıkla falan erkenden alınabiliyor bazen :KK39:
Annemler başka şehirde. Ben İstanbul'dayım. Pek kimseyi de tanımıyorum maalesef. Arkadaşlarımdan birinin önerisi yogunluktan ölüyor. Öbürünün hastanesini beğenmedim, çok çok kalabalıktı. Böyle böyle eleniyor.. Başka da tanıdığım yok zaten. Annemler yanımda olsaydı..

Buarada istanbul anadolu yakasında olan anne adaylarımız hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz?
Bana da Avrupa'da lazım :KK51:

Kezenin büyüklüğünü dojtor musöyledi yoksa ultrason cıktısından mı ogrendınız

Canim ultrason fotosunu verdimi sana.orda kesenin boyu ve haftasini yazmasi lazim
Bana boyunu söylemedi. Ciktida da mm cinsinden bir şey yok yaa :KK43:
kızlar akşam yemeği yiyemedim canım hiçbişey istemiyor kardesmle eşim canın ne istiyorsa yapalım diye ısrar ediyorlar düşünüyorum hiçbişey istemiyorum yemek düşünce midem bulanıyor sadece içimi açacak şeyler istiyorun buz gibi meyve suyu falan bebişim beslenemicek diyede huzursuzum yararlı şeyler yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım.. Ama merak etme. Bebişler ilk 3 ay sen yemesen bile, seni sonuna kadar sömürüyorlar :KK66: Besinsiz kalmaz, beslenecek bir şeyler mutlaka bulur. Ama senden harcadığı için sen güçsüz düşebilirsin. O yüzden en azından vitaminli bir şeyler yesen içsen iyi olur. Ya da yiyemiyorsan vitamin takviyesi alabilirsin canım.

kızlar akşam yemeği yiyemedim canım hiçbişey istemiyor kardesmle eşim canın ne istiyorsa yapalım diye ısrar ediyorlar düşünüyorum hiçbişey istemiyorum yemek düşünce midem bulanıyor sadece içimi açacak şeyler istiyorun buz gibi meyve suyu falan bebişim beslenemicek diyede huzursuzum yararlı şeyler yiyemiyorum
Aynen bende akşam yemeği yemek istemedim canım. 5 dakika önce ekmek arası peynir domates yedim. Pişmiş bir şey yemek istemiyor canım 2 gündür iştahı gitti kendi kendime nazar ettim resmen diyorum

İnşallah planladığın gibi olur canım. Ben de iyi bir doktor bulurum inşallah. Saol.

Annemler başka şehirde. Ben İstanbul'dayım. Pek kimseyi de tanımıyorum maalesef. Arkadaşlarımdan birinin önerisi yogunluktan ölüyor. Öbürünün hastanesini beğenmedim, çok çok kalabalıktı. Böyle böyle eleniyor.. Başka da tanıdığım yok zaten. Annemler yanımda olsaydı..

Geçmiş olsun canım.. Ama merak etme. Bebişler ilk 3 ay sen yemesen bile, seni sonuna kadar sömürüyorlar :KK66: Besinsiz kalmaz, beslenecek bor şeyler mutlaka bulur. Ama senden harcadığı için sen güçsüz düşebilirsin. O yüzden en azından vitaminli bir şeyler yesen içsen iyi olur. Ya da yiyemiyorsan vitamin takviyesi alabilirsin canım.
Benimkinde sag alt kosede yaziyor.demekki hepsinde olmuyor.

Ben aksam sadece yarım ayva yedim 5 gibi de arpa çorbası
Az yemen normal bence çok fazla yemrkten iyidir
Miden bulanıyorsa belki cubuk kraker leblebi zeytin iyi gelebilir
canım yemek hariç diğer şeylerden yiyebiliuorum salçalı yağlı şeylerden tiksindim gibi oldu sabah sevdiğim çorbayı bile içemedim kokuyomuş gibi geldi yalnız simit gibi şeyler iyi geliyo sabah bastırıyo midemi kokusuz şeyler seviyorum meyvede iyi geliyor ama yemek görmek istemiyoru

Aynen bende akşam yemeği yemek istemedim canım. 5 dakika önce ekmek arası peynir domates yedim. Pişmiş bir şey yemek istemiyor canım 2 gündür iştahı gitti kendi kendime nazar ettim resmen diyorum
aynen canım pişmiş bişey istemiyorum yemek göresim gelmiyo salçalı yağlı şeyler midemi bulandırmaya başladı halbuki yemeyi seven biriyim ama artık sevdiğim çorba bile değişik kokuyo simit yada ekmeğin arasına peynir iyi geliyo kuru şeyleri yiyebiliyorum meyvede içimi açıyo

Huzursuz olma canım bebek 12. haftadan sonra bizden besleniyormuş aile hekimliğindeki ebe hemşire öyle söylemişti ama doğal şeyler ye demişti, yinede depo yapmak açısından yiyebildiklerini ye :)
tek öyle olsun canım kuru gıdaları yiyebişiyorum yalnız yemeklerden hoşlanmamaya başladım

Bence isyan etmeyin,keske bende evimde olsam ev temizlemek olsa tek derdim ,çalısırken inanın daha zor oluyor..
Ogluma hamileyken calistim 8 ay.simdii evdeyim ama sanki bana daha zor geliyo.bide 9 aylik bebek bakimi eklenince biraZZ tepki buyuyo tabii :) ama evde olmanim iyi yani istedigin an uzanmak ve rahat kiyafettt

aynen canım pişmiş bişey istemiyorum yemek göresim gelmiyo salçalı yağlı şeyler midemi bulandırmaya başladı halbuki yemeyi seven biriyim ama artık sevdiğim çorba bile değişik kokuyo simit yada ekmeğin arasına peynir iyi geliyo kuru şeyleri yiyebiliyorum meyvede içimi açıyo
İnsan nasıl yemek yiyemez anlamazdım şimdi çoook iyi anladım bir daha bilmediğim şeylere yorum yapmak yoookk:-SS

Geçmiş olsun canım.. Ama merak etme. Bebişler ilk 3 ay sen yemesen bile, seni sonuna kadar sömürüyorlar :KK66: Besinsiz kalmaz, beslenecek bir şeyler mutlaka bulur. Ama senden harcadığı için sen güçsüz düşebilirsin. O yüzden en azından vitaminli bir şeyler yesen içsen iyi olur. Ya da yiyemiyorsan vitamin takviyesi alabilirsin canım.
tesekkür ederm canım benden harcasın varsın razıyım :)evdeyim zaten dünleniyorum bol bol napalım minikler olsunda artık çekeriz herşeyi beslensin tek

Burda avrupa yakasında oturan ve memnun oldukları drları önerecektir arkadaşlar Hoppa Annenlerde en kısa zamanda gelirler canım yanına :KK19:

İnsan nasıl yemek yiyemez anlamazdım şimdi çoook iyi anladım bir daha bilmediğim şeylere yorum yapmak yoookk:-SS
birde evimin kokusundan çok tiksiniyorum mayhoş mayhoş kokuyo gibi geliyo bütün camları açtık bugün yinede aynı kpku geliyo burnuma kardesm deterjanla sişdi heryeri ama nafile kendi kokum bile rahatsız ediyor

Darisi basima diyim daha tiksinmeler baslamadi istahim yok sadece.zaten ne yesem icsem gaz sancisi olarak geri donuyor.:110:

Bende öyleyim canım. İçim yaniyor resmen.

Benim de bulantılarım başladı. Henüz çıkartacak pozisyona gelmedim ama halsizim canım hiç bişey istemiyo. Su bile midemi bulandırıyor. Sabahlari 6 gibi uyanıp limonlu su içiyorum. İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi. Gün içinde çorba yoğurt meyve ve ekmek gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Bugün kar tatilinden de istifade edip tüm gün yattım. Kraker ile dostuz artık. Kafama takılan acaba bu kadar hareketsiz olmak zararlı değil midir? Bir de tavsiyeniz olan sodayı deneyeceğim ama korkuyorum asit midemi kötü yapar diye. bugün hiç su içemedim.

Benim de bulantılarım başladı. Henüz çıkartacak pozisyona gelmedim ama halsizim canım hiç bişey istemiyo. Su bile midemi bulandırıyor. Sabahlari 6 gibi uyanıp limonlu su içiyorum. İbrahim Saraçoğlu tavsiyesi. Gün içinde çorba yoğurt meyve ve ekmek gibi kuru şeyler yiyebiliyorum sadece. Bugün kar tatilinden de istifade edip tüm gün yattım. Kraker ile dostuz artık. Kafama takılan acaba bu kadar hareketsiz olmak zararlı değil midir? Bir de tavsiyeniz olan sodayı deneyeceğim ama korkuyorum asit midemi kötü yapar diye. bugün hiç su içemedim.
Ahhh su içememek de benim Derdim ne olacak bu işin sonuu:(

Back
X