• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bence isyan etmeyin,keske bende evimde olsam ev temizlemek olsa tek derdim ,çalısırken inanın daha zor oluyor..
Kesinlikle haklısın sonucta işten sonra ev işleri bizi bekliyor
Ama bi bakıma da vakit işte daha hızlı da geçiyor
Her ikisininde artı ve eksisi var işte:-)

Bu salı duydu tam olarak kalp atışını ultrasondan önceki hafta alttan duymuştu
İki haftasonra saglık ocagında hamile oldugunu soyle ve gereken tahlilleri yaptır gel dedi
Heyecanla bekliyorum...
salı günü kaç haftalıktınız beni 6+6 da çağırdı doktor acaba ultrasonla karından duyulur mu

Bu salı duydu tam olarak kalp atışını ultrasondan önceki hafta alttan duymuştu
İki haftasonra saglık ocagında hamile oldugunu soyle ve gereken tahlilleri yaptır gel dedi
Heyecanla bekliyorum...
Benimki 3 hafta sonraya çağırdı

Arkadaşlar merhaba ben 5+5 ken keseyi gördük ve 17 mm di acaba sizin keseleriniz kaç mm biraz araştirdim ve benim kesen sanki biraz büyük gibi acaba ikiz olabilir mi

Arkadaşlar merhaba ben 5+5 ken keseyi gördük ve 17 mm di acaba sizin keseleriniz kaç mm biraz araştirdim ve benim kesen sanki biraz büyük gibi acaba ikiz olabilir mi
Kezenin büyüklüğünü dojtor musöyledi yoksa ultrason cıktısından mı ogrendınız

kızlar akşam yemeği yiyemedim canım hiçbişey istemiyor kardesmle eşim canın ne istiyorsa yapalım diye ısrar ediyorlar düşünüyorum hiçbişey istemiyorum yemek düşünce midem bulanıyor sadece içimi açacak şeyler istiyorun buz gibi meyve suyu falan bebişim beslenemicek diyede huzursuzum yararlı şeyler yiyemiyorum

iyi aksamlar kizlar
hapsiriyorum bide bogazim dolu gibi yaniyo dogal onerisi olan varmi bas etmwm icin

kızlar akşam yemeği yiyemedim canım hiçbişey istemiyor kardesmle eşim canın ne istiyorsa yapalım diye ısrar ediyorlar düşünüyorum hiçbişey istemiyorum yemek düşünce midem bulanıyor sadece içimi açacak şeyler istiyorun buz gibi meyve suyu falan bebişim beslenemicek diyede huzursuzum yararlı şeyler yiyemiyorum
Ben aksam sadece yarım ayva yedim 5 gibi de arpa çorbası
Az yemen normal bence çok fazla yemrkten iyidir
Miden bulanıyorsa belki cubuk kraker leblebi zeytin iyi gelebilir

Huzursuz olma canım bebek 12. haftadan sonra bizden besleniyormuş aile hekimliğindeki ebe hemşire öyle söylemişti ama doğal şeyler ye demişti, yinede depo yapmak açısından yiyebildiklerini ye :)

Ben 5+0 da gittim kese 0.54cm. Seninki benden 3kat daha büyük. Seninki mi çok büyük benimkimi çok küçük endişelendim şimdi..

Olsa da yesem dedimsimdi yarın iş dönüşü alayım barii;-)
Ben de uyuyamıyorum hep bi yorgun ama yatınca gözler kapanmıyor
Dün 10 da uyudum sabah 8 de açım açım diye uyandım yemek yedim tekrar yattım uyandığında saat 4 olmuş inanamadım kendime ve hala uyumak istiyorum. Düşün halimi ayağa zorla kalkiyorum. Ama ye valla çok rahatlattı beni bende burda okuyan kadar canımın ne istediğini bilmiyorum dedim kendi kendime

Back
X