• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart Ayı Tüp bebek

Vücudundan ilaçlar atılsın ve reglin normal dönüşünü bulsun diye canım çünkü opudsm sonra kimi geç regl oluyor kimi erken bunda kullandığımız ilaçların etkisiyşr oluyor o yüzden 2 regl senin normal döngüsü kabul ediliyor vücut kendini dinlemiş oluyor ve transfere daha hazır oluyor

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi için ❤️

Selam kızlar, gebelik haberlerine çok sevindim. Maşallah iki ikizimiz var 😍😍 sağlıkla gelsinler inşallah.

Dün randevum vardı benim de, kese büyümüştü çok şükür. Net bir şey diyebilmek için kalp atışını beklememiz gerek dedi doktorum, 2 Nisan yine randevum var. Ultrasonda kanama alanı hala görünüyordu. İnşallah her şey yoluna girer ya 🥹🥹🥹
Herşey yolunda gidecek canım benim hiç merak etme Allahın izniyle ❤️🤲

Canım kızlar selam
Bende dün transfer oldum sanırım 1 gün bugün oluyor ara ara sol tarafıma batma oluyor doktorum bebeğimi sol tarafa koydu ondan mı bilmiyorum ama içimde hiç bir his yok o kadar olumsuz konuştu ki pozitifliğimi alıp götürdü nasip diyelim nasibi varsa olur inşallah bebeğim benimle kalsın ben onu çok bekledim inşallah o beni daha fazla bekletmez
Bu arada bu oksapar iğnenin bu kadar canımı yakması normal midir göbekten vuruyorum
Canım sen hep gğzel düşün inş sonunda güzel olacak hiç merak etme evet canım Oksapar bende de öyle yapıo bazen tam batıramıorum ayrı yer deniorum ilacı verirken mümkün olduğu kadar yavaş ver sonrasında da yanma yapıo zaten

Kızlar selam birşey soracağım gonalf iğne kullanılırken oruç tutulur mu bilginiz varmı ?
Canım benim bildigimde yani ben ehil değilim ama bende fitil için sormuştum vücuda giren herşey orucu bozar demişlerdi.sen istersen onu bir arastir🌸

Değer olarakta ben transfer hariç 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördük ama emin olunmuyor tabii.
Kan testini 11.gün yaptım 206 küsür ile öğrendim

Dondurulmuş emriyomuydu acaba? Ben 7.gün yaptım silik çizgi çıktı. Kan verdim 22,5 çıktı. 15 Martta ovitrelle iğne olmuştum kan verdiğim gün 9.gündü. Umarım iğne etkisi değildir. Hayırlısı ne ise o olsun 🙏🏻

Selam kızlar, gebelik haberlerine çok sevindim. Maşallah iki ikizimiz var 😍😍 sağlıkla gelsinler inşallah.

Dün randevum vardı benim de, kese büyümüştü çok şükür. Net bir şey diyebilmek için kalp atışını beklememiz gerek dedi doktorum, 2 Nisan yine randevum var. Ultrasonda kanama alanı hala görünüyordu. İnşallah her şey yoluna girer ya 🥹🥹🥹
Adınıza çok sevindim. Sizin içinde , bebiş içinde herşey yolunda gider inşallah. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤲🧿

ne güzel kitap gibi okuyordum nolmuş sayfaya bilgide alıyordum ama karışmış biyerden sonra
bende tüp bebek sürecine başlıcam bilgi alıyordum buradan sizden rica test yapanlar test fotoğraflarınıda paylaşsa çok güzel olur :110::110:

Tek mayala değil fsnckr fsnckr arkadaşımız da yok o da silinmiş belki daha çok kişi var bilmiyorum. Çok saçma ya aynı konuda birden çok sayfa açma diyo cezanın açıklamasında. Nazar değdi sayfamıza 🥹
Cezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?

Cezanın ayrıntısını nerden görüyoruz.?? Tamam da konu olmuş 340 sayfa. Aynı konuda birden fazla sayfa açılması 340 sayfa sonra mı fark edilmiş.?
Cezanın ayrıntısını görmedim arkadaşların ismine basınca yanında tek ayak cezası yazıyor🥹 ona da Googledan baktım ne demek diye yazan o ama yanlış ta olabilir sayfanın ismi de değişince öyle olduğunu düşündüm ben 😔

Back
X