Evet decavitBu devavit sanırım devletin verdiği biraz kabızlık yapmıştı bende kullanamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet decavitBu devavit sanırım devletin verdiği biraz kabızlık yapmıştı bende kullanamadım
Ayy çok teşekkür ederim yazdıklarınız içinÇok iyi biliyorum o psikolojiyi Rabbim sabır versin önce senin kendini toplaman lazım hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak. Hem bebeğin cennette bir derenin içinde ordan çıkmaya çalışıyor ama sen agladıkça dereden çıkamıyor ağlamayı azalt zamanla azalacak. Ne kadar güçlü olursan kendini o kadar hızlı iyileştirirsin ve en doğru zamanda hamile olursun inşallah.![]()
Canım ben dün yaptırdım devlet takipliyim. Sabah aç karnına git benden tam kan ve idrar tetkiki aldılar doktorun senden de almak isteyebilir. Önce ultrasona girip ense kalınlığı ve nazal kemik bakıyorlar genel ultrason kontrolü yapıyorlar. Sonra doktor kan vermeni istiyor benden hem ikili test için hem de tam kan için alındı. Sonra bir form doldurtuyorlar sana. Bu kadar bitiyor sonra. Bana 5 hafta sonra gel çıkması uzun sürer geldiğinde cinsiyetini de gösterirse söyleriz dedi hem de 3 lü test zamanın gelmiş olur o testini de yaparız dedi. Kan tahlili sonuçlarına göre ilaçları değiştirdiler işte şimdi sonuçları bekliyorumKızlar 2li test süreci nasıl oluyor? Devlette yaptıracağım. Yaptıranlar anlatırsa çok sevinirim
Aaa 5 hafta mı epeyi uzun sürüyormuş. Siz şimdi kaçıncı haftadasınız?Canım ben dün yaptırdım devlet takipliyim. Sabah aç karnına git benden tam kan ve idrar tetkiki aldılar doktorun senden de almak isteyebilir. Önce ultrasona girip ense kalınlığı ve nazal kemik bakıyorlar genel ultrason kontrolü yapıyorlar. Sonra doktor kan vermeni istiyor benden hem ikili test için hem de tam kan için alındı. Sonra bir form doldurtuyorlar sana. Bu kadar bitiyor sonra. Bana 5 hafta sonra gel çıkması uzun sürer geldiğinde cinsiyetini de gösterirse söyleriz dedi hem de 3 lü test zamanın gelmiş olur o testini de yaparız dedi. Kan tahlili sonuçlarına göre ilaçları değiştirdiler işte şimdi sonuçları bekliyorum
Sat a göre 11+4 ettim ama ultrasonda 12 haftalık çıktı. Evet ya bana da çok uzun geldi belki sizin hastanenizde daha kısadır bazı arkadaşlarım hemen çıkmış sonuçlarıAaa 5 hafta mı epeyi uzun sürüyormuş. Siz şimdi kaçıncı haftadasınız?
Hangi hastaneye gittiniz peki? Şimdi benim doktorum haftaya 10 haftalık olduğumda çağırdı. Vajinal olarak bebeğin beynine bakacakmış. 2liden önce ikili yapmış gibi olacağız dedi bu test için ne zaman gitmek lazım bilemedim. Normal kendi doktorunuza mı aldınız randevu?Sat a göre 11+4 ettim ama ultrasonda 12 haftalık çıktı. Evet ya bana da çok uzun geldi belki sizin hastanenizde daha kısadır bazı arkadaşlarım hemen çıkmış sonuçları
Benim 5 hafta dayanmam mümkün değil ayyy. Sen dayanıyorsun helal. Ben daha önce bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim diye hep diken üstündeyim hafta bir gidiyordum kanamam varken kanama durunca 2 haftada bir oldu ama ben 10 gün dayanıp bi bahaneye gidiyorumCanım ben dün yaptırdım devlet takipliyim. Sabah aç karnına git benden tam kan ve idrar tetkiki aldılar doktorun senden de almak isteyebilir. Önce ultrasona girip ense kalınlığı ve nazal kemik bakıyorlar genel ultrason kontrolü yapıyorlar. Sonra doktor kan vermeni istiyor benden hem ikili test için hem de tam kan için alındı. Sonra bir form doldurtuyorlar sana. Bu kadar bitiyor sonra. Bana 5 hafta sonra gel çıkması uzun sürer geldiğinde cinsiyetini de gösterirse söyleriz dedi hem de 3 lü test zamanın gelmiş olur o testini de yaparız dedi. Kan tahlili sonuçlarına göre ilaçları değiştirdiler işte şimdi sonuçları bekliyorum
Doktorunuz mu izin verdi genelde doktorlar asla önermiyorEvet canım gittim geçenlerde çok şükür problem yaşamadım. Yüz, koltuk altı, kol, bacak yaptırdım. Karnımı ve genitali havlularla bir de hırkam vardı onunla örttük psikolojik olarak koruma içgüdüsü işte![]()
Zararı olmadığını birkaç doktorun videosunda izledim ben asla önermiyorlar diye bir şey yokDoktorunuz mu izin verdi genelde doktorlar asla önermiyor
O bende de ilk zamanlar vardı çok esnetiyordum vücudumu özellikle rahim kısmımı çok kasıyordum doktora sormuştum vücudun kasılmaya ihtiyacı var esnemeye ihtiyacı var onlar bebeğe zarar vermez demiştiYa ben yatarken falan farkında olmadan geriniyorum esnetiyorum yanı vucudumu. Acaba bır sorun yaratır mı ki bu sol alt karnımda doluluk var baya artık hıssedıyorum özellikle yatarken. sanırım artık hareketlerını bıraz yavaslat dıyor bebıslerım
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım orada en başından beri gittiğim bir doktor var ona denk getirmeye çalışıyorum. Bana hiç vajinal ultrason yapmadılar. Ultrason doktoru ile kadın doğumcum farklı. Ultrasona bakan doktor perinatolog ultrason odası farklı yerde kadın doğumcular önce oraya yönlendiriyor oradaki doktor bakıp kendi kadım doğumcuma yönlendiriyor. Bana 11.haftanda gel demişti ben de 11+3 te bulabildim randevu mhrs den. Sürekli takip edince yakalanıyor randevu. Her doktorun tarzı farklı doktorsunuz ne yaparsa en iyisini yapıyordurHangi hastaneye gittiniz peki? Şimdi benim doktorum haftaya 10 haftalık olduğumda çağırdı. Vajinal olarak bebeğin beynine bakacakmış. 2liden önce ikili yapmış gibi olacağız dedi bu test için ne zaman gitmek lazım bilemedim. Normal kendi doktorunuza mı aldınız randevu?
Tamam canım teşekkür ederimBen devlet hastanesine gidiyorum canım orada en başından beri gittiğim bir doktor var ona denk getirmeye çalışıyorum. Bana hiç vajinal ultrason yapmadılar. Ultrason doktoru ile kadın doğumcum farklı. Ultrasona bakan doktor perinatolog ultrason odası farklı yerde kadın doğumcular önce oraya yönlendiriyor oradaki doktor bakıp kendi kadım doğumcuma yönlendiriyor. Bana 11.haftanda gel demişti ben de 11+3 te bulabildim randevu mhrs den. Sürekli takip edince yakalanıyor randevu. Her doktorun tarzı farklı doktorsunuz ne yaparsa en iyisini yapıyordur![]()
Çok geçmiş olsun neredeyse 10 gun çektim bende parol dısı bişey söylemiyor doktor bende ıhlamur içtim Bal limon falan çok sürmeden iyileşirsin inşallah caninKızlar ben baya grip olmuşum doktora gittim parol verebilirim başka hiçbir şey veremem dedi toz zencefilli limonlu ıhlamur içtim 2 fincan güvenli değil mi sizin içtiğiniz tarifleriniz var mı![]()
Ben kullanıyorum oceaniKızlar sanırım multivitaminimi bırakmadan devam edeceğim neredeyse tüm vitaminler içinde var (regenesis max kullanıyorum) ek olarak devletin yazdığı devit 3 bitince ocean d3k2 ye geçmeye karar verdim içeriği daha temiz duruyor kullanan var mı aranızda ?