• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

bende cumartesiyi iple cekiyorum hiç belirti olmazsa acaba içerde ne oldu karnım agrısa bişey mi olcak dua ederek kurtuluyorum canım inşaalah iyi olur bebışlerimiz
Insallah canim benim dun gogus agrim azalmisti cok korktum.keseyi gorunce rahatladim artik 2 hafta bitmez benim icin.bebisi gorucemmi pit piti duyucammi.sanirim bu boyle devam edicek.

Okuduğum kadarıyla doktorlarınız baya acıklama yapıyor size. Benımkı sadece kese iyi kalp atışı vsr bi dahakine sana da dinletirim dedi.dikkat etmem gereken birsey Var mı beslenme için olsun başka birşey diye sordum herşey serbest dedi yaklaşık doğum tarihini bile söylemedi netten ben öğrendim acaba benim beklentim mi yüksek yoksa gerçekten çok bilgilendirilmiyor muyum?

canım 5+3 de gittim ben 0,85 cm sadece kese gördük ultrasona göre 4 buck haftalık dedi doktor 1 hafta sonra yine gittim bu sefer yolk sacıda bebegide gördük kesemde 1 buck cm olmustu ultrasna göre 6 bucuk haftalık cıktım
Masallah canim cok guzel ilerliyorsun.:nazar::nazar::nazar:

Kızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar

Okuduğum kadarıyla doktorlarınız baya acıklama yapıyor size. Benımkı sadece kese iyi kalp atışı vsr bi dahakine sana da dinletirim dedi.dikkat etmem gereken birsey Var mı beslenme için olsun başka birşey diye sordum herşey serbest dedi yaklaşık doğum tarihini bile söylemedi netten ben öğrendim acaba benim beklentim mi yüksek yoksa gerçekten çok bilgilendirilmiyor muyum?

Şahsen ben anlatmayan konuşmayan doktorla yapamazdım. İçine sinmediyse değiştir derim canım.

Kızlar pazartesi günü doktora gittiğimde yolksacıda bebegide gördük doktor cuma günü kalp atısları icin cagardı ama ben bugün gittim dayanamadım ve kalbi duyamadık cok üzülüyorum doktor gelişim güzel bebegin büyüyor diyor soldaydı sagına gecmis bak dedi alttan bakarsam kalbini duyarız dedi ama beni telas aldı böylede kesin konusurken doktorum nie üzülüyorm 6+5 iz bugün 1 hafta sonra cagardı ya duyamazsam kızlar
Canim alttan baksaydi kesin duyardin karibdan duymak icin biraz beklemen lazim.:KK51:

Kızlar eğer kalp atısı olmayacak olsa bebek büyümeye devam edermi yada lekelenme flan mı olur doktor güzel büyüyor düsük tehlikesi flanda suan görmüyorum daha cok minik 1 hafta sonra duyarız dedi kalbi duyan arkadaslar kac haftalıkken duydular

Ben de ilk gittiğim duyamamıştı alttan bakalım mı diye sordu ben de meraklandıgım için evet dedim ve duyuldu bi haftà sonra tekrar gittim ultrasondan da bu kez duydu.merak etme bence sabırlı olalım;-)

Şahsen ben anlatmayan konuşmayan doktorla yapamazdım. İçine sinmediyse değiştir derim canım.
15 gün sonraki randevuyu başka hastaneden aldım artık. Ikı seferdir konustu konusacak dıye bekledım ama nafile.ınsallah bu sefer memnun kalırım. Saglık ocagında tahlil yaptırıp gidecegim.tahlil yaptırmanız istendi mi sizden ?

Can
Kızlar eğer kalp atısı olmayacak olsa bebek büyümeye devam edermi yada lekelenme flan mı olur doktor güzel büyüyor düsük tehlikesi flanda suan görmüyorum daha cok minik 1 hafta sonra duyarız dedi kalbi duyan arkadaslar kac haftalıkken duydular
canım ben 6+1 de alttan duydum karından duyamadık

Canım
15 gün sonraki randevuyu başka hastaneden aldım artık. Ikı seferdir konustu konusacak dıye bekledım ama nafile.ınsallah bu sefer memnun kalırım. Saglık ocagında tahlil yaptırıp gidecegim.tahlil yaptırmanız istendi mi sizden ?
8hafta bitiminde gideceğim test istedi öncesinde de bi kere tam kan baktılar ama beta değil folik asit demir kan ce tah için istiyolar ilaçların dozu için

canım ultrasona göre belki daha küçüktür bebegin emin misin 6+5 olduğuna..7 haftada kesin duyulur korkma

Back
X