• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Ne güzel olmuşş, benim için uçuşlarla, sistemler vs. havayolunda çalıştığım için maalesef uzaktan çalışma şansım yok. Öyle bi imkanım olsaydı ben de hemen söylemek isterdim herhaldeee, sevindim sizin adınıza.
Pandeminin hayatıma kattığı en güzel şey remote ve hibrit çalışma oldu. Evet maalesef bazı mesleklerde işyerinden olmak gerekiyor ben bilg mühendisiyim o yüzden ofiste olmama gerek olmuyor. Sen dayanamadığın yerde söyle bağlı olduğun kişiye belki ona göre aksiyon alır

Yemek kokusundan ziyada arabalarda sokaklarda vs baharat kokusu var özellikle arabaya koku olarak astıklarında dayanılmaz oluyor. Eğer bir şöför ile anlaştıysan önceden mesaj atıp arabaya koku takmamasını rica edebilirsin bence.
Koku değil kız konu 🤣😘

Merhabayin, kizlar! Dun 6+5 kalp atishini duyduk minigimizin, hersey yoldunda dedi doktor. 4 hafta sonra yeniden kontrolum, ozamana kadar nasil dayanicaz hich bilmiyorum :D Ne olur ne olmaz icin, dushme tehklikesine kadrshi ilac yazdi, her gun 1 saat yolucluk yapiyorum ish yerine ve yollar baya kotu :(

Merhabayin, kizlar! Dun 6+5 kalp atishini duyduk minigimizin, hersey yoldunda dedi doktor. 4 hafta sonra yeniden kontrolum, ozamana kadar nasil dayanicaz hich bilmiyorum :D Ne olur ne olmaz icin, dushme tehklikesine kadrshi ilac yazdi, her gun 1 saat yolucluk yapiyorum ish yerine ve yollar baya kotu :(
merhaba gözün aydın ne yazdı ilaç

Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Ben de 12 hafta sonra söylemeyi planlıyorum da bakalım benim de bulantılarım başladı o kadar saklayamayacağım galiba ama ben de kimse bilsin istemiyorum hazır değilim

Hayırlı olsunnn, evet 4 hafta beklemek zor olmalı bende doktorum 4 hafta vs sonra çağırır diye araya devlete randevu aldım dayanamadım :) Düşük tehditi, kanama alanı vs mi vardı peki tamamen tedbir için mi yazdı? Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bir şeyden o yüzden merak ettim canım.

Hayırlı olsunnn, evet 4 hafta beklemek zor olmalı bende doktorum 4 hafta vs sonra çağırır diye araya devlete randevu aldım dayanamadım :) Düşük tehditi, kanama alanı vs mi vardı peki tamamen tedbir için mi yazdı? Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bir şeyden o yüzden merak ettim canım.
Iki gun once hafifi kahverengi bi akinti geldi, bir kere sadece, sonra durdu, biraz endishelendi doktorum ve bunun yolculuk yapmama bagladi acikcasi. Aslinda agrim fln bishe yok. DUPHASTON 10 mg yazdi 15 gun sabah aksam almami soyledi

Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde

Ben henüz söylemedim çaya bakan bir ablamız var o şüpheleniyor sadece biraz daha kesinleşsin kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum

Günaydın. Dün yaşadığım üzüntünün üzerine bugün Devlet hastanesi randevum vardı. Dün yaşadığım olumsuzluklardan bahsetmemeyi tercih ettim. Karından ultrasonla baktı. 6.5 mm kese görüldü. Küçük bir kese ama zaten yeni bir gebelik dedi. 10 gün sonra bir daha bakarız dedi. Sat'a göre 5+1 haftalık olması lazım. Bu doktorda zaten 4,5-5 haftalık gibi dedi. İnşallah en kısa zamanda bebeği de görüp kalp atışı duyarız hepimiz 🙏
İnşallah kalp atışını da duyarsınız en kısa zamanda kolay değil ama bu sürede stres yapmamaya çalışın

Ben bugün 6+3 oldum ama hergün belirtilerim azaldı bugün hiç hamilelik belirtim yok sanki tamamen hamilelik öncesi günlerime döndüm. Böyle olan var mı? Bugün kontrolüm var korkuyorum inşallah bir aksilik yoktur.

Korkma canım bir şey çıkmaz inşallah hiçbir gün birbirine benzemiyor ki bende başımdan beri belirti hiç yok gibi bir şey

Canım ben çalışıyorum ama odam ayrı olduğu için bana işleri düşmediği sürece kimseyi görmüyorum. O yüzden gizlemek kolay oluyor ve 11. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum. 11.hafta yasal sınır sanırım

Aa öyle bir şey mi varmış

Kızlar mide ağrısı olan var mı? Tam olarak midem mi onunda anlayamadım gerçi göbek deliği çevremde üstüne doğru bir ağrı var

Kızlar mide ağrısı olan var mı? Tam olarak midem mi onunda anlayamadım gerçi göbek deliği çevremde üstüne doğru bir ağrı var
Bugün bende de vardı sabahtan göbek deliğimde sızı gibi hatta bi tribe girdim araştırdım vs olabiliyormuş ya benim hafifledi baya ama ayağa kalkınca yine hissediyorum sızı şeklinde.

Bugün bende de vardı sabahtan göbek deliğimde sızı gibi hatta bi tribe girdim araştırdım vs olabiliyormuş ya benim hafifledi baya ama ayağa kalkınca yine hissediyorum sızı şeklinde.
Benim de ayaktayken oluyor çoğunlukla bi endişelendim ama şiddetli de değil

benim de olup geçiyor devamı gelmiyor hiç. vücudun anlık hamileliğe adapte olma çalışmaları :)

Back
X