• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok mahcubum 😰 ne diyeceğimi de bilemiyorum. normalde dikkat ederim böyle şeyleri ama kaçırmışım demek ki 🤦‍♀️ rabbim şimdiki bebişine uzun ömürler versin 🤲🤲 doğsun da annesini avutsun pıtırcık 🥰🥰
Amin canım benim 🙏 hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme😄 🩵

Bende çifti riskli canım. Otoimmun hastalık var. Benimde bebeklerinde hayati riski olabilir. Erken doğum olabilir. O yüzden sağlıklı doğum olmasi ve senin hayatın önemli dedi doktor. Yoksa ooooo bana kalsa iki de koysun üçte 🤣🤣🤣
Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi

IMG_7277.webp
Amin inşallah 🤲🌹
Hayırlı geceler Allah’a emanet olun sabah güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah 🫶🏻

Amin canım benim 🙏 hiç mahcup olacak bir durum yok 25 haftalık erken doğdu yasamadi. Ama ben inan aştim yani o durumu zaten 4 sene geçti merak etme😄 🩵
Rabbim cennetiyle ne güzel muamele ediyordur kim bilir 🤲🤲 metanetini takdir ediyorum 👏👏 hayatında yeni bir sayfa açtığın için çok sevindim 🥰🥰

Ozmn haklı canım benim ne olursa olsun önce senin sağlığın en önemlisi
Doktorda öyle dedi canım bizde sağlıklı olsunda 1 tane olsun dedik. Çok şükür Rabbim olmayanlara da versin bir tane evladım var. Rabbim dualarimizi kabul ederse ona bir kardeş yapip sayfayi kapatmak istiyoruz bakalım hakkimizda hayirlisi 🥰🥰

Back
X