- 14 Aralık 2024
- 1.184
- En iyi cevaplar
- 1
- 821
- 38
- 31
Ay ne sanslisinizbaşından beri 0 belirtim var . doktor hamilesin demese inanmayacağım ki bugün 9.haftama girdim bence hiç korkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne sanslisinizbaşından beri 0 belirtim var . doktor hamilesin demese inanmayacağım ki bugün 9.haftama girdim bence hiç korkma
ben geçen hafta söyledim canım 8.haftamda, doktor izinleri vs için gerekli benceGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
genetik ise annemde de aynı şekilde sadece karnım çıktı hiç midem bulanmadı demişti inşallah böyle devam ederAy ne sanslisiniz![]()
Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir.başından beri 0 belirtim var . doktor hamilesin demese inanmayacağım ki bugün 9.haftama girdim bence hiç korkma
Bende söylemedim işyerine 1-2 hafta daha dayanmaya çalışacağım izin konusu rahat bnm işyerimde o yüzden biraz saklarm ama arkadaşlarma karşı iki yüzlü gibi oluyrmuşum gbi hissediyorumGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Canım ben çalışıyorum ama odam ayrı olduğu için bana işleri düşmediği sürece kimseyi görmüyorum. O yüzden gizlemek kolay oluyor ve 11. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum. 11.hafta yasal sınır sanırımGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
canım ben de öyleyim kontrolden cıkınca haber verir misinBen bugün 6+3 oldum ama hergün belirtilerim azaldı bugün hiç hamilelik belirtim yok sanki tamamen hamilelik öncesi günlerime döndüm. Böyle olan var mı? Bugün kontrolüm var korkuyorum inşallah bir aksilik yoktur.
İşyerine bildirme konusunda yasal sınır mı var? Hiç bilmiyorum daCanım ben çalışıyorum ama odam ayrı olduğu için bana işleri düşmediği sürece kimseyi görmüyorum. O yüzden gizlemek kolay oluyor ve 11. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum. 11.hafta yasal sınır sanırım
ben de bugün 7+0 oldum yarın doktora gideceğimoyyyy maşallah maşallahhhbenim 6+0 da 125 atıyordu doktor gayet iyi dedi. bu cumartesi tekrar kontrol var 7+0 oluyor bakalım bu sefer nasıl olacak
hiç merak etme doktorum da belirtisiz olman belirtilerinin çok olmasından daha iyidir demiştiTeşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir.![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşunMerhabalar :) ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim, ongorulen dogum tarihim 9 Kasım .. bir akrep burcu doğuracağıma inanamıyorum :) sağlıkla gelsin, çok heyecanlıyım !!!
Günaydın sizin bugün müydü kontrol? Birde atım sayısı söyleniyor mu hiç duymamıştım önemli mi?Günaydın kızlar herkes için sakin bir gün diliyorum ağrısız bulantısız
Kalp atışı duyan arkadaşlar doktor dakikada kaç atıyor dedi size?
Aaaa daha doğum tarihine karar vermek için çok erken değil mi ?? Ben ilk defa doğum yapacagim bilemiyorum, yoksa sizin kendi tercihiniz mi ?? Hayırlısı olsun.. terazi daha iyidirHayırlı olsun sağlıkla kavuşunbizimde beklenen doğum 10 kasım ama sezaryen olacağım için teraziye zorlayacağım
![]()
Benim bir sezaryen doğumum var ssvd düşünmüyorumAaaa daha doğum tarihine karar vermek için çok erken değil mi ?? Ben ilk defa doğum yapacagim bilemiyorum, yoksa sizin kendi tercihiniz mi ?? Hayırlısı olsun.. terazi daha iyidir![]()
Suan için bunu düşünmek istemiyorum…Benim bir sezaryen doğumum var ssvd düşünmüyorum![]()
Evet ben de rahatım o yüzden söylemedim bir de 7 haftalık zaten şu an. İnşallah yarın kalp atışını duyacağız. Bayram dönüşü söylerim artık yavaştan 8-9 haftalıkken.Bende söylemedim işyerine 1-2 hafta daha dayanmaya çalışacağım izin konusu rahat bnm işyerimde o yüzden biraz saklarm ama arkadaşlarma karşı iki yüzlü gibi oluyrmuşum gbi hissediyorum![]()
Ya benim annem de sifir aserme sifir bulanti prenses gibi bir dokuz ay gecirmis ama bende biraz perisanlik vargenetik ise annemde de aynı şekilde sadece karnım çıktı hiç midem bulanmadı demişti inşallah böyle devam eder![]()
Günaydın, ben söyledim hibrit çalışıyordum remote a döndürdüler. yorum yapanda olmadı bu kadar hızlı olmasınıda beklemiyordum açıkcasıGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Ne güzel olmuşş, benim için uçuşlarla, sistemler vs. havayolunda çalıştığım için maalesef uzaktan çalışma şansım yok. Öyle bi imkanım olsaydı ben de hemen söylemek isterdim herhaldeee, sevindim sizin adınıza.Günaydın, ben söyledim hibrit çalışıyordum remote a döndürdüler. yorum yapanda olmadı bu kadar hızlı olmasınıda beklemiyordum açıkcası
günaydın canım iyiyim şükür sen de iyisindir inşallah , bence iyi yapmışsın nazara gelme bırak sonra öğrensinler ikiz olduğunu , benim işyerinde sadece yöneticim ve departman arkadaşlarım biliyor henüz IK ya haber vermedim bayramdan sonra haber veririm muhtemelen IK'ya da .benim oda arkadaşlarım hamile olduğumu biliyor ama ikiz olduğunu uzun süre söylemeyi düşünmüyorum .Ailem hariç kimse bilmiyor