• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
ben geçen hafta söyledim canım 8.haftamda, doktor izinleri vs için gerekli bence

başından beri 0 belirtim var . doktor hamilesin demese inanmayacağım ki bugün 9.haftama girdim bence hiç korkma
Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir. 😳

Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Bende söylemedim işyerine 1-2 hafta daha dayanmaya çalışacağım izin konusu rahat bnm işyerimde o yüzden biraz saklarm ama arkadaşlarma karşı iki yüzlü gibi oluyrmuşum gbi hissediyorum 🙁

Canım ben çalışıyorum ama odam ayrı olduğu için bana işleri düşmediği sürece kimseyi görmüyorum. O yüzden gizlemek kolay oluyor ve 11. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum. 11.hafta yasal sınır sanırım

Ben bugün 6+3 oldum ama hergün belirtilerim azaldı bugün hiç hamilelik belirtim yok sanki tamamen hamilelik öncesi günlerime döndüm. Böyle olan var mı? Bugün kontrolüm var korkuyorum inşallah bir aksilik yoktur.
canım ben de öyleyim kontrolden cıkınca haber verir misin

Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir. 😳
hiç merak etme doktorum da belirtisiz olman belirtilerinin çok olmasından daha iyidir demişti :KK200:

Merhabalar :) ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim, ongorulen dogum tarihim 9 Kasım .. bir akrep burcu doğuracağıma inanamıyorum :) sağlıkla gelsin, çok heyecanlıyım !!!
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun 🙏🏻 bizimde beklenen doğum 10 kasım ama sezaryen olacağım için teraziye zorlayacağım 🤪😂

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun 🙏🏻 bizimde beklenen doğum 10 kasım ama sezaryen olacağım için teraziye zorlayacağım 🤪😂
Aaaa daha doğum tarihine karar vermek için çok erken değil mi ?? Ben ilk defa doğum yapacagim bilemiyorum, yoksa sizin kendi tercihiniz mi ?? Hayırlısı olsun.. terazi daha iyidir 😆😆

Bende söylemedim işyerine 1-2 hafta daha dayanmaya çalışacağım izin konusu rahat bnm işyerimde o yüzden biraz saklarm ama arkadaşlarma karşı iki yüzlü gibi oluyrmuşum gbi hissediyorum 🙁
Evet ben de rahatım o yüzden söylemedim bir de 7 haftalık zaten şu an. İnşallah yarın kalp atışını duyacağız. Bayram dönüşü söylerim artık yavaştan 8-9 haftalıkken.

Günaydın, ben söyledim hibrit çalışıyordum remote a döndürdüler. yorum yapanda olmadı bu kadar hızlı olmasınıda beklemiyordum açıkcası

Günaydın, ben söyledim hibrit çalışıyordum remote a döndürdüler. yorum yapanda olmadı bu kadar hızlı olmasınıda beklemiyordum açıkcası
Ne güzel olmuşş, benim için uçuşlarla, sistemler vs. havayolunda çalıştığım için maalesef uzaktan çalışma şansım yok. Öyle bi imkanım olsaydı ben de hemen söylemek isterdim herhaldeee, sevindim sizin adınıza.

benim oda arkadaşlarım hamile olduğumu biliyor ama ikiz olduğunu uzun süre söylemeyi düşünmüyorum .Ailem hariç kimse bilmiyor
günaydın canım iyiyim şükür sen de iyisindir inşallah , bence iyi yapmışsın nazara gelme bırak sonra öğrensinler ikiz olduğunu , benim işyerinde sadece yöneticim ve departman arkadaşlarım biliyor henüz IK ya haber vermedim bayramdan sonra haber veririm muhtemelen IK'ya da .

Back
X